Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
δευτερη αναισθησια στο μετωπο.
οι αναισθητικες κρεμες δουλευουν τέλεια,εμεις δεν ξερουμε να τις χρησιμοποιουμε.
προχθες μουδιασαν τοσο πολυ οι κροταφοι που και την επομενη μερα μεχρι το μεσημερι δεν ενιωθα τιποτα οταν τσιμπουσα το σημειο,δωστε σημασια στην εφαρμογη της κρεμας και δεν θα ξανα πονεσετε;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ξεκινησα σε ολο το μαλλι αλλα λεω να το χωρισω στα 2.
δηλαδη μια φορα στις 2 εβδομαδες σε nw6 οπως την πρωτη φωτο.
και μια φορα την εβδομαδα κροταφους,το οποιο θα επεκταθω και στα τριγωνακια
11998483_935000109872719_214191005_n.jpg 11998537_933472156692181_1046352872_n.jpg

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπά έχω μια λίγη φαγούρα στους κρόταφους μετά από 4 μέρες απτο Ρόλερ. Πως εξηγείται αυτο;
αν προσεξεις λιγες σελιδες πισω αναφερω πως εχω και εγω φαγουρα στους κροταφους που ξεκιναει λιγες μερες μετα τον τραυματισμο.ειναι επειδη βγαζουμε μαλλια:p
τον ιδιο τραυματισμο που κανω στους κροταφους εγω κανω και στο μετωπο,τραυματιζω 3 διαφορετικες μερες δηλαδη...
ειναι too much για να τα κανω ολα σε μια μερα.
σκεφτομαι να παω και τους κροταφους καθε 2 εβδομαδες.
λογικα τα ιδια αποτελεσματα θα εχω....εκτος και αν δεν καταλαβα το σχεδιαγραμμα

Συνημμένα

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    191.3 KB · Προβολές: 37

kapa

Μέλος του προσωπικού
Τι είναι το διαγραμμα;
κατι που αφορα την ερευνα και το τι διαδικασιες γινονται καθε ωρα,μερα,εβδομαδα στο φαλακρο δερμα μας.
εσυ πχ τραυματιζεις καθε 11 μερες,εγω καθε 7 μεχρι τωρα...
εχεις τα ιδια αποτελεσματα με εμενα?
ρωταω γιατι η χρυση τομη μπορει να ειναι καθε 14 μερες,μπορει και καθε 20.
Καπά τσακιζουμε το κεφάλαιο των φάρμακο βιομηχανιων τώρα! !!!
τα φαρμακα δεν μπορουν να δωσουν αυτα που δινει ο τραυματισμος,αυτο μονο εμεις που το βιωνουμε το βλεπουμε.;)

kapa

Μέλος του προσωπικού
ζητησα απο τον soralteno να μας το μεταφρασει στα ελληνικα και το εκανε.
την επομενη φορα που θα τον συναντησω του χρωσταω πιτσα,και αν τον ψησω να ξεκινησει τραυματισμο θα του κανω δωρο και 2 συσκευες 1,5mm,τον ευχαριστω...
12016153_10207710015653786_1889322162_o.jpg

gkok

Member
ζητησα απο τον soralteno να μας το μεταφρασει στα ελληνικα και το εκανε.
την επομενη φορα που θα τον συναντησω του χρωσταω πιτσα,και αν τον ψησω να ξεκινησει τραυματισμο θα του κανω δωρο και 2 συσκευες 1,5mm,τον ευχαριστω...
Προβολή συνημμένου 8607

Εξήγησε το αν μπορείς.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
και αν τον ψησω να ξεκινησει τραυματισμο θα του κανω δωρο και 2 συσκευες 1,5mm
themasochist.jpg

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εξήγησε το αν μπορείς.
εδω θα χρειαστουμε την βοηθεια του GOMI...που τα εχει ψαξει σε βαθος,θα τον ειδοποιησω αν θελει να μας κανει μια αναλυση.
εγω απο οτι καταλαβαινω ειναι οτι αν τραυματιζουμε καθε 7 μερες η καθε 20 μερες τα αποτελεσματα θα ειναι τα ιδια,τωρα η πραξη θα το δειξει μιας και απο εδω και περα εγω θα δοκιμασω το καθε 14 μερες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakis

Active Member
Βλέπω την ίδια δυναμική διάσπαρτες μαύρες τριχες στην όριο γραμμή. Σένα μήνα θα σου πω με πιο σιγουριά καπά αν έχω την ίδια επανεκφυση με σένα η και περισσοτερη

kapa

Μέλος του προσωπικού
Βλέπω την ίδια δυναμική διάσπαρτες μαύρες τριχες στην όριο γραμμή. Σένα μήνα θα σου πω με πιο σιγουριά καπά αν έχω την ίδια επανεκφυση με σένα η και περισσοτερη
αν εισαι κατω απο 30 ειναι γεγονος οτι θα εχεις περισσοτερο απο εμενα.
οι δικοι μου κροταφοι ειναι καμμενο χαρτι πλεον

sven

Active Member
δευτερη αναισθησια στο μετωπο.
οι αναισθητικες κρεμες δουλευουν τέλεια,εμεις δεν ξερουμε να τις χρησιμοποιουμε.
προχθες μουδιασαν τοσο πολυ οι κροταφοι που και την επομενη μερα μεχρι το μεσημερι δεν ενιωθα τιποτα οταν τσιμπουσα το σημειο,δωστε σημασια στην εφαρμογη της κρεμας και δεν θα ξανα πονεσετε;)

Δηλαδη τι λάθος έκανες πριν και δεν έπιανε η κρέμα και τώρα πιάνει ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Δηλαδη τι λάθος έκανες πριν και δεν έπιανε η κρέμα και τώρα πιάνει ;
λιγη ποσοτητα.
θελει πολυ ποσοτητα να μεινει ασπρο στο δερμα για 45 λεπτα τουλαχιστον,με μια εφαρμογη.
οποιος το κανει αυτο δεν θα πονεσει καθολου

kapa

Μέλος του προσωπικού
το περιεργο με την αναισθησια ειναι οτι 10 εφαρμογες κρεμας δεν μπορουν να αντικαταστησουν μια καλη.
πρεπει να μπει μια χοντρη στρωση κρεμας και μονο αν ειναι ασπρο μετα απο 45 λεπτα θα υπαρξει αναισθησια.
στα ενδιαμεσα θα υπαρχουν φαγουρες,ειναι τα νευρα που παραλυουν

poseidonas77

Well-Known Member
ρε συ καπα κοιταζοντας τωρα τις φωτο που εβαλες ποιο πανω και σε συγκριση με κατι αλλες δικες σου παλιοτερα μου φενεται εχεις γεμισει μαλια στη hairline και σε κροταφους η απλα ειναι ποια μακρυα τωρα???

poseidonas77

Well-Known Member
καπα ειμαι σιγουρος εχεις βγαλει πολυ πραμα μπροστα..κοιταξα μολις τωρα τις φωτο του μαρτιου και κατεβασες hairline και γεμισες κροταφους!!!!!!!!
δε μπορει να βλεπω λαθος!!!!!

Ntoon91

Member
Ναι poseidona, όντως φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά, Kapa, πήρα την πρωτοβουλία να κάνω ένα comparison, την πρόοδο σου,
απ' τον Μάρτιο μέχρι τώρα. Πείραξα λίγο την φώτο του Μαρτίου, ώστε να έρθει πιο κοντά σε ποιότητα και χρώματα με του Σεπτεμβρίου για καλύτερη σύγκριση.
kapadr.jpg

lalakis

Active Member
Γιατί οι δικοί σου κρόταφοι είναι καμένο χαρτι? Λόγω μεταμοσχευσης;βλέπω τέτοια δυναμική στο μάλλι όπως όταν επαιρνα προσκαρ.σα να βλέπω εντυπωσιακά πράγματα να πάνε να γίνουν στο μαλλί μου .πως έχει σχέση η φαγούρα με την επανεκφυση;

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα