Derma roller 1,5mm μονο του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

peter13

Member
Καπα πως τοτε μετα απο καιρο δεν εχεις πιασει το αποτελεσμα του 2young?ειμαι σε δηλιμμα να το ξεκινησω ωστε να σταματησω σιγα σιγα την minox...

Sent from my iPhone using Tapatalk

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα πως τοτε μετα απο καιρο δεν εχεις πιασει το αποτελεσμα του 2young?ειμαι σε δηλιμμα να το ξεκινησω ωστε να σταματησω σιγα σιγα την minox...

μπορει και να τα επιασα,δεν ειμαστε ιδιες περιπτωσεις και δεν ξερω αν ειμαστε και ιδια ηλικια,πολυ βασικο.
αλλο να εχεις 17 χρονια που εχασες τους κροταφους και αλλο να εχεις 5
απο το διαστημα που ανεφερε αποτελεσματα ο καθε ενας εχω καταλαβει και τι ηλικια εχει,η ποσα χρονια εχει που αραιωσε.
σιγουρα οι μικροι σε ηλικια κατω των 30 θα εχουν σχεδον πληρη αποκατασταση της ζημιας.
οι κατω των 25 θα εχουν 100% επαναφορα,εκτος το οτι θα δουν αποτελεσματα απο τον δευτερο μηνα.
να σου απαντησω στο διλημα αν αντικαταστησεις την μινοξιδιλη με τραυματισμο θα κανεις σοφη κινηση και θα φρεναρεις την αλωπεκια,κατι που δεν κανει ουτε στο ελαχιστο η μινοξ

kapa

Μέλος του προσωπικού
θα σας δωσω ενα παραδειγμα σε ενα μεσο ορο για να δειτε μινοξ vs τραυματισμο επειδη τα εχω χρησιμοποιησει και τα 2 απο την αρχη τους μεχρι την πτωση τους.
ας υποθεσουμε οτι καποιος ξεκιναει μινοξιδιλη και ο ιδιος ξεκιναει τραυμαματισμο.
σε βαθος 5ετιας με την μινοξιδιλη θα εχει μεινει ενα 30% απο τα αποτελεσματα της.
σε βαθος 5ετιας θα εχει μεινει ενα 100% με τον τραυματισμο απο τα αποτελεσματα του.
σε βαθος 10ετιας θα εχει μεινει ενα 10% με την μινοξιδιλη.
σε βαθος 10ετιας θα εχει μεινει ενα 100% με τον τραυματισμο.
διαλεξτε το σωστο οπλο για την ΑΑ,εχουμε εναν μπαζουκα και ενα νεροπιστολο.
ο τραυματισμος σε εμενα εχει την 5πλασια διαρκεια αποτελεσματων εναντι της μινοξιδιλης και δεν λεει να χασει
σε βαθος 20ετιας με τον τραυματισμο θα εχετε μαλλι,και με την μινοξιδιλη θα εχετε η γυαλισμενο κεφαλι η μεταμοσχευση με τοππικ

peter13

Member
Θα το παραγγειλω!να σου πω αν δεν βαλω την κρεμα θα ποναω πολυ;εχω και ΣΔ και δεν θελω να επιβαρινω το τριχωτο με κρεμες..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Θα το παραγγειλω!να σου πω αν δεν βαλω την κρεμα θα ποναω πολυ;εχω και ΣΔ και δεν θελω να επιβαρινω το τριχωτο με κρεμες..

ο πονος χωρις αναισθησια ειναι πολυ εντονος,μην σε απασχολει η μια ωρα την εβδομαδα που θα μεινει η κρεμα στο δερμα,δεν θα επηρεασει κατι.

kapa

Μέλος του προσωπικού
στην αρχη με αυτην την θεραπεια ειχα τρελες αμφιβολιες τοσο στο αν δουλεψει οσο και στο που θα φτασει.
δεν φανταζομουν ουτε κατα διανοια οτι θα το ελεγα αυτο.
η λυση στην φαλακρα ειναι ο τραυματισμος και μονο!!!!
καμια θεραπεια σαν αυτο.
οσοι ακολουθησετε θα εχετε εκπληξη με την διαρκεια αποτελεσματων που εχει.και δινει αρκετη επανεκφυση.
αν ειχα γιο και τον χτυπουσε την πορτα η ΑΑ θα τον γλιτωνα απο ψυχολογικες και σωματικες καταστασεις.
διαδωστε το σε γνωστους φιλους και παιδια.
δεν εχω προβλημα να χρησιμοποιησετε τις φωτο μου σε ξενα φορουμ.γι αυτο και τις βαζω και εδω:p
θα ακολουθησουν και αλλες....υποσχεση;)
να θυμαστε ενα πραγμα,το σωμα δεν λαμβανει εξωτερικη ουσια οποτε δεν εχει κατι να αποβαλει(για την πτωση αποτελεσματων)οπως κανει με ολες τις αλλες θεραπειες.
οταν δειτε το ποσο ευκολη ειναι η διαδηκασια με τον τροπο αναισθησιας που κανω,θα ανυπομονειτε να ερθει ο επομενος τραυματισμος οπως κανω και εγω.....
θα εγραφα ενα ποιημα τωρα με το ποσο θα σας βολεψει η θαραπεια σε σχεση με αλλες αλλα θα αρκεστω στο οτι προτιμω αυτο παρα να παιρνω ενα χαπι την ημερα που θα εδινε τα ιδια,δεν εχω ουτε λαδιλες στο μαλλι απο λοσιον, ουτε την καθημερινη εννοια.
αυτα ειναι προσωπικες σκεψεις και σορρυ για την φλυαρια:rolleyes:

werhart

New Member
στην αρχη με αυτην την θεραπεια ειχα τρελες αμφιβολιες τοσο στο αν δουλεψει οσο και στο που θα φτασει.
δεν φανταζομουν ουτε κατα διανοια οτι θα το ελεγα αυτο.
η λυση στην φαλακρα ειναι ο τραυματισμος και μονο!!!!
καμια θεραπεια σαν αυτο.
οσοι ακολουθησετε θα εχετε εκπληξη με την διαρκεια αποτελεσματων που εχει.και δινει αρκετη επανεκφυση.
αν ειχα γιο και τον χτυπουσε την πορτα η ΑΑ θα τον γλιτωνα απο ψυχολογικες και σωματικες καταστασεις.
διαδωστε το σε γνωστους φιλους και παιδια.
δεν εχω προβλημα να χρησιμοποιησετε τις φωτο μου σε ξενα φορουμ.γι αυτο και τις βαζω και εδω:p
θα ακολουθησουν και αλλες....υποσχεση;)
να θυμαστε ενα πραγμα,το σωμα δεν λαμβανει εξωτερικη ουσια οποτε δεν εχει κατι να αποβαλει(για την πτωση αποτελεσματων)οπως κανει με ολες τις αλλες θεραπειες.
οταν δειτε το ποσο ευκολη ειναι η διαδηκασια με τον τροπο αναισθησιας που κανω,θα ανυπομονειτε να ερθει ο επομενος τραυματισμος οπως κανω και εγω.....
θα εγραφα ενα ποιημα τωρα με το ποσο θα σας βολεψει η θαραπεια σε σχεση με αλλες αλλα θα αρκεστω στο οτι προτιμω αυτο παρα να παιρνω ενα χαπι την ημερα που θα εδινε τα ιδια,δεν εχω ουτε λαδιλες στο μαλλι απο λοσιον, ουτε την καθημερινη εννοια.
αυτα ειναι προσωπικες σκεψεις και σορρυ για την φλυαρια:rolleyes:

Ότι και να πω είναι λίγο! Πάμε να ρίξουμε κλότσια στις φαρμακευτικές.. Σε εμένα παντός η επανεκφιηση είναι παρά πολύ καλή στο 9 ρολλαρισμα! Ο τραυματισμός πρέπει να είναι ότι καλύτερο και διαρκεστερο υπάρχει! Για να δούμε..! Keep going!

paretto

Active Member
Kapa oταν λες οτι εισαι στα ιδια , δεν βλεπεις επανεκφυηση;

Επίσης, λες το dermapen να εχει παρομοια αποτελεσματα?

Γιατι δεν δοκιμαζει καθε 10 μερες αντι για 2 βδομαδες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
εχω δει κι εγώ αποτελεσματα με τραυματισμο και betadine.Απλα νόμιζα ότι το τοπικο ιωδιο βοηθαγε και όταν παρουσίασα θέμα με λεμφαδενες(όπως ο 2young) το σταματησα εντελως απογοητευμενος(άλλη μια θεραπει με παρενεργειες) κια ψάχτικα με διατροφη...τελικα εχασα και τις τριχες που ειχα βγαλει.
Τελικα απ ότι φαινεται ο τραυματισμος κανει το θαυμα μονος του απλά είμαι διστακτικός γιατι dermaroller εχουν κανει πολλοί εδω και χρόνια και στα ξενα φόρα κτλ αφου είνια η λύση γιατί δεν έγινε χαμός ακόμα?Τον 2young εχουμε δει μονο,τον swiss δευτερο και καπα τριτο σε αποτελεσματα,που ειναι οι εκατονταδες άλλοι που το έχουν δοκιμάσει?Εννοειται θα ξεκινησω κι εγω απλα το χω απορια

naruto

Well-Known Member
Καπα μια ερωτησουλα,κ σε οποιον ξερει κατι παραπανω βεβαια.
Αν εκοβες μαχαιρι αυτη τη στιγμη τον τραυματισμο-ρολλαρισμα,πιστευεις οτι η επανεκφυση κ γενικα τα αποτελεσματα που εχεις θα εξαφανιστουν,οπως γινετε με μινοξ-φινα οταν τα σταματας.
Ή οι τριχες που βγηκαν με τον τραυματισμο εχουν ''ανοσια'' στην ΑΑ,κ ως εκ τουτου δεν θα επηρεαζονταν?Εχεις διαβασει κατι περι αυτου?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa oταν λες οτι εισαι στα ιδια , δεν βλεπεις επανεκφυηση;

Επίσης, λες το dermapen να εχει παρομοια αποτελεσματα?

Γιατι δεν δοκιμαζει καθε 10 μερες αντι για 2 βδομαδες;
βαδιζω παρα πολυ αργα,πρεπει να περασουν μηνες για να δω κατι,αυτην την στιγμη απλα διατηρω τα ιδια αποτελεσματα.
και το dermapen εχει τα ιδια αποτελεσματα αρκει να φτανουμε σε σημειο να ματωνει λιγο.
δοκιμαζω το καθε 2 εβδομαδες για να τραυματιζω σταθερα καποια συσγκεκριμενη μερα και να μην μετραω καν

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ότι και να πω είναι λίγο! Πάμε να ρίξουμε κλότσια στις φαρμακευτικές.. Σε εμένα παντός η επανεκφιηση είναι παρά πολύ καλή στο 9 ρολλαρισμα! Ο τραυματισμός πρέπει να είναι ότι καλύτερο και διαρκεστερο υπάρχει! Για να δούμε..! Keep going!
εσυ εισαι μικρος σε ηλικια:p
θα μας ξεπερασεις ολους σε αποτελεσματα

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχω δει κι εγώ αποτελεσματα με τραυματισμο και betadine.Απλα νόμιζα ότι το τοπικο ιωδιο βοηθαγε και όταν παρουσίασα θέμα με λεμφαδενες(όπως ο 2young) το σταματησα εντελως απογοητευμενος(άλλη μια θεραπει με παρενεργειες) κια ψάχτικα με διατροφη...τελικα εχασα και τις τριχες που ειχα βγαλει.
Τελικα απ ότι φαινεται ο τραυματισμος κανει το θαυμα μονος του απλά είμαι διστακτικός γιατι dermaroller εχουν κανει πολλοί εδω και χρόνια και στα ξενα φόρα κτλ αφου είνια η λύση γιατί δεν έγινε χαμός ακόμα?Τον 2young εχουμε δει μονο,τον swiss δευτερο και καπα τριτο σε αποτελεσματα,που ειναι οι εκατονταδες άλλοι που το έχουν δοκιμάσει?Εννοειται θα ξεκινησω κι εγω απλα το χω απορια
στο hlt ειχε γινει χαμος...
το θεμα ξεπερασε τις 500 σελιδες σε πολυ συντομο διαστημα

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα μια ερωτησουλα,κ σε οποιον ξερει κατι παραπανω βεβαια.
Αν εκοβες μαχαιρι αυτη τη στιγμη τον τραυματισμο-ρολλαρισμα,πιστευεις οτι η επανεκφυση κ γενικα τα αποτελεσματα που εχεις θα εξαφανιστουν,οπως γινετε με μινοξ-φινα οταν τα σταματας.
Ή οι τριχες που βγηκαν με τον τραυματισμο εχουν ''ανοσια'' στην ΑΑ,κ ως εκ τουτου δεν θα επηρεαζονταν?Εχεις διαβασει κατι περι αυτου?
αν το κοψω μαχαιρι θα υποχωρησουν τα αποτελεσματα σαν κανονικη θεραπεια.
οσο τραυματιζω συνεχιζουν.

geeorgee

Active Member
Μηπως υπαρχει κανενα θεμα με τη μακροχρονια χρηση αναισθητικης κρεμας μηπως δημιουργηθει
κανενα προβλημα στο δερμα η κατι τετοιο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μηπως υπαρχει κανενα θεμα με τη μακροχρονια χρηση αναισθητικης κρεμας μηπως δημιουργηθει
κανενα προβλημα στο δερμα η κατι τετοιο?
αυτο με ψιλο προβληματιζει και εμενα και ειναι ο λογος που εκανα μεταγραφη σε καθε 2 εβδομαδες.
χρησιμοποιω παρα πολυ ποσοτητα αναισθητικης κρεμας.
πιο πολυ μου περναει σαν σκεψη μηπως δημιουργησει μονιμη παραλυση στα νευρα.
φτανω σε ολικη νεκρωση,το εννοω οταν λεω δεν ποναω καθολου

kapa

Μέλος του προσωπικού
κατι που αφορα την αναισθησια.
αυτο μου πηρε μονο 5 λεπτα http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-20#post-147362
λογω μηδαμινου πονου.
απο ενα σημειο και μετα επιστρεφει ο πονος την ωρα του τραυματισμου και εκει σταματαω.
η δουλεια ομως εχει γινει,δηλαδη μεχρι να επιστρεψει ο πονος εχω φτασει σε αυτο το σημειο

Μπλουζα