Derma roller 1,5mm μονο του.

zaxosdogkanos

Active Member
ΝΙςΙς

Αν εννοεις να κανεις τραυματισμο χωρις λοσιον μια μερα την εβδομαδα δεν θα χασει ποτε.αν κανεις απλα απορροφηση θα χασει σαν τοπικο

πιστευεις με το 0.5 θα πονεσω
αντεχω γενικα τον πονο απλα ρωταω αν ειναι να παρω την κρεμα που χρησιμοποιεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GreeceFtw

Member
καλησπερα. δηλαδη ρε παιδια αν ξεκινησω τωρα roller δεν θα χασω ποτε τα μαλλακια μου? μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο αυτο? χωρις να θελω να ριξω το ηθικο. απλα μου φαινεται πολυ αισιοδοξο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλησπερα. δηλαδη ρε παιδια αν ξεκινησω τωρα roller δεν θα χασω ποτε τα μαλλακια μου? μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο αυτο? χωρις να θελω να ριξω το ηθικο. απλα μου φαινεται πολυ αισιοδοξο.
ποτε

kapa

Μέλος του προσωπικού
Κι᾽εγώ τόση ένταση βάζω, όχι παραπάνω.Δεν βάζω αναισθητική κρέμα.
ποσους μηνες εχεις με την θεραπεια?
απο αποτελεσματα?
ειναι δυσκολο να ξεπερασει καποιος αυτην την ενταση χωρις κρεμα.
εγω μπορει να περασα και 6 μηνες με αυτην την ενταση.
και παλι πολυ αργα ειχα επανεκφυση

lalakis

Active Member
Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται να χω παραγγείλει 3 ρολερ να τα παίρνω απτο ταχυδρομείο στην Κύπρο και να με βάζουν να πληρώνω 10 ευρω; στην Ελλάδα ότι πληρωνα το πληρωνα μόνο στην prepaid card ποτέ στο ταχυδρομειο

lalakis

Active Member
Καπα δηλαδή με το έβαλες αν αισθητική κρέμα και αυξήσες ένταση είδες καλύτερα αποτελέσματα;εγώ να φανταστείς την ίδια ένταση είχα και πρώτου ξεκινήσω αν αισθητική κρέμα πολύ πόνος αλλά άντεχα για θυσία στο μαλλί μου

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα δηλαδή με το έβαλες αν αισθητική κρέμα και αυξήσες ένταση είδες καλύτερα αποτελέσματα;εγώ να φανταστείς την ίδια ένταση είχα και πρώτου ξεκινήσω αν αισθητική κρέμα πολύ πόνος αλλά άντεχα για θυσία στο μαλλί μου
πονας τωρα με την αναισθησια?
με περισσοτερη ενταση εβλεπα την διπλασια ταχυτητα επανεκφυσης αλλα δεν ξερω το που σταματαει

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπα αν χρησιμοποιησω μονο στους κροταφους ρολλερ τι αποτελεσμα θα χω?
λιγο περισσοτερη επανεκφυση απο οσο θα ειχες απο την μινοξιδιλη,αλλα δεν ειναι αυτο μονο,τα αποτελεσματα του τραυματισμου δεν φευγουν σαν ολες τις αλλες θεραπειες.
εχει και τα μειονεκτηματα του,η επανεκφυση ερχεται πολυ πιο αργα απο οτι οι λοσιον

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakis

Active Member
Πονάω λιγότερο με την αν αισθητική. Δηλαδή ρε καπα άδέίόι κρόταφοι δύσκολα γίνονται πάλι φυσιολογικό μαλλί με ρολερ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Πονάω λιγότερο με την αν αισθητική. Δηλαδή ρε καπα άδέίόι κρόταφοι δύσκολα γίνονται πάλι φυσιολογικό μαλλί με ρολερ;
θα δουμε που θα φτασουμε,εχουμε πολυ δρομο μπροστα,εγω ακομα δεν σταματησα να εχω επανεκφυση.
οταν ημουν στους μηνες σου ειχα την μιση επανεκφυση απο αυτην που εχω τωρα,για να ξερεις τι σε περιμενει:p

lalakis

Active Member
Είμαι στην όγδοη μέρα χωρίς ρολάρισμα απτη 3η μέρα και μετά στη μπροστινή περιοχή που ενωνει μέτωπο με κροταφους .εμφανίστηκαν 2 ξανθές τρχιχουλες σένα χώρο 2 εκατοστών. Εκεί που κάποτε έφτιαχνα το μπροστινό του τσουλουφι. μέχρι την 8 η μέρα γίνανε 5 και μαυρισαν και βγάζω κιαλλο χνουδι που πάει για τρίχα μέσα σε 5 μέρες υπάρχει αυτή η δυναμική σε νεκρή περιοχη.σε περιοχή που πριν 2 βδομάδες εμφανίστηκαν άπειροι ποροι

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Είμαι στην όγδοη μέρα χωρίς ρολάρισμα απτη 3η μέρα και μετά στη μπροστινή περιοχή ενωνει μέτωπο με κροταφοι .εμφανίστηκαν 2 ξανθές τρχιχουλες σένα χώρο 2 εκατοστών. Ε μέχρι την 8 η μέρα γίνανε 5 και μαυρισαν και βγάζω κιαλλο χνουδι που πάει για τρίχα μέσα σε 5 μέρες υπάρχει αυτή η δυναμική σε νεκρή περιοχη
περιμενουμε καραφλο selfie:cool:

lalakis

Active Member
Θέλω να βγάλω σελφι όταν θα κάνει μπαμ η διαφορά και δεν θα μπορεί να αμφισβήτηση κανένας γιαυτό περιμένω ακομα

kapa

Μέλος του προσωπικού
ρε σεις με εχετε ψησει πολυ αγρια να ξεκινησω ρολερ...
:rolleyes:
δεν θα το μετανιωσεις....
στο 12μηνο θα σου εχει δωσει πολυ μαλλι πισω,θα ξανα ζησεις τα πρωτα αποτελεσματα της μινοξιδιλης, μονο που αυτην την φορά δεν θα υποχωρησουν.
υπαρχει περιπτωση να συνεχισει να σου δινει επανεκφυση ακομα και μετα απο 24 μηνες.

geeorgee

Active Member
Μηπως με dermapen μπορουμε να πετυχουμε τα ιδια αποτελεσματα αλλα με πιο ανεκτο πονο
ωστε να αποφυγουμε τη χρηση αναισθητικης κρεμας?(γιατι με roler σκετο δε παλευεται).ΔΕ ξερω
με ανησυχει μηπως ξεσπασει καπου ολο αυτο με τη συστηματικη και μακροχρονια χρηση
τραυματισμου + αναισθητικης

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μηπως με dermapen μπορουμε να πετυχουμε τα ιδια αποτελεσματα αλλα με πιο ανεκτο πονο
ωστε να αποφυγουμε τη χρηση αναισθητικης κρεμας?(γιατι με roler σκετο δε παλευεται).ΔΕ ξερω
με ανησυχει μηπως ξεσπασει καπου ολο αυτο με τη συστηματικη και μακροχρονια χρηση
τραυματισμου + αναισθητικης
εχει ενα μειονεκτημα το dermapen,θα χρειαστεις τον 5πλασιο χρονο για να τραυματησεις την ιδια επιφανεια.
λογικα θα ποναει λιγοτερο αφου οι βελονες πεφτουν εντελως καθετα.
παρατηρω κατι με την αναισθησια....
αρχιζει να χανει σαν τοπικο και αυτο σιγα σιγα,το σωμα παλευει να την αποβαλει και τα καταφερνει...
καθε φορα ειναι και ενα κλικ πιο αδυναμη,μουδιαζω παλι καλα αλλα ερχεται ο πονος πιο νωρις την ωρα του τραυματισμου.
την πρωτη φορα που εβαλα αυτην την ποσοτητα κρεμας στους κροταφους εμειναν μουδιασμενοι για 15 ωρες.
την δευτερη και την τριτη φορα οχι.

Μπλουζα