Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι "απόσταση" αρχή της hairline μέχρι τέλος transection zone ? Ερώτηση υποθετική, έστω οτι είχες τον τα πολύτριχα , τι θα άλλαζες στην κατανομή?Προβολή συνημμένου 40946
To 55g σε μια πιο κατανοητή μορφή.
Θα τραβήξω και εγώ 1 απο περιέργεια να δω πως θα φανεί.
Τι "απόσταση" αρχή της hairline μέχρι τέλος transection zone ? Ερώτηση υποθετική, έστω οτι είχες τον τα πολύτριχα , τι θα άλλαζες στην κατανομή?
Απο τα 3mm ειδικά, θα ήταν υπέροχα.Transition zone. Από 5-8mm. Εννοείται ότι θα έπεφταν πολλά 3τριχα μετά τα 4-5mm έτσι ώστε να αυξηθεί το πλήθος των τριχών χωρίς να χρειάζεται να καταφύγω σε υπερβολικές πυκνότητες για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.
Τράβηξα της ικανοποίησης , όχι όμως φώτοΤράβηξες... Τελικά;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το transition είναι σαν του cvial, μετά είναι η διαφορά που οφείλεται στην μαμά πυκνότητα. Όμως όταν δεν έχεις αα , το η transition zone είναι στα 3-4 mm max. Μετά αρχίζει τοίχος. Στις μετ ο λόγος που το transition zone είναι στο 0.5 - 1.0 cm , είναι εύλογα η απουσία πυκνότητας στο forelock και τους κροτάφους.Oreo
Εσένα περιμένουμε για να δούμε τα κενά.
Και πως είναι μια πυκνότητα 80-100g.
Στις μετ ο λόγος που το transition zone είναι στο 0.5 - 1.0 cm , είναι εύλογα η απουσία πυκνότητας στο forelock και τους κροτάφους.
Το #24 σχόλιο , στο νήμα της φυσικής και πυκνής hairline : Ο μόνος τρόπος για δώσεις την αίσθηση αλλά και την προσέγγιση υψηλής πυκνότητας μπροστά είναι, όπως εγώ έχω καταλήξει ο εξής. Apo ta 3mm και πίσω φουλ >3τριχα Μέχρι τα 3mm βαριά 1τριχα με blend δίτριχα. Αλλιώς touch up inevitable.Πάντως το «κλειδί» για «αδιαπέραστο» αποτέλεσμα είναι ο λόγος και όχι η πυκνότητα των graft, με αλλά λογια ο αριθμός των τριχών. Άλλο 45 (τυπική πυκνότητα μια ΜΜ) με λόγο 2 (90 τρίχες) και άλλο 45 με λόγο 2,5 (112.5). Αν βέβαια κάνεις και 2η για πύκνωση και προσθέσεις 10-15 graft ακόμα (55-60) μπορείς να το κάνεις, αλλά πρέπει να έχεις και τα graft…… αν δεν τα έχεις ή θα σου λείψουν από αλλού το «αδιαπέραστο» είναι μια ουτοπία….
Ήξερα οτι θα το πεις αυτό.Αντιλαμβάνεσαι ότι η σχετική απόσταση στο implantation είναι τουλάχιστον 1.5mm (1mm+0.5mm), με το σκεπτικό ότι μπροστά θες 1τριχα μια σειρά, η δέυτερη σειρά είναι στα 3mm. Άρα to 3mm είναι μάλλον όνειρο θερινής. Τα 5mm είναι το κοντινότερο εφικτό νούμερο για να έχεις και μια φυσικότητα.