oreo
Well-Known Member
Μεγιά η ιδιοκατασκευή λοιπόν. Με βάση το χθεσινό σου post για τα 55g στην hairline ως αποτέλεσμα των 2 κατα σειρά μετ, μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες. Στην πρώτη μετ η πυκνότητα της hairline σου , επιτεύχθηκε στα 55g, αφου παρομετροποιήθηκε πάνω σου και ήταν απόλυτα ασφαλές, λέγοντας μάλιστα οτι αυτή η πυκνότητα θα ήταν το ανάλογο των 65g, σε κάποιον με ίσια μαύρα μαλλιά και μέτριου πάχους τρίχα (ring a bell ?). Αναπόφευκτη απορία, πως συμφωνήθηκε αυτή η πυκνότητα ξεπερνώντας προβλήματα όπως το overpacking των graft ? Μιας και η αντίδραση του οργανισμού είναι απρόβλεπτη, πως παρακάμφθηκε ο φόβος του αιματώματος και της ασφυξίας των graft ή ακόμα χειρότερα επικείμενης νέκρωσης? Τα κουκιά ήταν μετρημένα και το αποτέλεσμα θα ήταν ολέθριο.Δεν είναι ως προς αυτόν η απάντηση μόνο, απλά μου έδωσε αφορμή το ερωτημά του δοκιμάζοντας το νέο εργαλείο. Επίσης ήθελα να υπάρχει και ως reference έτσι ώστε να δώ μετά από 12 μήνες στην ίδια θέση τι έχει αλλάξει. Θα το κάνω κάποια στιγμή αυτό που ζητάς.
Προ δεύτερης μετ η φύτρωση σου είχε αγγίξει το 95% + , έχασες μόνο 52g και ακόμα και αν υπόθεσουμε οτι ήταν μονότριχα της hairline , ελάχιστα κατέβασαν τον το g/cm2 στην ά ζώνη (Συγχαρητήρια στον γιατρό αλλά και σε εσένα, που οργανικά δεν είχες rejection).
Στην δεύτερη μετ ρίχνεις άλλα 1052g αν δεν απατώμαι στην α ζώνη , τουτέστην παραιτέρω πύκνωσης της hairline , forelock και τα σχετικά.
Πως γίνεται λοιπόν να παραμένει το 55g/cm2 και να μην είναι παραπάνω μετά την δεύτερη μετ ? Δεν έγινε σωστή μέτρηση ή δεν επιβίωσαν?
Αν ανατρέξουμε στις ιστοσελίδες γνωστών μετρ των μεταμοσχεύσεων (εξαιρώ τις τούρκικες που το 60-80graft στο παρουσιάζουν χαβαλέ) , διαβάζουμε οτι graft/cm2 ratio είναι min ta 45g k max ta 70g. Δυστυχώς η νόρμα φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις οτι είναι παρακάτω...Δεν θα αναφερθώ ούτε στους μάγους της ιβηρικής που τα αποτελεσματά τους δεν δείχνουν ποτέ εμβαδό κάλυψης.
Αν λοιπόν μπορούν και πετυχαίνουν αυτές τις πυκνότητες (που εγώ θεωρώ densepacking και όχι τα 40g) γιατί δεν το βλέπουμε συχνότερα ?
Διατήρηση πελατολογίου ?
Αν είναι πολύ δύσκολο να τις πετύχουν, πως και το διαφημίζουν ως νόρμα, client fishing ξανά ?