Cvial
Να σου πω τη δική μου γνώμη αν ήμουν στη θέση σου.
Η χερλάιν η νεανική που έχεις σχεδιάσει,είσαι σίγουρος ήταν τόσο χαμηλά?
Δηλαδή στα πόσα εκ?
Τώρα που βρίσκεται στα 8?
Θα προχωρούσα ως εξής.
Διαθέσιμα g 1500g.
Μέχρι 500 θα τα έριχνα crown με τίποτα παραπάνω.Θα κλείσει όλο και δεν θα περνάει τίποτα.
Μένουν άλλα 1000g που θα τα έριχνα ως εξης:
Ένα μικρό πέρασμα μπροστά από χερλάιν στη μυτούλα,να αντιγράψεις ακόμα καλύτερα τη φυσική σου και εκεί νομίζω θα τα φας τα 100g μαζί και λίγο αριστερά της χερλάιν. Μένουν 900g.
Peaks δεν θα πείραζα γιατί αυτά ήδη τα έχεις,είναι πάντα χαμηλή πυκνότητα και δε χτυπάνε άσχημα.
Τemporal ούτε αυτά θα πείραζα γιατί δε χτυπάνε και αυτά άσχημα,αντιθέτως είναι σαν ένας που τα ξυρίζει τα μαλλια του πλάγια και πίσω.
Αυτό όμως ξεκάθαρα που θα εκανα,ήταν να γλυκάνω τους κροτάφους με καμία 400g,να έρθουν πιο ομαλά στα κλεισίματα, και να σβήσω τις οποίες ατέλειες στο μάτι και στη χερλάιν το δέσιμο να μην είναι τόσο απότομο.
Τα υπόλοιπα 500g πύκνωση middle και τέλος.
Έτσι θα ενεργούσα.
Καταρχήν πρέπει να δούμε την κατανομή αυτών που θα βγουν. Με βάση τις προηγούμενες μμ έχουμε:
1500g , 1h: 360 - 2η: 900 - 3h: 225 - 4h: 15
Στην hairline θα πάνε όλα τα μονότριχα, άρα θα μπουν 360 - 1h + 240 - 2h. Συμφωνώ μαζί σου φτιάξιμο η μυτούλα με λίγο δεξιά και αριστερά συν ένα πιο γλυκο κλείσιμο στους κροτάφους 5mm, η υπόλοιπη hairline απείραχτη ίσως με κάποιες πινελιές εδώ και εκεί. Σύνολον 500g.
Στο crown όλα τα 3h: 225, 4h: 15, 2h: 260, σύνολοn 500 με καλό λόγο όμως 2,5 ότι πρέπει.
Το δεξί temporal είναι MUST, κάνει μεγάλη αντίθεση με την πιο πάνω περιοχή, δεν είναι καθόλου ωραίο και θα γίνει χειρότερο, είναι 15cm2 και θέλει 20g, όλα δίτριχα, άρα 300g με ωραίο λόγο 2.0. Αυτό θα φέρει την δεξιά temporal στα κυβικά της αριστερής. Προφανώς τα peaks δεν θα πειραχτούν.
Τα υπόλοιπα 200g (όλα 2τριχα) κατά βούληση όπου υπάρχουν κενά. Θα φανεί στο ξύρισμα.
Η πιο σημαντική εικόνα μας είναι μπροστά και μετά πλαγιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αριστερή temporal, η δεξιά όμως είναι σκωροφαγωμενη θέλει ενίσχυση.