Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειμαι στα ιδια.δοκιμαζω το καθε 2 εβδομαδες τραυματισμοΚαπά είσαι στα ίδια επίπεδα η συνεχίζεται η αργή ανοδος;
μπορει και να τα επιασα,δεν ειμαστε ιδιες περιπτωσεις και δεν ξερω αν ειμαστε και ιδια ηλικια,πολυ βασικο.Καπα πως τοτε μετα απο καιρο δεν εχεις πιασει το αποτελεσμα του 2young?ειμαι σε δηλιμμα να το ξεκινησω ωστε να σταματησω σιγα σιγα την minox...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ο πονος χωρις αναισθησια ειναι πολυ εντονος,μην σε απασχολει η μια ωρα την εβδομαδα που θα μεινει η κρεμα στο δερμα,δεν θα επηρεασει κατι.Θα το παραγγειλω!να σου πω αν δεν βαλω την κρεμα θα ποναω πολυ;εχω και ΣΔ και δεν θελω να επιβαρινω το τριχωτο με κρεμες..
Sent from my iPhone using Tapatalk
στην αρχη με αυτην την θεραπεια ειχα τρελες αμφιβολιες τοσο στο αν δουλεψει οσο και στο που θα φτασει.
δεν φανταζομουν ουτε κατα διανοια οτι θα το ελεγα αυτο.
η λυση στην φαλακρα ειναι ο τραυματισμος και μονο!!!!
καμια θεραπεια σαν αυτο.
οσοι ακολουθησετε θα εχετε εκπληξη με την διαρκεια αποτελεσματων που εχει.και δινει αρκετη επανεκφυση.
αν ειχα γιο και τον χτυπουσε την πορτα η ΑΑ θα τον γλιτωνα απο ψυχολογικες και σωματικες καταστασεις.
διαδωστε το σε γνωστους φιλους και παιδια.
δεν εχω προβλημα να χρησιμοποιησετε τις φωτο μου σε ξενα φορουμ.γι αυτο και τις βαζω και εδω
θα ακολουθησουν και αλλες....υποσχεση
να θυμαστε ενα πραγμα,το σωμα δεν λαμβανει εξωτερικη ουσια οποτε δεν εχει κατι να αποβαλει(για την πτωση αποτελεσματων)οπως κανει με ολες τις αλλες θεραπειες.
οταν δειτε το ποσο ευκολη ειναι η διαδηκασια με τον τροπο αναισθησιας που κανω,θα ανυπομονειτε να ερθει ο επομενος τραυματισμος οπως κανω και εγω.....
θα εγραφα ενα ποιημα τωρα με το ποσο θα σας βολεψει η θαραπεια σε σχεση με αλλες αλλα θα αρκεστω στο οτι προτιμω αυτο παρα να παιρνω ενα χαπι την ημερα που θα εδινε τα ιδια,δεν εχω ουτε λαδιλες στο μαλλι απο λοσιον, ουτε την καθημερινη εννοια.
αυτα ειναι προσωπικες σκεψεις και σορρυ για την φλυαρια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βαδιζω παρα πολυ αργα,πρεπει να περασουν μηνες για να δω κατι,αυτην την στιγμη απλα διατηρω τα ιδια αποτελεσματα.Kapa oταν λες οτι εισαι στα ιδια , δεν βλεπεις επανεκφυηση;
Επίσης, λες το dermapen να εχει παρομοια αποτελεσματα?
Γιατι δεν δοκιμαζει καθε 10 μερες αντι για 2 βδομαδες;
εσυ εισαι μικρος σε ηλικιαΌτι και να πω είναι λίγο! Πάμε να ρίξουμε κλότσια στις φαρμακευτικές.. Σε εμένα παντός η επανεκφιηση είναι παρά πολύ καλή στο 9 ρολλαρισμα! Ο τραυματισμός πρέπει να είναι ότι καλύτερο και διαρκεστερο υπάρχει! Για να δούμε..! Keep going!
στο hlt ειχε γινει χαμος...εχω δει κι εγώ αποτελεσματα με τραυματισμο και betadine.Απλα νόμιζα ότι το τοπικο ιωδιο βοηθαγε και όταν παρουσίασα θέμα με λεμφαδενες(όπως ο 2young) το σταματησα εντελως απογοητευμενος(άλλη μια θεραπει με παρενεργειες) κια ψάχτικα με διατροφη...τελικα εχασα και τις τριχες που ειχα βγαλει.
Τελικα απ ότι φαινεται ο τραυματισμος κανει το θαυμα μονος του απλά είμαι διστακτικός γιατι dermaroller εχουν κανει πολλοί εδω και χρόνια και στα ξενα φόρα κτλ αφου είνια η λύση γιατί δεν έγινε χαμός ακόμα?Τον 2young εχουμε δει μονο,τον swiss δευτερο και καπα τριτο σε αποτελεσματα,που ειναι οι εκατονταδες άλλοι που το έχουν δοκιμάσει?Εννοειται θα ξεκινησω κι εγω απλα το χω απορια
αν το κοψω μαχαιρι θα υποχωρησουν τα αποτελεσματα σαν κανονικη θεραπεια.Καπα μια ερωτησουλα,κ σε οποιον ξερει κατι παραπανω βεβαια.
Αν εκοβες μαχαιρι αυτη τη στιγμη τον τραυματισμο-ρολλαρισμα,πιστευεις οτι η επανεκφυση κ γενικα τα αποτελεσματα που εχεις θα εξαφανιστουν,οπως γινετε με μινοξ-φινα οταν τα σταματας.
Ή οι τριχες που βγηκαν με τον τραυματισμο εχουν ''ανοσια'' στην ΑΑ,κ ως εκ τουτου δεν θα επηρεαζονταν?Εχεις διαβασει κατι περι αυτου?
αυτο με ψιλο προβληματιζει και εμενα και ειναι ο λογος που εκανα μεταγραφη σε καθε 2 εβδομαδες.Μηπως υπαρχει κανενα θεμα με τη μακροχρονια χρηση αναισθητικης κρεμας μηπως δημιουργηθει
κανενα προβλημα στο δερμα η κατι τετοιο?