Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε ξέρω τι λέτε εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το ρολερ κάνει δουλειά μόνο του δε χρειάζεται τίποτα αλλο
Ξεκίνησα Απρίλη μαζί με εκχυλισμα δενδρολιβανου Ιούλιο σταματησα το δεντρολιβανο και από Αύγουστο βλέπω αποτελεσματα.αργα αλλά σταθερα
Αν στειλεις απο εναν λογαριασμο PAYPAL σε εναν αλλο τα λεφτα μενουν στο PAYPAL και ετσι μπορεις να αγοραζεις. Απλα χανεις ενα 4% περιπου που κραταει το paypal για να μεταφερεις τα λεφτα.
Και για μένα είναι πολύ σπουδαίο πράγμα αυτό γιατί πήγαινα καρφί για νο4.μπορω να πω ότι πήρα μια ανακουφιση γιατι βλέπω σταδιακά να εξαφανίζοντι οι ξανθές τρίχες και βλέπω πλέον σκουροχρωμες στην θέση τους.επισης βλέπω και ένα άλλο σημάδι που είχα και με το προσκαρ.Βλέπω να μένουν στα χέρια πολύ αδυναμες τρίχες σχεδόν χνουδι.αυτο είναι καλό σημάδι γιατί πολύ απλά η ρίζα μου πετάει τις πεθαμενες για να πάρουν την θέση τους υγιεις
δεν ανακαλυψα τον τροχο η ερευνα αυτην υπαρχει εδω και μια 3ετια σχεδον.Μάλιστα...εγω πείστηκα πάντως, παώ να το παραγγείλω.
Ένα ευχαριστώ στον δαιμόνιο Kapa που έφερε την ερεύνα στο φως και έγινε και πειραματόζωο ο ίδιος.
ειναι πολυ αργη,εγω στον εκτο μηνα αρχισα να βλεπω επανεκφυση...Μπράβο ρε παιδιά μας δίνεται τουλάχιστον ελπίδες ! Kapa η επανεκφυση είναι αργή όπως καταλάβαμε , στο θέμα τριχόπτωση όμως ποτέ έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα και σε τι βαθμό βοηθάει σ´αυτο το θέμα . Ευχαριστώ
Αφου Gomi εχεις εξερετικα χαμηλη Ε1, κ Ε2, τι θα σου χρησιμευσει το zyrtec?Το τι πραγματικά κάνουν, θα φανεί στην πράξη...
Στα χαρτιά λοιπόν,
1. Για τραυματισμό κλασσικά
2. Μείωση της pgd2 μέσω των mast cells (δυστυχώς απλά μειώνει την παραγωγή της, δεν την αποτρέπει από το να κάνει binding στον υποδοχέα)
3. Vpa (Sodium Valproate) για αύξηση των CD34 cells + wnt b catenin
4. (latanoprost), ανάλογο της προσταγλανδίνης F2α (μια από τις 4 θετικές για το μαλλί)
5. Για αύξηση της pge2 τοπικά
6. Για αύξηση της pge2 εκ των έσω
7. Για εξασθένιση τoυ υποδοχέα της pgd2 και ταυτόχρονη αύξηση της pge2
8. Για αύξηση των μακροφάγων κυττάρων
9. Για αύξηση απορρόφησης των τοπικών.
Για όλα υπάρχουν πολύ καλές - ελπιδοφόρες έρευνες, αν και αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά....
Για την pgd2 + pge2, κυκλοφορούν καλύτερες λύσεις φυσικά, αλλά λόγω των capital controls, περιορίστηκα σε ότι κυκλοφορεί εδώ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αφου Gomi εχεις εξερετικα χαμηλη Ε1, κ Ε2, τι θα σου χρησιμευσει το zyrtec?
Απλως θα σου μειωσει κιαλλο την ιδη εξερετικα χαμηλη PGD2.
Αυτο μετα θα φερει προβληματα υγειας, γιατι οι PGs χρησιμοποιουνται σε ενα σωρο λειτουργειες μεσα στον οργανισμο.
Το ιδιο κ για τα υπολοιπα.
Αυτη τη στιγμη πρεπει να βρεις σημπληρωματα διατροφής για να φερεις την Ε1 κ Ε2 κ Τ στα κανονικα επίπεδα.
Γιατι απο αυτα που πηρες τα περισσότερα θα μειωνουν κιαλλο τοις παραπανω ορμόνες.
εγω εχω βγαλει και στα τριγωνακια,οχι στους κροταφους,αρκετα πιο πισω,κριμα που δεν κρατησα το πριν.Καπα έτσι είμαι κεγω τώρα στουε κροταφους μόνο που έχω βγαλει και κάτι τρίχες μέτρησι μες στον αριθμο διάσπαρτα στη μέση του πουθενά στη όριο γραμμή νο1