Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φιναστεριδη,μινοξιδιλη,ετοιμασου να φτασεις σε τετοιο σημειο στο 10μηνοΤι είναι το big 3?
δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει με αλλη λοσιον,αλλα σιγουρα ακομα δεν ειδες τιποτα απο αυτα που θα σου δωσειΕγώ τώρα που σταμάτησα το εκχύλισμα ιουλη και ξεκίνησα το ρολερ Απρίλη σε πιο εξάμηνο θεωρούνται δηλαδη
με ολες τις θεραπειες που εχω κανει για την ΑΑ απλα της χα'ι'δευα το αυτι.Κοίταω τις πρωτες φωτο και ο καλύτερος τρόπος για να συγκρινεις θα ειναι να παρεις σαν γνώμονα την ελια σου, εκει καταλαβαινεις ποσο κατεβαινει το μαλλακι
δεν εχω καταλαβει αν φταιει αυτο η χρειαζοταν καποιοι μηνες για να "ξεμπλοκαρουν"οι θυλακες απο το πνιξιμο.Καπα μήπως βλέπεις την διαφορά περισσότερο με ρολερ 2mm?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η αληθεια ειναι οτι αν κανεις μεταγραφη απο δαφνελαιο σε τραυματισμο για αρχη θα δεις μια πτωση...Κρατιέμαι με το ζόρι να μην το ξεκινήσω και εγώ, αλλά, επειδή βάζω δαφνέλαιο και όσοι έχετε αποτελέσματα το βάζετε μόνο του, με φοβίζει! Πάντως, ο τραυματισμός, δουλεύει σίγουρα.. Το μασάζ, αυτό μου έχει δείξει, από κρανίου τόπο φουλ γνούδια και 2-3 τρίχες.. Φαντάζομαι πόσο μπορεί να δουλεύει το roller δηλαδή!
Κρατιέμαι με το ζόρι να μην το ξεκινήσω και εγώ, αλλά, επειδή βάζω δαφνέλαιο και όσοι έχετε αποτελέσματα το βάζετε μόνο του, με φοβίζει! Πάντως, ο τραυματισμός, δουλεύει σίγουρα.. Το μασάζ, αυτό μου έχει δείξει, από κρανίου τόπο φουλ γνούδια και 2-3 τρίχες.. Φαντάζομαι πόσο μπορεί να δουλεύει το roller δηλαδή!
εγω δεν εχω να αναφερω κανενα αρνητικο.καλημέρα σε όλους ! Αν εξαιρέσουμε τον πόνο μόνο θετικά έχουν γραφτεί εως τώρα και αυτό είναι καλό . κάτι αρνητικό δεν έχει να αναφέρει κανείς? π.χ αυξηση της τριχόπτωσης απο τον τραυματισμό ή να μην ειδε θετικά αποτελέσματα.
ΑΝ όλα είναι καλά και τουλάχιστον σταματάει την τριχόπτωση απορώ γιατί δεν έχουμε ολοι απο ένα ρόλερ στα χέρια!!!
έπειδη σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγω , ξέρουμε αν υπάρχει η δυνατοτητα αγοράς dermapen απο Ελλάδα?
δεν υπαρχει προβλημα. η ΣΔ θα βελτιωθει με το head and shoulders http://www.hairlossgr.com/threads/head-and-shoulders.9245/Kapa ευχαριστώ για την απάντηση , μια ακόμα ερώτηση , αν έχεις λιπαρότητα και σμηγματορροϊκή δερματίτιδα , υπάρχει πρόβλημα