Ψήθηκα κι εγώ με την επιτυχια του καπα στην αναισθησία, και εβγαλα χθές απο το ντουλαπι το 1,5 mm που είχα αγοράσει πέρσι και δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, λόγω του οτι πονούσα ήδη πολύ με 0,75. Επίσης και την xylocream που είχα αγοράσει πέρσι.
Παχιά στρώση κρέμα, επανάληψη μετά από 20 λεπτα, συνολικά την άφησα μια ωρα. Λούσιμο με σαμπουαν, μασάζ με οινοπνευμα στο κεφάλι (απλη λοσιον 90% απο το σουπερμαρκετ), έβρεξα με οινοπνευμα το ρολλερ. Μετά τον τραυματισμο μπεταντιν και λουσιμο με νερο μονο το άλλο πρωί.
Ο τραυματισμος λογω επιτυχούς αναισθησίας ήταν παρα πολύ περισσότερος και ευκολότερος απο οτι ειχα κάνει ποτε με το 0,75 αν και λιγο λιγοτερος απο τις φωτογραφιες που εμφανιζονται εδω. Η επιτυχής αναισθησία μετέτρεψε την διακασία απο μαρτύριο σε πολύ ανεκτή,πολύ πιο προσιτή και πολύ πιο σύντομη.
Το δέρμα απο αποψη αισθητικής σήμερα το πρωι μια χαρά (το βραδυ λογω μπεταντιν δεν μπορουσα να πω)
Κάπα δεν μπορώ ακόμα να σου αποδώσω το νόμπελ ιατρικής, μου φαίνεται οτι τελικά ήταν μια RTFM περίπτωση, καθώς είδα το χαρτάκι της xylocream και έλεγε κάτι για παχύ στρώμα, επίδεση και χρονο εφαρμογης 2 εως 5 ωρες.
Δυστυχώς δεν θέλω να σταματήσω το μείγμα απο αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα που χρησιμοποιω εδω και εναν χρόνο επειδή νομίζω οτι είχα καλά αποτελέσματα, οπότε θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ τις υπόλοιπες μέρες, δεν έχω πειστεί οτι έχουμε αρκετες ενδειξεις για να πουμε οτι η οποιαδηποτε λοσιον θα εχει αρνητικα αποτελεσματα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι δεν έχουμε αρκετές ενδείξεις για την περιοδικότητα της εφαρμογής, πιστεύω ότι είναι πιθανόν με αραιότερη εφαρμογή (πχ ανα 2 βδομάδες) τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα.
Ευχαριστώ όλους όσους μοιράζονται τις εμπειρίες και τα ερωτήματά τους, εγώ δεν βρίσκω συχνά οτι έχω κάτι ουσιαστικό να γράψω, ελπίζω οτι θα έχω την επιμονή και υπομονή να συνεχίσω την διαδικασία για έναν χρόνο και τότε να σας έχω καλά νέα.
Αν η μέθοδος αποδειχτεί επιτυχημένη, θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιώμαστε για τον τρόπο με τον οποίον λειτουργούν τα φορουμ στο εξωτερικό. Μια τέτοιου είδους θεραπεία, δεν θα ήταν δυνατόν να πατενταριστεί απο κάποια φαρμακοβιομηχανια και θα έκοβε τεράστια κέρδη απο αυτους που εμπορεύονται τα big3