vlafo
Well-Known Member
Tην έχεις την μικρή σου απόκλιση με τον άλλον και εσύ.Δεξιά σύμφωνα με φώτο. To βλέπεις καλύτερα στην τελευταία ζουμ φώτο.
Tην έχεις την μικρή σου απόκλιση με τον άλλον και εσύ.Δεξιά σύμφωνα με φώτο. To βλέπεις καλύτερα στην τελευταία ζουμ φώτο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Διαζευγμένη.
Πώς άλλαξε έτσι?!
Στα εμβολια θα τα χαλασετε με τα ποσοστα που εχουν εκειΜάλιστα. Υποθέτω και της ίδιας οικογένειας. Γνωρίζεις αν ξέρει να εκτιμάει το μεσογειακό ταμπεραμέντο;
Εμβολιασμένη είναι .Δεν κάνει για εσέναΜάλιστα. Υποθέτω και της ίδιας οικογένειας. Γνωρίζεις αν ξέρει να εκτιμάει το μεσογειακό ταμπεραμέντο;
Διαζευγμένη.
Μάλιστα. Υποθέτω και της ίδιας οικογένειας. Γνωρίζεις αν ξέρει να εκτιμάει το μεσογειακό ταμπεραμέντο;
Και κάτι τελευταίο για να μην σε κουράζω. Γνωρίζεις αν μετράει δότριες; Κάτι σαν τον Φιούρι της HDC;
Το περίμενα! Οι γωνίες λήψης που λέγαμε.To 2τριχακι στην hairline που είχε παρατηρήσει ο ΙΟΥΛΙΟΣ στο ποστ 961 είναι τελικα οφθαλμαπάτη.
Προβολή συνημμένου 48656 θα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι, αλλά μετράει πολύ γρήγορα και με ακρίβεια δέσμες από χαρτονομίσματα.
Ενας έρωτας που δεν πρόλαβε να ανθίσει.
Στιχουργός: Oreo(s)Ενας έρωτας που δεν πρόλαβε να ανθίσει.
Ένα φριχτό παιχνίδι της μοίρας , τους κράτησε χώρια.
Αυτός αρνητής του κατεστημένου και της παγκοσμιοποίησης.
Αυτή καριερίστα στο μέτρημα ευρωδεσμίδων.
Μια αναπάντεχη συνάντηση και ένα χάιδεμα της δότριας περιοχής, ήταν αρκετό για να ξυπνήσει το πάθος.
Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα της φύτρωσης και του σχεδιασμού hairline ?
Ο tamaliamoupiso πρωταγωνιστεί στην νέα τηλενουβέλα , "Pilar , μοναδική μου αγάπη".
Μείνετε συντονισμένοι.
Εσένα σου πάει μοντ αυτός ο σχεδιασμός, θυμάμαι και για το window την μυτούλα που ήθελες εμπρός και όντως είναι ωραία.Ναι σε αυτό π είπες έχεις δίκιο ,άλλο φωτό και άλλο liveGianney ναι, είναι δική μου απόφαση και έχει σχέση με το τι μου αρέσει και τι είχα στα νιάτα μου. Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας έχει άλλη απαίτηση για αυτό είναι καλό να την συζητά μαζί του (το έχω πει σε όλους όσους έκαναν μμ). Καλό είναι να έχουν έρθει προετοιμασμένοι και ειδικά όταν στο φόρουμ έχουν μια επαφή με το αντικείμενο. Επίσης να έχεις υπόψιν σου ότι για να αποκομίσεις μια πλήρη αίσθηση για το πως φαίνεται η hairline πρέπει κάποιον να τον δεις από κοντά 3D και σε απόσταση κοινωνικής επαφής (περίπου 1-1.5μ).