Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ρε @kapa δε με πειθουν τα αποτελεσματα σου για να αρχισω το ρολερ... με την εννοια οτι απο την αρχη μοιαζεις να εχεις μαλλια παντου (ειχες κανει μμ σωστα?). Τωρα μπροστα στην hairline αν δεν τα μεγαλωσεις λιγο εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω διαφορα. Στη στεφανη θα κανει τιποτα? Και επιπλεον, μηπως για να σωστη εφαρμογη χρειαζεται ξυρισμενο κεφαλι? Δε θα ηθελα να μπλεκονται τα μαλλια μου στο ρολερ
δεν πειραζει αν δεν σε πειθουν.
κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ξεκινησει κατι αν δεν του αρεσει.
αν κοιταξεις και τις πισω σελιδες του νηματος θα δεις χρήστες να αναφερουν αποτελεσματα,δεν ειμαι ο μονος που το χρησιμοποιω;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Δεν εννοω οτι εισαι βαλτος ή κατι τετοιο. Λεω οτι δε βλεπω αισθητη επανεκφυση επειδη ειχες μαλλια απο την αρχη. και σε ρωταω στη στεφανη θα κανει τιποτα? γιατι εσυ κυριως στη hairline το κανεις, σωστα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Δεν εννοω οτι εισαι βαλτος ή κατι τετοιο. Λεω οτι δε βλεπω αισθητη επανεκφυση επειδη ειχες μαλλια απο την αρχη. και σε ρωταω στη στεφανη θα κανει τιποτα? γιατι εσυ κυριως στη hairline το κανεις, σωστα?
ο τραυματισμος δουλευει σε ολο το μαλλι οπου εχει χτυπηθει απο ΑΑ,απο μπιφτεκι μεχρι κροταφους.
ειμαι σιγουρος οτι δουλευει και σε areata

Mageiras

Member
μολις το εκανα και επειδη εχω μαλλι ψιλομεγαλο βλεπω αιμα μερικες μικρες κουκιδες και δεν μπορω να το σκουπισω οποτε νερακι σκετο να φυγει

lalakis

Active Member
Μια ενημέρωση να κάνω για την θεραπεία μου που έκλεισε τον έκτο μήνα( στο τέταρτο σταμάτησα να βάζω το οτιδήποτε στο κεφάλι μου και από τότε ξεκίνησε να φαίνεται ότι κάτι γίνεται )είχα αναφέρει πριν λι γο καιρό ότι φαίνοντουσαν οι πόροι σαν μικρές τελιτσες στους γυμνόυς από μαλλί κροταφους μου.αρχιζουν και φαίνονται τριχες να χουν ξεπεταχτει όχι σε ολα τα σημεία ,αλλά διάσπαρτες και αραιά πάνω στους αδειους μου κροταφους.οι τρίχες αυτές είναι αδυναμες αλλά είναι τρίχες όχι χνουδια. Σε κάποια σημεία ξεπεταγοντσι δύο τρίχες μαζί από ένα σημείο μονο

Τελευταία επεξεργασία:

Maxangelo13

New Member
Εγώ ήδη το χρησιμοποιώ 8 εβδομαδες αφού το είδα στο συγκεκριμένο thread. Στην αρχή το έκανα ανά 7 μέρες για 1,5 εβδομάδα. Βάζω πολύ ελαφριά πίεση ίσα ίσα να εμφανιστούν ορισμένες κοιλίδες αίμα. Μετά βάζω betadin. Μάλιστα κάποιες από τις υπόλοιπες μέρες τρίβω και καφείνη και την αφήνω (το είχα δει σε μια έρευνα πανεπιστημίου το οποίο έβγαλε και το σαμπουάν alpecin- βέβαια μετά κάποιοι που δοκίμαζαν θεραπείες τριχόπτωσης δημοσίευσαν ότι αυτό δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα).
Kappa βλέπωντας και τις τελευταίες ενθαρυντικές φωτό σου θέλω να θέσω 2-3 ερωτήσεις προς διευκρίνηση.
1) την περίοδο που κάνεις dermaroller δοκιμάζεις και άλλα πράγματα ή τα αποτελέσματα οφείλονται αποκλειστικά σ' αυτό; Πόσο συνολικά καιρό κλείνεις τώρα με τη χρήση του;
2) Με αφορμή τον πόνο που ένιωθα όταν rollαρα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού που ήταν πιο έντονος από πίσω, έψαξα στη google "sculp nerves" για να δω που βρίσκονται τα νεύρα στο σκάλπτ και είδα ότι υπάρχουν πολλά στο πάνω μέρος. Γνωρίζεις μήπως με την εφαρμογή αναισθητικής αλοιφής και την έντονη πίεση καθώς και τις φορές που επαναλαμβάνεται το rollαρισμα πάνω από το ίδιο σημείο δημιουργείται ζημιά στα νέυρα; Γιατί σκέφτομαι να πιέζω πιο δυνατά μιας και ακόμα δεν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα και αυτό μου κίνησε την απορία. Δηλαδή μην κάνουμε και καμιά ζημιά στα νεύρα του κεφαλιού.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγώ ήδη το χρησιμοποιώ 8 εβδομαδες αφού το είδα στο συγκεκριμένο thread. Στην αρχή το έκανα ανά 7 μέρες για 1,5 εβδομάδα. Βάζω πολύ ελαφριά πίεση ίσα ίσα να εμφανιστούν ορισμένες κοιλίδες αίμα. Μετά βάζω betadin. Μάλιστα κάποιες από τις υπόλοιπες μέρες τρίβω και καφείνη και την αφήνω (το είχα δει σε μια έρευνα πανεπιστημίου το οποίο έβγαλε και το σαμπουάν alpecin- βέβαια μετά κάποιοι που δοκίμαζαν θεραπείες τριχόπτωσης δημοσίευσαν ότι αυτό δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα).
Kappa βλέπωντας και τις τελευταίες ενθαρυντικές φωτό σου θέλω να θέσω 2-3 ερωτήσεις προς διευκρίνηση.
1) την περίοδο που κάνεις dermaroller δοκιμάζεις και άλλα πράγματα ή τα αποτελέσματα οφείλονται αποκλειστικά σ' αυτό; Πόσο συνολικά καιρό κλείνεις τώρα με τη χρήση του;
2) Με αφορμή τον πόνο που ένιωθα όταν rollαρα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού που ήταν πιο έντονος από πίσω, έψαξα στη google "sculp nerves" για να δω που βρίσκονται τα νεύρα στο σκάλπτ και είδα ότι υπάρχουν πολλά στο πάνω μέρος. Γνωρίζεις μήπως με την εφαρμογή αναισθητικής αλοιφής και την έντονη πίεση καθώς και τις φορές που επαναλαμβάνεται το rollαρισμα πάνω από το ίδιο σημείο δημιουργείται ζημιά στα νέυρα; Γιατί σκέφτομαι να πιέζω πιο δυνατά μιας και ακόμα δεν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα και αυτό μου κίνησε την απορία. Δηλαδή μην κάνουμε και καμιά ζημιά στα νεύρα του κεφαλιού.
δεν χρησιμοποιω κατι αλλο,ολα ειναι απο το roller.
δεν γνωριζω τιποτα για τα νευρα,μολις εναν μηνα πριν εμαθα να κανω αναισθησια.
στους κροταφους κανω απο τον δεκεμβρη του 2014 και τα αποτελεσματα ερχονται παααρα πολυ αργα

Maxangelo13

New Member
Οκ ευχαριστώ Kappa. Αν και κάποιος άλλος έχει κάποια γνώση για το θέμα αυτό αν δηλαδη φτάνει ο τραυματισμός των βελονών και στα νεύρα ή η συχνή χρήση αναισθητικής αλοιφής δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, ας ενημερώσει και εμάς τους υπόλοιπους

Dynamics

Active Member
Γνωμη μου επειδη δεν εχουμε ολοι τα ιδια κεφαλια κτλ...Καλο ειναι αφου γραφουμε ποσο καιρο ρολλερ κανουμε να γραφουμε και ηλικια και νουμερο νοργουντ που εχουμε για να ξερουμε περιπου τι αποτελεσματα εχει στο καθε νοργουντ

kapa

Μέλος του προσωπικού
ο τραυματισμος καθε 7 μερες ειναι πιο αποτελεσματικος απο τον τραυματισμο καθε 14 μερες.
δεν με ξεγελαει το ματι μου.
φανταστειτε πως δουλευει καπως ετσι
τραυματιζουμε
πρωτη μερα επανεκφυση 10
δευτερη μερα επανεκφυση 9
τριτη μερα επανεκφυση 8
τεταρτη μερα επανεκφυση 7
πεμπτη μερα επανεκφυση 6
κ.ο.
το καθε 7 μερες ειναι η χρυση τομη οπως εγινε και στην ερευνα,το μονο που δεν μας λεει ειναι η ενταση.
εντελως εμπειρικα σε αυτην την ενταση στην παρακατω φωτο θα δουλεψει,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παρετε το 100% της θεραπειας.
για πολλους μηνες που δεν χρησιμοπουσα αναισθητικη κρεμα τραυματιζα σε αυτο το σημειο και ειχα αποτελεσματα,πολυ αργα φυσικα.
1604531_645191898853543_306010048_n.jpg

gkok

Member
ο τραυματισμος καθε 7 μερες ειναι πιο αποτελεσματικος απο τον τραυματισμο καθε 14 μερες.
δεν με ξεγελαει το ματι μου.
φανταστειτε πως δουλευει καπως ετσι
τραυματιζουμε
πρωτη μερα επανεκφυση 10
δευτερη μερα επανεκφυση 9
τριτη μερα επανεκφυση 8
τεταρτη μερα επανεκφυση 7
πεμπτη μερα επανεκφυση 6
κ.ο.
το καθε 7 μερες ειναι η χρυση τομη οπως εγινε και στην ερευνα,το μονο που δεν μας λεει ειναι η ενταση.
εντελως εμπειρικα σε αυτην την ενταση στην παρακατω φωτο θα δουλεψει,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παρετε το 100% της θεραπειας.
για πολλους μηνες που δεν χρησιμοπουσα αναισθητικη κρεμα τραυματιζα σε αυτο το σημειο και ειχα αποτελεσματα,πολυ αργα φυσικα.
Προβολή συνημμένου 8823

Κι᾽εγώ τόση ένταση βάζω, όχι παραπάνω.Δεν βάζω αναισθητική κρέμα.

zaxosdogkanos

Active Member
καπα θελω την γνωμη μιας και εισαι ο ειδικος
τωρα τελειως καραφλο σημειο δεν εχω πουθενα
ακομα και οι κροταφοι που δεν ειχαν τιποτα εχουν γεμισει χνουδι
η ερωτηση μου ειναι η εξης

πιστευεις οτι αν ξεκινησω ρολλερ 0.5mm δοκιμαστικα και σταδιακα ανεβω στο 1.5mm θα δω καποια διαφορα γιατι τουλαχιστον θα γινεται καλυτερη απορροφηση της μινοξ
η τοσο μικρη βελονα μπορει να βοηθησει το χνουδι στους κροταφους σταδιακα σε βαθος χρονου να γινει κανονικη τριχα?

σε ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού
ΝΙςΙς
καπα θελω την γνωμη μιας και εισαι ο ειδικος
τωρα τελειως καραφλο σημειο δεν εχω πουθενα
ακομα και οι κροταφοι που δεν ειχαν τιποτα εχουν γεμισει χνουδι
η ερωτηση μου ειναι η εξης

πιστευεις οτι αν ξεκινησω ρολλερ 0.5mm δοκιμαστικα και σταδιακα ανεβω στο 1.5mm θα δω καποια διαφορα γιατι τουλαχιστον θα γινεται καλυτερη απορροφηση της μινοξ
η τοσο μικρη βελονα μπορει να βοηθησει το χνουδι στους κροταφους σταδιακα σε βαθος χρονου να γινει κανονικη τριχα?

σε ευχαριστω

Αν εννοεις να κανεις τραυματισμο χωρις λοσιον μια μερα την εβδομαδα δεν θα χασει ποτε.αν κανεις απλα απορροφηση θα χασει σαν τοπικο

Μπλουζα