Derma roller 1,5mm μονο του.

neos92

Member
για σας παιδια.δεν εγραφα τοσο καιρο γιατι ειχα τραβηγματα με τη σχολη μου.αυριο θα βαλω φωτογραφιες και γω να δειτε τα αποτελεσματα μου και θα ανεβαζω καθε 2 εφαρμογες ρολλερ.το χρησιμοποιω απο μεσα ιανουαριου χωρις μινοξιδιλη.ματωμα σε ολο το κεφαλι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakis

Active Member
Kapa που έχεις κατασταλάξει σε ρόλερ .στείλε μ να δω απο ebay δεύτερον πιστευεις ακόμα στο ρόλερ.βλέπεις τίποτα εμφανές όμως.όχι νομιζοντας

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa που έχεις κατασταλάξει σε ρόλερ .στείλε μ να δω απο ebay δεύτερον πιστευεις ακόμα στο ρόλερ.βλέπεις τίποτα εμφανές όμως.όχι νομιζοντας
εχω κατασταλαξει σε αυτο 111005554223
ειναι το μοναδικο που το βαζεις κατω απο βρυση και περιστρεφεται με την πιεση του νερου.
ειμαι 50-50 στο αν πιστευω,φαινεται μια μικρη κινητικοτητα αλλα εχω 3 μηνες τωρα χωρις αξιολογα αποτελεσματα.
το επομενο 3 μηνο θα ειναι καθοριστικο αν το συνεχισω η οχι.
σημερα εκανα το τεταρτο ρολαρισμα με 2mm

lalakis

Active Member
Λέω σήμερα ν βάλω μετα απο ρόλερ 1/5 folligen η minoxidil foam.κάποιες να βοηθήσει γιατί είναι καλυτερο

neos92

Member
παιδια λεω να βαλω την τεταρτη φωτο γιατι εκανα χθες και ειναι κατακοκκινο το δερμα μου.αυριο δεν μπορω γιατι εχω δουλεια.απλα απο πισω που εχω το θεμα πιο πολυ δεν ξερω πως θα τις τραβηξω.απο μπροστα μπορειτε να δειτε την εξελιξη αλλα απο πισω δεν ξερω ουτε εγω καλα καλα ποσες εχουν βγει και ποσο μεγαλες ειναι.ναι φιλε lalaki απο μπροστα εχω δει τριχες να βγαινουν.γιαυτο λεω να αναρτω φωτο και να κραταω και ιστορικο γιατι μεχρι τωρα το εκανα αυθαιρετα.θα τα δεις και μονος σου την τεταρτη...

lalakis

Active Member
Νεοσ σου δούλεψε καλά;γιατί εγώ βλέπω περισσότερη αραίωση μέσα σε μισο μηνα..έχω σταματήσει κ τη μινοξιδιλη κ τίποτα δε σταματάει τώρα την αραίωση

neos92

Member
οπως ειπα δεν ξερω γιατι δεν κραταω ιστορικο με φωτο.εχω παρα πολλες νεες τριχες που βλεπω να βγαινουν.οχι μονο χνουδια αλλα και μεγαλυτερες.

neos92

Member
εκανα απο οκτωβριο μεχρι μεσα γεναρη νομιζω με μινοξιδιλη.αλλα καπου διαβασα οτι η μινοξιδιλη μπλοκαρει την δραση των wnt πρωτεινων οποτε απο τοτε μεχρι σημερα το κανω μονο του.τωρα αν μου επεσε μαλλι με την διακοπη φιλε δεν παρατηρησα. παντως αμα εγινε ηταν πολυ λιγο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχει παρατηρησει κανεις να ξεφλουδιζει στα σημεια που ρολαρει?
εμενα στην τριτη μερα μετα το ρολαρισμα ξεκιναει ξεφλουδισμα.
οχι οτι με ενοχλει,απο περιεργεια ρωταω.
νομιζω πανε καλυτερα τα πραγματα απο τοτε που ανεβασα ενταση,εχει αρχισει να "αρπαζει" λιγο ροπη ο δεξιος κροταφος.
τελικα θελει ενταση πολυ αυτην η θεραπεια.
η μεταγραφη απο 1,5 σε 2 και ξανα σε 1,5 με ωφελησε.
εδω ησχυει η φραση "νομιζεις οτι πονας"
μια μεταγραφη στο αμεσως μεγαλυτερο roller για εναν μηνα και ξανα στο μικροτερο θα κανει τον πονο να φαινεται πολυ λιγοτερος

gkok

Member
εχει παρατηρησει κανεις να ξεφλουδιζει στα σημεια που ρολαρει?
εμενα στην τριτη μερα μετα το ρολαρισμα ξεκιναει ξεφλουδισμα.
οχι οτι με ενοχλει,απο περιεργεια ρωταω.
νομιζω πανε καλυτερα τα πραγματα απο τοτε που ανεβασα ενταση,εχει αρχισει να "αρπαζει" λιγο ροπη ο δεξιος κροταφος.
τελικα θελει ενταση πολυ αυτην η θεραπεια.
η μεταγραφη απο 1,5 σε 2 και ξανα σε 1,5 με ωφελησε.
εδω ησχυει η φραση "νομιζεις οτι πονας"
μια μεταγραφη στο αμεσως μεγαλυτερο roller για εναν μηνα και ξανα στο μικροτερο θα κανει τον πονο να φαινεται πολυ λιγοτερος

Εγώ το παρατήρησα στους κροτάφους ότι ξεφλουδίζει μετά από 2 μέρες περίπου.Στο μπιφτέκι δεν μπορώ να δω αν συμβαίνει.Ρολλερ 1,5.

Μπλουζα