oreo
Well-Known Member
Ωπ να με συμπαθάς, αγνόησα οτι στην φώτο είσαι σε business "stealth mode"Φίλε έχω πολλά γυαλιά, αυτό που βλέπεις είναι το light sophisticated, τιτάνιο βραχίονες, κόκαλο σκελετός, Lindberg, πιο ελαφρύ δεν υπάρχει.
Ωπ να με συμπαθάς, αγνόησα οτι στην φώτο είσαι σε business "stealth mode"Φίλε έχω πολλά γυαλιά, αυτό που βλέπεις είναι το light sophisticated, τιτάνιο βραχίονες, κόκαλο σκελετός, Lindberg, πιο ελαφρύ δεν υπάρχει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ντόκτορ draw us something, άφησες την εικόνα στην φαντασία μας.Από εσας έχει πάρει το cookie cutter hairline designer o χειρουργος των celebrities???
@CVIAL, θα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ "επιθετικο" και άσχημο αυτό το σχήμα.
ΜΗΝ το κάνεις.
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασια πιο ήταν το σχημα του hairline κάποια στιγμη ένω ειχε ξεκινησει η ΑΓΑ.
Σημασια τι ταιριάζει ΤΩΡΑ και τι εικονα θες να έχεις.
Μια εικονα νεανική άλλα όχι με "τεχνητούς" τεραστιους κροταφους ειναι αυτη που σου ταιριάζει.
non-flared at all!
Προσωπική μου γνωμη
Ωπ να με συμπαθάς, αγνόησα οτι στην φώτο είσαι σε business "stealth mode"
Ζωγραφική στο τηλέφωνο.
Μια πρόχειρη προσομοίωση του τελικού αποτελέσματος
Μάλλον ο γιατρός δεν κατάλαβε ότι αυτό που έχω σχεδιάσει είναι η νεανική μου hairline απλά και μόνο επειδή κάποιος ρώτήσε. Σε καμμία περίπτωση δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Μιλάμε για διατήρηση της υπάρχουσας και touch up την μυτούλα μπροστά ζήτημα να είναι 100g σύνολο μαζί με όλη την hairline δεξιά αριστερά μέχρι τους κροτάφους.
Η μυτούλα μπροστα θα δωσει ένα συνολικο τριγωνικό σχημα στο μάτι που φοβαμαι θα δειχνει πάλι επιθετικό.
Το widow's peak ταιριαζει σε ελάχιστα πρόσωπα και χρησιμοποείται γι ανα "κλεψεις" υψος με ελάχιστα σπαταλή grafts.
Anyways, γούστα ειναι αυτα.
Προσωπικά θα σου άλλαζα τελειειως το σχημα του hairline
Ψάχνω το νήμα στο οποίο συζηταται/υπάρχουν λεπτομέρειες αναφορικά με αυτή τη συνεργασία Lorenzo/Αναστασάκη και δεν το βρίσκω.. μπορεί κάποιος να με παραπέμψει?Όντως έχεις δίκιο ίσως όταν έρθει Ελλάδα το φθινόπωρο δώσει καμία καλύτερη τιμή και κανείς μμ με jose στην κλινική του Αναστασακη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βρήκαμε κεφάλι και παίζουμε!
Δεν ξέρω αν σκέφτεται κάτι τέτοιο ο dr Αναστασάκης, αλλά έχω τοποθετήσει πολλά g. (Πάει την ψώνισα!!!)
Ιούλιε, 1cm συμμετρικό κατέβασμα hairline ισοδυναμεί με 1000g. Αντίο ζωη. Προσωπικά είμαι υπερ του προηγούμενου σχεδίου με κάποιες πινελιές.
Ναι αλλά αυτό είναι το τέλειο αποτέλεσμα .Κουμπώνει τέλεια στο πρόσωποΙούλιε, 1cm συμμετρικό κατέβασμα hairline ισοδυναμεί με 1000g. Αντίο ζωη. Προσωπικά είμαι υπερ του προηγούμενου σχεδίου με κάποιες πινελιές.
Προφανως Cvial δεν τίθεται θέμα επουδενί δεν φθάνουν τα grafts για κάτι τέτοιο, ομως ο σχεδιασμός είναι κάτι παραπάνω από δυνατός.