kapa
Μέλος του προσωπικού
δεν βλεπω καποια παρενεργεια,ενα μελος ρωταει κατι και ο ιδικτητης του site κλειδωσε το θεμα επειδη το θεωρησε επικινδυνοΤελευταία σελίδα με κλεισιμο
δεν βλεπω καποια παρενεργεια,ενα μελος ρωταει κατι και ο ιδικτητης του site κλειδωσε το θεμα επειδη το θεωρησε επικινδυνοΤελευταία σελίδα με κλεισιμο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το διαβασα αλλα ο ιδιοκτητης δεν κανει χρηση roller.Στην 507 σελίδα διάβασε το λόγω την κάνει locked αν κατάλαβα καλά φοβάται μη παρασύρει κοσμο
εγω μετα το ρολαρισμα ριχνω καυτο νερο απο την βρυση στην συσκευη και δεν μενει τιποτα,η συσκευη ρολαρει απο την πιεση του νερου,αλλα μονο η πρωτη το κανει απο τις 3 που εχω στην αρχικη σελιδα,αυτην με τις 200 βελονες που χρησιμοποιω.Καπά έβαλα οινόπνευμα στο Ρόλερ και άναψα φωτιά στο κυλίνδρικο για 2 δευτερολεπτα το κάνα 2 με 3 φορές. Για τα μικρόβια. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι εξαφάνισε την νεκρή επιδερμίδα που χε κολλήσει στις λεπίδες του.και μου κανε αιματωμα πολύ εύκολα. Λες και ήταν καινουργιο το ρολερ
και εγω λιγοτερη και απο την δευτερη κανω τωρα,η θεραπεια αυτην ειναι ενα μπουλινκ.Χθες ρόλλαρα πρώτη φορά και η ένταση που έδωσα ήταν λίγο λιγότερη από της δεύτερης φώτο..Δεν παλεύεται αλλιώς ρε φίλε...πολύς πόνος. (σε έμενα τουλάχιστον γιατί άλλοι δεν νοιώθουν )
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εκανα μια δοκιμη στο μπιφτεκι λιγες μερες πριν,και εγω νομιζω οτι εκει δεν πονεσα τοσο.Εγώ στις κορυφές που ρόλλαρα με ίδια ένταση δεν ένιωσα πόνο σε σχέση με τους κροτάφους μπροστά.
οχι,καμια....Καπά βλέπεις διαφορά από 1.5 σε 2 mm?