Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παρατηρω οτι δουλευει πααααααααααρα πολυ αργα,4 φορες πιο αργα απο μια λοσιον.Μετα απο 12 βδομάδες λέει οτι έχει αποτελεσματα;
ειναι ερεθισμενο,οχι μονο οπτικα,καποιες φορες εχει τραβηξει βλεμματα,αλλα οχι τοσο πολυ,δεν δινουν και πολυ σημασια ολοι στο μαλλι-κεφαλι.Ρε φιλε Κάπα σε βλέπω και πονάω! Όταν βγαίνεις έξω λογικά η περιοχή θα δίχνει πολύ ερεθισμένη, σου έχουν τίποτα?
Πάντως δεν έχεις αφήσει θεραπεία για θεραπεία και συνδυασμό για συνδυασμό. Περισσότερες πιθανότητες δίνω να βρείς εσύ την λύση της τριχόπτωσης παρα κάποιος γιατρός.
θα δικαιωθουμε στο τελος,και αν οχι τουλαχιστον θα εχουμε δοκιμασει και αυτο το χαρτι.Το κάνα τους πρωτους 2 με 3 μήνες να βγαίνει κ αίμα αλλά νομιζω οτι δεν έκανε κάτι.απτό φολι κάτι είδα .τεσπα.θα το ξανά ξεκίνησω παλι με αιματωμα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ας του δωσουμε χρονο,με τα τοπικα δεν θα δουμε και πολυ προκοπηΡε κάπα εδώ στα πειράματα που πήρε χρονο 12 βδομάδες ,και είχαν αποτελεσματα φιναστεριδης κ βάλε.πως εσύ μας λες 6 με 7 μηνες κ οτι μπορεί να δουμε κάτι λιγα
δεν θυμαμαι κανεναν να ειχε αποτελεσματα απο τοπικη ντουτα.Ώρες τροπο να το καθαριζεις την αλλη μέρα όπως κ εγώ.εμένα μ φεύγει με οινόπνευμα.να σε ρωτησω για την τοπική Ντούτα τι γνώμη εχεις.ένας δερματολογις μ πέ οτι είναι πολύ καλη σ αποτελεσματα κ δεν έχει παρενεργειες.ψάχνω να βρω συνταγή για να δώσω στο φαρμακοποιό αλλά ο καθένας λέει τα δικά του.που θα βρω κατι αξιόπιστο;
θα δικαιωθουμε στο τελος,θα το δεις,η ερευνα εχει ενα φαουλ.Μακάρι να μη χάσει σα απόδοση...κ εγώ ξεκίνησα ξανα
το μονοπατι Wnt απο οτι λεει η ερευνα.ολο αυτο π το στιριζεις καππα???οτι σκετο ρολλερ σ κανει δουλεια??δλδ πιος μηχανησμος δουλευει????