Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ρε παιχτες να ρωτησω κατι ,οταν γινεται εμφυτευση μαλλιων λεμε οτι μπορει να υπαρξει σοκ λος γιατι ξεκιναει καινουργιο δικτυο αιματωσης κτλ , με το ρολερ που κανουμε και δημιουργουμε αιματωση το ιδιο πραγμα δε συμβαινει ?
δεν εχω ιδεα.Καπα μήπως το roller 1.5 είναι καλύτερο για τραυματισμό επειδή τραυματίζεις περισσότερα σημεία σε σχέση με το 2mm που μπορείς να κάνεις βαθύτερο τραυματισμό λε λιγότερες φορές να περνάς στο σημειο;
δεν γνωριζα οτι υπαρχει αυτο.γιατι δεν το μουδιαζετε με στιγμιαιο παγο μιας χρησης;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν γνωριζα οτι υπαρχει αυτο.
δωσε καμια πληροφορια πως γινεται?
τιτανιο με 192 βελονες.kapa πια να πάρω αυτή που λέει προσώπου η τιτάνιο ? https://www.droller.gr/store/
το 1,5 ειναι μονοδρομος και με λιγο ματωμα.Kapa επειδή μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον το νήμα σου σε συνδιασμό με τις pgd2-pge2, θα ήθελα να βάλω και γω ρόλλερ.Πιστεύεις ότι αν κάποιος ρολλάρει με πχ 0.75-1mm, σε μικρές σχετικά ηλικίες (είμαι 23) και στην σχετικά αρχή του προβλήματος θα δει όφελος? Ή τα 1.5mm είναι μονόδρομος?
παει να μου κανει ξηροδερμια αλλα δεν τα καταφερνει,κανω καθε μερα μπανιο με head and shoulders.Καπα μέ χει πιάσει με φαγούρα και μια πιτυριδα σόλο το κεφάλι. Πολλές άσπρες νιφαδες φεύγουν το χες κ συ;