Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ένα μυαλουδακι έχουμε βρε mod, με συγχωρείς. Το διόρθωσα και πάνω.Retro είπαμε όχι dupa μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. Εννοείται και θα είχα άλλα 2000 χωρίς retro.
Είναι λίγο ατυχές να χρησιμοποιείς τον μοντ ως παράδειγμα γιατί λογικά θα είχε και διαφορετική αντιμετώπιση σε αυτό θέμα ως άνθρωπος που έχουν αποκτήσει και πιο στενές θέσεις όσο και επαγγελματίας να είναι ο άλλος πάντα υπάρχει και ανθρώπινος παράγοντας...Ο αγαπητός μοντ έχει βάλει 6.229 graft
Τα πρώτα 2.000 x 5 = 10.000
Τα υπόλοιπα 4.229 x 2,5 = 10.572,5
Σύνολο 20.572,5
Τόσα θες για μια high end MM στην Ευρώπη.
Είναι λίγο ατυχές να χρησιμοποιείς τον μοντ ως παράδειγμα γιατί λογικά θα είχε και διαφορετική αντιμετώπιση σε αυτό θέμα ως άνθρωπος που έχουν αποκτήσει και πιο στενές θέσεις όσο και επαγγελματίας να είναι ο άλλος πάντα υπάρχει και ανθρώπινος παράγοντας...
Και εγω Πλατανε, στο wet επαθα το σοκΤο πώς φαίνεσαι με wet look ξεπέρασε αυτό που περίμενα να δω!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα σου πηγαινε πάντως και το κλασσικό gel, μετά το λουσιμο όλα πάνω ωστε να μην μπαίνεις σε διαδικασία ισιώματος, αλλα θέλει τοποθέτηση κατευθείαν μετά το λούσιμο.Το έχω ξαναγράψει, όταν το μαλλί μου ισιώσει (βρεγμένο ή ισιωμένο με πιστολάκι) και μπορεί να απλωθεί παντού σχεδόν ομοιόμορφα (σαν να ήταν ίσιο) καλύπτει καλύτερα από όταν είναι σπαστό, γιατί το σπαστό έχει την τάση να μαζεύεται σε τούφες αφήνοντας τις διπλανές περιοχές κενές.
Το κάνω μερικές φορές όταν βιάζομαι.Θα σου πηγαινε πάντως και το κλασσικό gel, μετά το λουσιμο όλα πάνω ωστε να μην μπαίνεις σε διαδικασία ισιώματος, αλλα θέλει τοποθέτηση κατευθείαν μετά το λούσιμο.
Στυλάκι νονός και έτσι
Who is this??
Αριστερή σύμφωνα με τη φώτο?Αυτό που βλέπετε στην hairline (και ειδικά στην αριστερή πλευρά που μετρήθηκε χθες) είναι 65g (για όσους θέλουν να δουν πως μοιάζει μια τέτοια πυκνότητα). Βέβαια με πολύ χαμηλό λόγο αφού αποτελείται κυρίως με μονότριχα.
PilarWho is this??