Παιδιά επειδή διαβάζω και σε άλλα θέματα για έλαια μέντας, δαφνέλαια, καστορέλαια κλπ, θα τα αναφέρω εδώ μαζεμένα λόγω και του ρολλερ.
Ρολλερ δοκιμάζω πάνω από ένα χρόνο, όλα τα μεγέθη και κάποιες φορές είδα είτε αρνητικά αποτελέσματα, είτε στασιμότητα. Ποτέ κάτι το ιδιαίτερο. Να τονίσω πως εγώ είμαι θα έλεγα καμένο χαρτί λόγω ηλικίας και αραίωσης στάσιμης μεν, αλλά πολλών ετών.
Τέσπα.
Από όραλ που έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα, είναι beta glucan, castor oil, dry vit.E, gingko biloba.
Ρολλερ, 1 φορά την εβδομάδα με βαθύ τραυματισμό αφού πριν έχω περάσει το κεφάλι με betadine και αμέσως μετά το ρολλερ vpa + stemoxydine. Tην επόμενη ημέρα τίποτα από έλαια, μόνο το βράδυ πάλι vpa+stemoxydine το οποίο βάζω καθημερινά.
48 ώρες μετά το ρολλέρ σε καθημερινή βάση.
Black cumin oil + rosemary oil + borage oil. (για 3 ώρες)
Castor oil + dmso + αιθέριο έλαιο μέντας. (για 1 ώρα)
Detu 3-4 λεπτά την μέρα αλλά έντονα (δυστυχώς παραπάνω βαριέμαι)
(το μόνο προαιρετικό, για μια εβδομάδα το μήνα latanoprost με αλόη)
Από αποτελέσματα τώρα είναι πολύ ενθαρρυντικά, ΑΛΛΑ, έχει τύχει να ξαναφτάσω σε αυτό το σημείο που είμαι τώρα με άλλες θεραπείες, οι οποίες εκτός του ότι δεν κράτησαν στον χρόνο, δεν ξεπέρασαν και το σημείο που είμαι αυτή τη στιγμή. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η πάχυνση της τρίχας που παρατηρώ και τα πολλά μικρά τριχάκια, καταφέρουν να μεγαλώσουν.
Αυτά τα αναφέρω γιατί πιστεύω πως σε κάποιον που είναι σε αρχικά στάδια, θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα καλύτερα, αλλά ποτέ δεν παίρνουμε ως δεδομένο τίποτα που να ισχύει για όλους.
Όλα όσα ανέφερα παραπάνω, έχουν την σημασία τους ως προς την wnt, pgd2, pge2, pge1, μακροφάγα καθώς και κολλαγόνο. Κάποια στιγμή αν δούμε και συνεχίσει να έχει καλά αποτελέσματα, θα τα πω πιο αναλυτικά...
Eπίσης, κανείς να μην υποτιμάει το betadine, ακόμα και αν κάνει σκέτο ρολλερ. Υπάρχουν πολλά από πίσω του.
Πάντως το προτείνω σε όποιον μπορεί να τα δοκιμάσει όπως ακριβώς τα αναφέρω. Οικονομικά είναι λίγο ασύμφορο, οπότε μπορείτε απλά να περιμένετε να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα.