Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση , έπρεπε να παίξω με τα playmobile....
Η εμφύτευση με λίγο ζόρι , θα παίξει στο 1mm μονότριχο με μονότριχο, η ίδια αρχή διέπει την οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση. Μιας και η τοποθέτηση δεν μπορεί να είναι ευθυγραμμισμένη , υπάρχει ενα 0.5 mm απόκλιση στο implantation. Οπότε στο 3.5 max αρχίζει η εισαγωγή απο τα πολύτριχα. Δεν θέλετε έτσι, υπάρχει και άλλος τρόπος. Αλλά δεν θα σας το κάνω εύκολο, να σας το πω pro bono.

bobby

Well-Known Member
Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση , έπρεπε να παίξω με τα playmobile....
Η εμφύτευση με λίγο ζόρι , θα παίξει στο 1mm μονότριχο με μονότριχο, η ίδια αρχή διέπει την οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση. Μιας και η τοποθέτηση δεν μπορεί να είναι ευθυγραμμισμένη , υπάρχει ενα 0.5 mm απόκλιση στο implantation. Οπότε στο 3.5 max αρχίζει η εισαγωγή απο τα πολύτριχα. Δεν θέλετε έτσι, υπάρχει και άλλος τρόπος. Αλλά δεν θα σας το κάνω εύκολο, να σας το πω pro bono.
Φίλε μου @oreo μην ψειρίζεις την μαϊμού με την σε τόσο βάθος λεπτομέρεια, αν αποφασίσεις να φτιάξεις (που δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου) κροτάφους και hairline, επέλεξε ένα γιατρό που να μπορεί να κάνει αυτό που θες (σχεδιασμό, πυκνότητες κλπ), βλέποντας ανάλογα αποτελέσματα και σε μία (???) βαριά δύο επεμβάσεις θα έχεις την πυκνότητα που θες.

Προσωπικά από αυτά που έχω δει, και έχοντας δει και εσένα από κοντά, πιστεύω για αυτό που θες πρέπει να πας "καρφωτός" Ισπανία (μάλλον ο Freitas είναι αυτός που θα σου δώσει αυτό που ζητάς) πρέπει όμως να ξεκινήσεις το χαπάκι....

Εμένα σκέψου ο σοκοFreitas μου είπε duta 0,5mg/day και τα λέμε σε ένα χρόνο, την ώρα που παίρνω φίνα 9 μήνες και ο Lorenzo μου είπε είσαι τζετ όπως είσαι, το μόνο πρόβλημα σου είναι η λεπτή τρίχα που θα απαιτήσει μεγάλες πυκνότητες και λόγο που τον έχω γιατί είμαι τίγκα στα 3-4 τριχα (βέβαια με λεπτή τρίχα και 0,7mm punch για μονότριχα δίτριχα αυτό είναι εφικτό, τα 3-4τριχα με 0,8-0,85????).

vlafo

Well-Known Member
Φίλε bobby
Δύο σχόλια.
Ο oreo είναι ταμάμ για Freitas του το έχω πει άλλωστε και το ξέρει.
Έπεσες διάνα.
Δεύτερη επέμβαση στον oreo απαγορεύεται είναι προκλητικό να λέμε ότι μπορεί και να συμβεί.
Όχι να μην συμβεί και αυτό ήταν βασικό κριτήριο και στη δική μου μμ.
Άλλο αν επιλέξω εγώ γιατί έχω την τρέλλα μου και 2η.
Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Συγγνώμη για τη σφηνα, μήπως γνωρίζει κάποιος σε τι τιμές παίζει μπαλίτσα ο Φρειτας;

bobby

Well-Known Member
Φίλε bobby
Δύο σχόλια.
Ο oreo είναι ταμάμ για Freitas του το έχω πει άλλωστε και το ξέρει.
Έπεσες διάνα.
Δεύτερη επέμβαση στον oreo απαγορεύεται είναι προκλητικό να λέμε ότι μπορεί και να συμβεί.
Όχι να μην συμβεί και αυτό ήταν βασικό κριτήριο και στη δική μου μμ.
Άλλο αν επιλέξω εγώ γιατί έχω την τρέλλα μου και 2η.
Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.
Κοίτα φίλε @vlafo συμφωνούμε σε όλα, αλλά αν θέλει πυκνότητες >50 δεν γίνεται με μία ΜΜ και τα έχει εξηγήσει εκτενώς ο @CVIAL.
Αν παίξει μέχρι 50 και με ψηλό λόγο τότε με μία είναι τζετ.
Τι του είπε στις μετρήσεις για πολύτριχα?
Έχει απόθεμα?
Είναι και άνω του μετρίου η τρίχα του?
Αν ναι τότε με μία καθαρίζει.
Αν παρούμε παράδειγμα εμένα, πες ότι θέλω να γίνω "μπετό" μπροστά (που λέει ο λόγος...), με 45μm τρίχα για CV 5,4 θέλω 120 τρίχες/cm2 δηλαδή με λόγο 2,5 θέλω 48 graft/cm2, με λόγο 2,4 θέλω 50 graft/cm2, με λόγο 2,3 θέλω 52,17 graft/cm2. Αυτά για τα πρώτα 1-2 εκτατοστά μπορούν να γίνουν, για πιο πίσω θέλει πολλά πολύτριχα. Να μην μιλήσουμε για μεγαλύτερα CV, τότε θα χαθεί η μπάλα.....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε μου @oreo μην ψειρίζεις την μαϊμού με την σε τόσο βάθος λεπτομέρεια, αν αποφασίσεις να φτιάξεις (που δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου) κροτάφους και hairline, επέλεξε ένα γιατρό που να μπορεί να κάνει αυτό που θες (σχεδιασμό, πυκνότητες κλπ), βλέποντας ανάλογα αποτελέσματα και σε μία (???) βαριά δύο επεμβάσεις θα έχεις την πυκνότητα που θες.

Προσωπικά από αυτά που έχω δει, και έχοντας δει και εσένα από κοντά, πιστεύω για αυτό που θες πρέπει να πας "καρφωτός" Ισπανία (μάλλον ο Freitas είναι αυτός που θα σου δώσει αυτό που ζητάς) πρέπει όμως να ξεκινήσεις το χαπάκι....

Εμένα σκέψου ο σοκοFreitas μου είπε duta 0,5mg/day και τα λέμε σε ένα χρόνο, την ώρα που παίρνω φίνα 9 μήνες και ο Lorenzo μου είπε είσαι τζετ όπως είσαι, το μόνο πρόβλημα σου είναι η λεπτή τρίχα που θα απαιτήσει μεγάλες πυκνότητες και λόγο που τον έχω γιατί είμαι τίγκα στα 3-4 τριχα (βέβαια με λεπτή τρίχα και 0,7mm punch για μονότριχα δίτριχα αυτό είναι εφικτό, τα 3-4τριχα με 0,8-0,85????).

το μπισκότο δεν πάσχει από ΑΑ δεν έχει κανέναν λόγο να πάρει φίνα.

vlafo

Well-Known Member
Κοίτα φίλε @vlafo συμφωνούμε σε όλα, αλλά αν θέλει πυκνότητες >50 δεν γίνεται με μία ΜΜ και τα έχει εξηγήσει εκτενώς ο @CVIAL.
Έχει απόθεμα?
Αν παρούμε παράδειγμα εμένα, πες ότι θέλω να γίνω "μπετό" μπροστά (που λέει ο λόγος...), με 45μm τρίχα για CV 5,4 θέλω 120 τρίχες/cm2 δηλαδή με λόγο 2,5 θέλω 48 graft/cm2, με λόγο 2,4 θέλω 50 graft/cm2, με λόγο 2,3 θέλω 52,17 graft/cm2. Αυτά για τα πρώτα 1-2 εκτατοστά μπορούν να γίνουν, για πιο πίσω θέλει πολλά πολύτριχα. Να μην μιλήσουμε για μεγαλύτερα CV, τότε θα χαθεί η μπάλα.....
Bobby
Το έπιασες ακριβώς to the point.
Προφανώς και δε θέλει πάνω από 50g γιατί πολύ απλά κανένας δεν το κάνει αλλά και ρισκάρει.
Θα ήταν χαζός αν το έκανε.
Στον oreo θέλει ακριβώς με ασφάλεια μέχρι 50g και πολύ υψηλό λόγο πάνω από 2.5 που έχει φυσικό,και μπροστά όσο μπορεί να χτίσει κοντά τα μονότριχα και πίσω να τα χώσει όλα τρίτριχα.
Εκεί θα γίνει η τεράστια διαφορά.

Εννοείται έχει πολύτριχα με τέτοια δότρια και τρίχα 0.54 που σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσουν τη φυσικότητα του.

Σαν τη δική μου δηλαδή περίπου.

Αυτός δεν έχει την πολυτέλεια για 2η πρέπει με τη μία να τελειώνει.
Αυτό είναι ξεκάθαρο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχει απόθεμα?

Για τα graft που θέλει και λόγο 4 βγάζει

oreo

Well-Known Member

Δεν έχεις άδικο μου αρέσει ο Freitas απο ανεξάρτητα κυρίως αποτελέσματα που βρήκα, όμως επίσης εμπιστεύομαι lorens. Σε μικρά norwood η ακόμα καλύτερα σε μερεμέτια όπως είναι η δική μου περίπτωση, θεωρώ οτι είναι αμαρτία απο το θεό να μπω δεύτερη φορά. Γνώμη μου.
Σε αυτό που θα διαφωνήσω μαζί σου και ξέρω οτι τελικά θα συμφωνήσεις , είναι το ψείρισμα. Δεν είναι ψείρισμα αυτό, αλλά ο σωστός δρόμος σχεδιασμού, που ακολουθείς εσύ και 5 άλλα παιδιά απο εδω μέσα, που έχουν πραγματικά καταλάβει τι χρείαζονται και προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε επι πρακτέως.
Οι συζητήσεις που γίνονταν του στυλ , Πόσα ? Τόσα , Ε καλά είναι κτλ κτλ , είναι πρώιμο στάδιο και δεν με καλύπτει, οπότε εκεί προτιμώ τον χαβαλέ. Όχι οτι είμαι εξπερ , απλα προσπαθώ το καλύτερο δυνατό για μένα. Για να χαρώ την εικόνα. Άρχισα να γράφω στο φόρουμ όταν πλέον ήξερα , οτι δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Φέτος είναι η ώρα, τώρα αν θα είναι στον λορεντζο, στον φρειτάς ή την Μαρία την Κρητικιά θα δείξει.
Εσυ θα μεταμορφωθείς, έχεις τα πολύτριχα που χρείαζεσαι και θα χτίσεις σχεδόν σε λευκό χαρτί αυτό που θέλεις. Χρειάζεται σχέδιο αλλά δεν σε φοβάμαι. Πάντα είχα απορία τι παίζει στα πολύτριχα με το extraction αλλά και το implantation, λόγω τους πάχους τους. Όμως δεν υπάρχει πρόβλημα needle squeezing μιας και το bulb μπορεί να είναι και εκτός βελόνας και να εγκατασταθεί ατραυμάτιστο. Λογικά όμως 0.8 δεν το χρειάζεται ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
2.5 ευρώ ή κόκκινη μπαλίτσα στο στόμα αλα pulp fiction, είμαι και λίγο φυσιογνωμιστής, τον κόβω για σκανδαλιάρη.

Probably απο τις πιο wtf σκηνες με τον τροπο που εξελίχθηκε στην ιστορια του σινεμά πάντως αυτή.

bobby

Well-Known Member
Δεν έχεις άδικο μου αρέσει ο Freitas απο ανεξάρτητα κυρίως αποτελέσματα που βρήκα, όμως επίσης εμπιστεύομαι lorens. Σε μικρά norwood η ακόμα καλύτερα σε μερεμέτια όπως είναι η δική μου περίπτωση, θεωρώ οτι είναι αμαρτία απο το θεό να μπω δεύτερη φορά. Γνώμη μου.
Σε αυτό που θα διαφωνήσω μαζί σου και ξέρω οτι τελικά θα συμφωνήσεις , είναι το ψείρισμα. Δεν είναι ψείρισμα αυτό, αλλά ο σωστός δρόμος σχεδιασμού, που ακολουθείς εσύ και 5 άλλα παιδιά απο εδω μέσα, που έχουν πραγματικά καταλάβει τι χρείαζονται και προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε επι πρακτέως.
Οι συζητήσεις που γίνονταν του στυλ , Πόσα ? Τόσα , Ε καλά είναι κτλ κτλ , είναι πρώιμο στάδιο και δεν με καλύπτει, οπότε εκεί προτιμώ τον χαβαλέ. Όχι οτι είμαι εξπερ , απλα προσπαθώ το καλύτερο δυνατό για μένα. Για να χαρώ την εικόνα. Άρχισα να γράφω στο φόρουμ όταν πλέον ήξερα , οτι δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Φέτος είναι η ώρα, τώρα αν θα είναι στον λορεντζο, στον φρειτάς ή την Μαρία την Κρητικιά θα δείξει.
Εσυ θα μεταμορφωθείς, έχεις τα πολύτριχα που χρείαζεσαι και θα χτίσεις σχεδόν σε λευκό χαρτί αυτό που θέλεις. Χρειάζεται σχέδιο αλλά δεν σε φοβάμαι. Πάντα είχα απορία τι παίζει στα πολύτριχα με το extraction αλλά και το implantation, λόγω τους πάχους τους. Όμως δεν υπάρχει πρόβλημα needle squeezing μιας και το bulb μπορεί να είναι και εκτός βελόνας και να εγκατασταθεί ατραυμάτιστο. Λογικά όμως 0.8 δεν το χρειάζεται ?

Δεν διαφωνούμε φίλε, συζήτηση κάνουμε. Και εμένα μου αρέσουν τα τεχνικά αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί δεν είμαστε και γιατροί να μπαίνουμε σε τόση λεπτομέρεια (προσωπική άποψη). Εννοείται ότι όσο περισσότερο το ψάχνεις τόσο περισσότερο θα κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

Απλά σκέψου να πάς σε ένα γιατρό και να του αρχίσεις ερωτήσεις του στυλ:

τι είδους implanter χρησιμοποιείται (dull, sharp, KEEP, ή δεν ξέρω εγώ κάτι άλλο..) ή forceps?
Pre-made incisions ή stick & place ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο?
Τι διαμετρήματα implanter (0.7, 0.8, 0.85, 0.9 κλπ) και με τι "μήτες" (fine, ή δεν ξέρω τι άλλο)?
Σε εμένα τι θα χρησιμοποιήσετε για τα μονό τριχα, δίτριχα, τρίτριχα κλπ?
Τι πυκνότες σχεδιάζετε για την hairline, mid, crown κλπ?
με τι pattern θα κάνετε την τοποθέτηση ανά περιοχή?
κλπ, κλπ, κλπ

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε... Άλλος θα έλεγε καλώστον τον "συνάδελφο" (με την καλή έννοια, τον ενημερωμένο ασθενή) αλλά πιστεύω η πλειοψηφία θα έλεγε ότι μην ασχολείσαι με τις τόσο "βαθειές" λεπτομέρειες, αυτη είναι η δουλειά, γνώση και technical expertise του γιατρού (και μέσα του θα έλεγε τι μας λες τώρα ρε φίλε? θα μας μάθεις την δουλειά μας?).

Συνοψίζοντας, σε καταννοώ γιατί το κάνεις και μπράβο σου αλλά ακόμα και στον άνω του Μ.Ο. ενημερωμένο υποψήφιο ΜΜ είναι (κατά την ταπεινή μου άποψη) too much detail.

O Λορενζο είναι κορυφή, ξέρεις ότι είμαι φαν και μάλλον (τι μάλλον δηλαδή...) εκεί θα πάω για εμένα, πιστεύω όμως ότι η περίπτωσή σου είναι για Freitas......

Για να μιλάμε και με νούμερα:

Α. με hair 0,54μm για CV 5,4
(1) με λόγο 2,5 θες 40 graft/cm2 και για 40cm2 1600 graft
(2) με λόγο 2,4 θες 42 graft/cm2 και για 40cm2 1667 graft
(3) με λόγο 2,3 θες 44 graft/cm2 και για 40cm2 1740 graft
(4) με λόγο 2,2 θες 46 graft/cm2 και για 40cm2 1819 graft

Β. με hair 0,54μm για CV 6,4
(1) με λόγο 2,5 θες 48 graft/cm2 και για 40cm2 1897 graft
(2) με λόγο 2,4 θες 50 graft/cm2 και για 40cm2 1976 graft
(3) με λόγο 2,3 θες 52 graft/cm2 και για 40cm2 2062 graft
(4) με λόγο 2,2 θες 46 graft/cm2 και για 40cm2 2155 graft

Γ. με hair 0,54μm για CV 7,4
(1) με λόγο 2,5 θες 55 graft/cm2 και για 40cm2 2193 graft
(2) με λόγο 2,4 θες 57 graft/cm2 και για 40cm2 2284 graft
(3) με λόγο 2,3 θες 60 graft/cm2 και για 40cm2 2383 graft
(4) με λόγο 2,2 θες 63 graft/cm2 και για 40cm2 2492 graft

oreo

Well-Known Member
Δεν διαφωνούμε φίλε, συζήτηση κάνουμε. Και εμένα μου αρέσουν τα τεχνικά αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί δεν είμαστε και γιατροί να μπαίνουμε σε τόση λεπτομέρεια (προσωπική άποψη). Εννοείται ότι όσο περισσότερο το ψάχνεις τόσο περισσότερο θα κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

Απλά σκέψου να πάς σε ένα γιατρό και να του αρχίσεις ερωτήσεις του στυλ:

τι είδους implanter χρησιμοποιείται (dull, sharp, KEEP, ή δεν ξέρω εγώ κάτι άλλο..) ή forceps?
Pre-made incisions ή stick & place ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο?
Τι διαμετρήματα implanter (0.7, 0.8, 0.85, 0.9 κλπ) και με τι "μήτες" (fine, ή δεν ξέρω τι άλλο)?
Σε εμένα τι θα χρησιμοποιήσετε για τα μονό τριχα, δίτριχα, τρίτριχα κλπ?
Τι πυκνότες σχεδιάζετε για την hairline, mid, crown κλπ?
με τι pattern θα κάνετε την τοποθέτηση ανά περιοχή?
κλπ, κλπ, κλπ

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε... Άλλος θα έλεγε καλώστον τον "συνάδελφο" (με την καλή έννοια, τον ενημερωμένο ασθενή) αλλά πιστεύω η πλειοψηφία θα έλεγε ότι μην ασχολείσαι με τις τόσο "βαθειές" λεπτομέρειες, αυτη είναι η δουλειά, γνώση και technical expertise του γιατρού (και μέσα του θα έλεγε τι μας λες τώρα ρε φίλε? θα μας μάθεις την δουλειά μας?).

Συνοψίζοντας, σε καταννοώ γιατί το κάνεις και μπράβο σου αλλά ακόμα και στον άνω του Μ.Ο. ενημερωμένο υποψήφιο ΜΜ είναι (κατά την ταπεινή μου άποψη) too much detail.

O Λορενζο είναι κορυφή, ξέρεις ότι είμαι φαν και μάλλον (τι μάλλον δηλαδή...) εκεί θα πάω για εμένα, πιστεύω όμως ότι η περίπτωσή σου είναι για Freitas......

Για να μιλάμε και με νούμερα:

Α. με hair 0,54μm για CV 5,4
(1) με λόγο 2,5 θες 40 graft/cm2 και για 40cm2 1600 graft
(2) με λόγο 2,4 θες 42 graft/cm2 και για 40cm2 1667 graft
(3) με λόγο 2,3 θες 44 graft/cm2 και για 40cm2 1740 graft
(4) με λόγο 2,2 θες 46 graft/cm2 και για 40cm2 1819 graft

Β. με hair 0,54μm για CV 6,4
(1) με λόγο 2,5 θες 48 graft/cm2 και για 40cm2 1897 graft
(2) με λόγο 2,4 θες 50 graft/cm2 και για 40cm2 1976 graft
(3) με λόγο 2,3 θες 52 graft/cm2 και για 40cm2 2062 graft
(4) με λόγο 2,2 θες 46 graft/cm2 και για 40cm2 2155 graft

Γ. με hair 0,54μm για CV 7,4
(1) με λόγο 2,5 θες 55 graft/cm2 και για 40cm2 2193 graft
(2) με λόγο 2,4 θες 57 graft/cm2 και για 40cm2 2284 graft
(3) με λόγο 2,3 θες 60 graft/cm2 και για 40cm2 2383 graft
(4) με λόγο 2,2 θες 63 graft/cm2 και για 40cm2 2492 graft
Όχι ρε bobby δεν θα του πω σε τι μοίρες θα κάνει την εμφύτευση, ούτε το τεχνικό κομμάτι της δουλειάς εννοείται, Άλλωστε είναι γνωστό τη χρησιμοποιούν. Το ψάξιμο γίνεται για έναν και μόνο απλό λόγο. Να μπορείς να είσαι μέρος του σχεδιασμού και να αιτιολογήσεις αυτό που ζητάς. Καλή ώρα όπως κάνεις εσύ τώρα. Πρέπει όμως να αντικαταστήσω τα 40cm2 με 18cm2 (my case).

Μπλουζα