Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

alex7

Well-Known Member
Από τα καλύτερα αποτελέσματα αν όχι το καλύτερο του φόρουμ,με μεγάλο πρόβλημα και όχι μικρό όπως άλλοι ,με περιορισμένη δοτρια με άριστο πλάνο με την βοήθεια σαφώς και των πολύ καλών χαρακτηριστικων.
Ευτυχώς του πήγε άριστα η φυτρωση γιατί εδώ στο forum σε αλλά περιστατικά υπάρχει προβληματισμός .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Ευτυχώς του πήγε άριστα η φυτρωση γιατί εδώ στο forum σε αλλά περιστατικά υπάρχει προβληματισμός .
Χμμ ναι κάτι είχα δει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.Επισης καλή φύτρωση φιλε και σε σένα.Να πάει τέλεια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στα του Λορένζο, επειδή τα έχω δει αναλυτικά και ξέρω και τα πλήρη στατιστικά τους 1 έχω δει που έχει θέμα φύτρωσης σε μια πλευρά (τουλάχιστον στον μήνα που βρίσκεται).

alex7

Well-Known Member
Στα του Λορένζο, επειδή τα έχω δει αναλυτικά και ξέρω και τα πλήρη στατιστικά τους 1 έχω δει που έχει θέμα φύτρωσης σε μια πλευρά (τουλάχιστον στον μήνα που βρίσκεται).
Μα σήμερα και ο karaflomalias εξέφρασε κάποιο προβληματισμό με το crown .Ενδεικτικά το λέω .Έχει και αλλά και από άλλες κλινικές

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τον Μάρτιο ήρθαν για review οι 11 από τους 12 του Φθινοπώρου. Οι 10 ήταν εκεί που έπρεπε (και ο Καραφλομαλιάς αναμεσά τους) και ένας είχε θέμα φύτρωσης σε μια πλευρά σε μια περιοχή 2-3cm2. Εκεί ο Λορένζο μου είπε ότι θα έπρεπε να ήταν καλύτερα. Υπήρχε μια εξήγηση αλλά δεν είναι της παρούσης. Από εκεί και πέρα το καλό με τα περιστατικά του Λορένζο είναι ότι μάλλον έχουν πάρει παράδειγμα από εμένα και "ξεγυμνώνουν" (όπως κάνω και εγώ) τα αποτελεσματά τους σε υπερθετικό βαθμό. Μπράβο τους και έτσι να συνεχίσουν. Ότι είναι να φανεί, θα φανεί στον μήνα που πρέπει να φανεί. Από κανέναν μας (και το έχω πει σε όλους) δεν θέλω κολακευτικές φώτο. Τέλος μιας και τον ανέφερες να ευχηθώ περαστικά στον Karaflomalia, πέρασε (πιθανώς να περνάει ακόμα) ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και παραλίγο να εγκαταλείψει την παρουσίαση. Χαρά στο κουράγιο του που συνεχίζει ακόμα και μπράβο του για το σθένος του.

aeratos28

Just aeratos
Alex,δεν αντιλέγω σε αυτό που λες,πες ότι υπάρξει κάποιο θέμα και με τη φυτρωση..το θέμα είναι ένα.πιστευεις,πως αν στο τελικό αποτέλεσμα,υπάρχει μειωμένη φυτρωση στον karaflomalia,δεν θα υπάρχει η ανάλογη εγγύηση από μέρος του λορετζο?ότι θα ψάχνει να βρει τι και πως και δεν θα έχει αποκατάσταση?
Μα σήμερα και ο karaflomalias εξέφρασε κάποιο προβληματισμό με το crown .Ενδεικτικά το λέω .Έχει και αλλά και από άλλες κλινικές

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

platanos

Well-Known Member
Δεν ξέρω γιατί αλλά με την περιγραφή που έκανες CVIAL, 12 περιστατικά .. 1 δεν πήγε καλά μου ρθε σα συνειρμός και έκανα εικόνα τους 12 μαθητές στο μυστικό δείπνο και 1 το περιστατικό/προδότης στο οποίο αναφερεσαι.
Το επόμενο θα είναι να ρωταμε από κάτω .. "Μήπως εγώ CVIAL" ??? :D :p

Edit: Μαλλον επηρεασμένος από τις μέρες ε?? χαχαχα

alex7

Well-Known Member
Alex,δεν αντιλέγω σε αυτό που λες,πες ότι υπάρξει κάποιο θέμα και με τη φυτρωση..το θέμα είναι ένα.πιστευεις,πως αν στο τελικό αποτέλεσμα,υπάρχει μειωμένη φυτρωση στον karaflomalia,δεν θα υπάρχει η ανάλογη εγγύηση από μέρος του λορετζο?ότι θα ψάχνει να βρει τι και πως και δεν θα έχει αποκατάσταση?
Δε λέω για αποτυχία στη φυτρωση .Μιλάω για προβληματισμό που εκφράζουν τα ίδια τα μέλη για την εικόνα που έχουν .

Rock00

Member
Εξαιρετικο το αποτελεσμα. Η συγκριτική φωτό στο πρωτο ποστ απο το 2015 ειναι σοκαριστικη . Αισθανομαι σαν να βλεπω φωτογραφιες απο σπιτι αστερα του nba που εχει 4 πισινες και 2 γηπεδα μπασκετ στο εσωτερικο του. Έχεις υπολογισει το συνολικό κόστος των μεταμοσχευσεων ωστε να έχουμε μια εικονα για το ποσα € χρειαζονται για ενα τέτοιο αποτελεσμα;

bobby

Well-Known Member
Ο αγαπητός μοντ έχει βάλει 6.229 graft

Τα πρώτα 2.000 x 5 = 10.000
Τα υπόλοιπα 4.229 x 2,5 = 10.572,5
Σύνολο 20.572,5

Τόσα θες για μια high end MM στην Ευρώπη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αφού τα έβγαλες με δεκαδικό να σε διορθώσω. (52+271)=323g δωρεάν από την 1 και 2η μμ επί 2.5€=807.5€ άρα 20572.5-807.5=19.765€.

Βέβαια εν ετει 2022 έχουν αλλάξει αρκετά αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

vlafo

Well-Known Member
Γενικά ο Ισπανός το σώζει στην τιμολόγηση με την κάθετη μείωση στα 2,5€ μετά τα πρώτα 2000g.
Έτσι όπως είναι η αγορά και αν βγάλεις από το παιχνίδι την Αμερική όπου εκεί επικρατούν άλλα μέτρα και σταθμά,στην Ευρώπη ο μέσος ασθενής συνήθως χρειάζεται 5000g,συνεπώς θα δώσει από 12k min-20k max για ένα top class αποτέλεσμα.

Στην Ελλάδα έχουμε για όλα τα βαλάντια.
Από 5k μέχρι 15k με αποτελέσματα αξιοπρεπή έως πολύ καλά (εξαιρετικά λίγα)αλλά και πολύ μέτρια έως κακά με πολύ ακριβό αντίτιμο.

bobby

Well-Known Member
Αφού τα έβγαλες με δεκαδικό να σε διορθώσω. (52+271)=323g δωρεάν από την 1 και 2η μμ επί 2.5€=807.5€ άρα 20572.5-807.5=19.765€.

Βέβαια εν ετει 2022 έχουν αλλάξει αρκετά αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Χαχαχαχαχαχαχα

Το περίμενα ότι ως μηχανικός θα έκανες πιο λεπτομερείς επιμετρήσεις….. Και εγώ είμαι λάτρης της ακρίβειας αλλά εσύ έχεις inside information (στο δικό σου κεφάλι έγινε η όλη διαδικασία) οπότε υπολογίζεις με καλύτερη ακρίβεια από εμένα!!

Μπλουζα