Derma roller 1,5mm μονο του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakis

Active Member
Καπα μήπως το roller 1.5 είναι καλύτερο για τραυματισμό επειδή τραυματίζεις περισσότερα σημεία σε σχέση με το 2mm που μπορείς να κάνεις βαθύτερο τραυματισμό λε λιγότερες φορές να περνάς στο σημειο;

ρε παιχτες να ρωτησω κατι ,οταν γινεται εμφυτευση μαλλιων λεμε οτι μπορει να υπαρξει σοκ λος γιατι ξεκιναει καινουργιο δικτυο αιματωσης κτλ , με το ρολερ που κανουμε και δημιουργουμε αιματωση το ιδιο πραγμα δε συμβαινει ?

sadel

Active Member
ρε παιχτες να ρωτησω κατι ,οταν γινεται εμφυτευση μαλλιων λεμε οτι μπορει να υπαρξει σοκ λος γιατι ξεκιναει καινουργιο δικτυο αιματωσης κτλ , με το ρολερ που κανουμε και δημιουργουμε αιματωση το ιδιο πραγμα δε συμβαινει ?

το σοκ λος κατα μια πιθανοτητα οφειλεται στον τραυματισμο του γειτονικου θυλακα, μιας και η βελονα εισχωρει σε μεγαλο βαθος. κατα αλλη πιθανοτητα οφειλεται στο μεγαλο ευρος της μεταμοσχευσης. με το ρολλερ παντως δεν ειναι το ιδιο. σαφως στην μεταμοσχευση ο τραυματισμος ειναι πολυ μεγαλυτερος.

sadel

Active Member
[QUOTE="sadel, post: 100399, member: 1727"

αν ηταν ετσι panoslydios, τοτε θα μπορουσαμε κανοντας μικροτομες στο MPB να δημιουργησουμε μικροκυκλοφοριακο περιβαλλον ωστε να θρεψουμε τους υπαρχοντες θυλακες χωρις να κανουμε την μεταμοσχευση.

[/QUOTE]

απο το 2013 το ποστ. καπου εκει βρισκεται η θεραπεια. αυτο που μενει ειναι να εφευρεθουν συσκευες που να κανουν καλη αιματωση σε αυτην την περιοχη του κεφαλιου χωρις να αιμορραγουμε. ή τουλαχιστον οχι τοσο υπερβολικα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα μήπως το roller 1.5 είναι καλύτερο για τραυματισμό επειδή τραυματίζεις περισσότερα σημεία σε σχέση με το 2mm που μπορείς να κάνεις βαθύτερο τραυματισμό λε λιγότερες φορές να περνάς στο σημειο;
δεν εχω ιδεα.
απλα εχω βολευτει,με καλη αναισθησια και 2mm το ματωμα ειναι παιχνιδακι.
τραυματιζω πραγματικα γρηγορα,με γρηγορες κινησεις και αρκετη πιεση στην συσκευη

sven

Active Member
Το dermapen που λέει ο GOMI στα 1,5 mm ίσως να μην θέλει αναισθητική κρέμα, αν δεν θέλει αναισθητική τότε γλιτώνεις σίγουρα τα έξοδα τις :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sadel

Active Member
δεν γνωριζα οτι υπαρχει αυτο.
δωσε καμια πληροφορια πως γινεται?

ειναι κατι σακουλακια τα οποια δεν τα ανοιγεις αλλα τα λιγας και μετα λειτουργουν σαν παγος. τα πουλανε σε φαρμακεια και τα χρησιμοποιουν κυριως αθλητες αμεσως μετα απο διαστρεμματα και σπασιματα. σταματουν το πρηξιμο και μουδιαζουν το σημειο για να μην αισθανεσαι τον πονο. εχουν διαρκεια 15 λεπτα. μετα πεταμα.

LostUser

Active Member
Kapa επειδή μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον το νήμα σου σε συνδιασμό με τις pgd2-pge2, θα ήθελα να βάλω και γω ρόλλερ.Πιστεύεις ότι αν κάποιος ρολλάρει με πχ 0.75-1mm, σε μικρές σχετικά ηλικίες (είμαι 23) και στην σχετικά αρχή του προβλήματος θα δει όφελος? Ή τα 1.5mm είναι μονόδρομος?

lalakis

Active Member
Καπα μέ χει πιάσει με φαγούρα και μια πιτυριδα σόλο το κεφάλι. Πολλές άσπρες νιφαδες φεύγουν το χες κ συ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa επειδή μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον το νήμα σου σε συνδιασμό με τις pgd2-pge2, θα ήθελα να βάλω και γω ρόλλερ.Πιστεύεις ότι αν κάποιος ρολλάρει με πχ 0.75-1mm, σε μικρές σχετικά ηλικίες (είμαι 23) και στην σχετικά αρχή του προβλήματος θα δει όφελος? Ή τα 1.5mm είναι μονόδρομος?
το 1,5 ειναι μονοδρομος και με λιγο ματωμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα μέ χει πιάσει με φαγούρα και μια πιτυριδα σόλο το κεφάλι. Πολλές άσπρες νιφαδες φεύγουν το χες κ συ;
παει να μου κανει ξηροδερμια αλλα δεν τα καταφερνει,κανω καθε μερα μπανιο με head and shoulders.
απο φαγουρα χορτασα,ξεκιναει δευτερη μερα μετα τον τραυματισμο

sadel

Active Member
η πιτυριδα πρεπει να σχετιζεται παντως με την αα. υπαρχει και αυτη μονο στο πανω μερος του κεφαλιου και στο κροουν. επισης σταματαει οταν γινει τελειως φαλακρο το σημειο. οποτε ειναι ενδειξη οτι ο σμηγματογονος αδενας του θυλακα λειτουργει.

FreeThinker

Well-Known Member
Ρε @kapa δε με πειθουν τα αποτελεσματα σου για να αρχισω το ρολερ... με την εννοια οτι απο την αρχη μοιαζεις να εχεις μαλλια παντου (ειχες κανει μμ σωστα?). Τωρα μπροστα στην hairline αν δεν τα μεγαλωσεις λιγο εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω διαφορα. Στη στεφανη θα κανει τιποτα? Και επιπλεον, μηπως για να σωστη εφαρμογη χρειαζεται ξυρισμενο κεφαλι? Δε θα ηθελα να μπλεκονται τα μαλλια μου στο ρολερ

Μπλουζα