λεω να ανοιξω το 2mm σιγα σιγα,καθε εβδομαδα παλι,δεν θα κανω περισσοτερο τραυματισμο,αμφιβαλω και αν μπορω,απλα χρονο θα γλυτωσω.
υποσυνειδητα εχω εναν μηνα που πηρα αποφαση για 2mm και 3 εβδομαδες που εκανα την παραγγελια.
ηταν γραπτό τελικά
λεω να ανοιξω το 2mm σιγα σιγα,καθε εβδομαδα παλι,δεν θα κανω περισσοτερο τραυματισμο,αμφιβαλω και αν μπορω,απλα χρονο θα γλυτωσω.
υποσυνειδητα εχω εναν μηνα που πηρα αποφαση για 2mm και 3 εβδομαδες που εκανα την παραγγελια.
ηταν γραπτό τελικά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα ειμαι προσεκτικος σε οτι περναει απο το χερι μουΚάπα ρε φίλε κοίτα μην πάθεις και τίποτα με τόσο μεγάλα ρόλλερ. Μην το πάρεις στραβά αλλά μην συμβεί τίποτα περίεργο και έχουμε άλλα μετά.
θα ειμαι προσεκτικος σε οτι περναει απο το χερι μου
σοβαραΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
σοβαρα
δεν ειναι επικινδυνο,η αποσταση 1,5 με 2 ειναι μικρη,με το ματι δεν ξεχωριζουν οι συσκευες.
δεν θα αντεξω να κανω πολυ δυνατο τραυματισμο και το ξερω απο τωρα.
ατυχησα με το τοπικα αναισθητικα
ειδες βελτιωση με σκετη συσκευη?kapa, προσωπικά δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε θέματα πόνου από το 1.5mm στο 2 mm και πλέον χρησιμοποιώ το δεύτερο. Βάζω βέβαια και κάποια αναισθητική αλλά δεν φαίνεται να κάνει και πολλά και πλέον έχω μειώση την ένταση και δίνω βάση στην διάρκεια.
Δηλαδή αντί να κάνω 5 λεπτά πολύ έντονα και να ματώνω, κάνω 10 λεπτά, πολλά περάσματα με ελάχιστο αίμα. Το κεφάλι και στις 2 περιπτώσεις γίνεται κατακόκκινο και διαρκεί για 2 ημέρες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε, καθαρο οξυγόνο από που παιρνεις; και πόσο;http://www.aotinc.net/aoti_clinical_stud_3a.html
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18430064
Επειδή για να αγοράσω τοπικό με αυξητικούς παράγοντες ήθελα μια περιουσία, δοκιμάζω τοπικά καθαρό οξυγόνο όπου φαίνεται ότι αυξάνει τον vegf από 3 έως 20 φορές μαζί με άλλους αυξητικούς παράγοντες όπως επίσης και συγκεκριμένες κυτοκίνες που δίνουν ένα μεγαλύτερο boost στη φλεγμονή που ακολουθεί μετά το ρολλερ.
Μιας και έχω κάνει μόνο μια εφαρμογή, το μόνο που παρατήρησα είναι το εξής.
Την επόμενη μέρα της εφαρμογής όλα οκ. Την δεύτερη μέρα, κρανίου τόπος σε σημείο να με πιάσει πανικός. Σαν να έχασα το 50% των μαλλιών μου. Από την τέταρτη μέρα και μέχρι σήμερα επανήλθα. Αν κάνει τίποτα θα φανεί προσεχώς...
Και επειδή το follicept αργεί, παίρνω οραλ 8γρ την ημέρα colostrum για τον igf-1.
θα πρεπει να παρεις μεγαλυτερη συσκευη σε mm αν θελεις να ακολουθησεις την ερευνα.ειναι απαραίτητο να ματωνει το σημείο..;;; επειδή χρησιμοποιω 1mm και δεν καταφέρνω να φτάσω σε ένα " ελαφρύ" μάτωμα γιατι ειναι επίπονο μόνο που το ρολάρω...
οχι δεν ειναι.Kapa στη θεραπεία είναι απαραίτητη η μινοξιδιλη;
το κανεις οπως την ερευνα?την μερα του ρολαρισματος κανενα τοπικο?Εγώ που κανω μμισο χρονο με 1.5 δεν έχω δει κάτι σπουδαιο