vlafo
Well-Known Member
Που να έχεις και 2 παιδιά.Υποχρεωτικοί .
Δουλειά ,σπίτι , καναπές και Netflix .
Δεν ειναι οGeorgie για τέτοια .
Από party animal til 40,τώρα κατοικίδια.
Που να έχεις και 2 παιδιά.Υποχρεωτικοί .
Δουλειά ,σπίτι , καναπές και Netflix .
Δεν ειναι οGeorgie για τέτοια .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστω!Υπομονή τώρα dgp,κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι και καλύτερη.
Μούλιαζε το νερό για 10 λεπτά να καθαρίσεις γρήγορα.
Τελικά έμαθες πόσα g μπήκανε συνολικά?
Και που λες cvial η δοτρια μου έχει έντονη την αίσθηση της ανάκαμψης κάθε φορά που ξανά πάω για μμ ενώ δεν το περιμένεις ...επίσης πολλές φορές κόβονταν μόσχευματα τα οποία όμως έβρισκα στην επόμενη μμ.... Υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές που νιώθω πραγματικά την αίσθηση ότι τραβάει την τρίχα και τεντώνεται το δέρμα και δεν την αφήνει ....το νιώθω και ας έχω αναισθησία στην περιοχή ... πιστεύω ότι ένα καλό όμως σε αυτό είναι ότι έχω καλό δέρμα και καλή επούλωση....Δεν κατάλαβα τιποτα
μηπως είναι ξεφλούδισμα; Που είναι φυσιολογικό .Τα κομμάτια που φεύγουν ίσως είναι ξεφλούδισμα λόγω της πληγής στη λήπτριαΚαλησπερα σε ολους
Ολα πανε καλα αλλα εδω και δυο μερες εχω εντονη ξηροδερμια στα μεταμοσχευμενα!Λουζομαι πρωι βραδυ με johnsons baby shampoo, εχετε καμια συμβουλη?
Ευχαριστω
Ναι πιο πολυ σαν ξεφλουδισμα ειναι, τα scrubs βεβαια εχουν καθαρισει εδω και 6 μερες!μηπως είναι ξεφλούδισμα; Που είναι φυσιολογικό .Τα κομμάτια που φεύγουν ίσως είναι ξεφλούδισμα λόγω της πληγής στη λήπτρια
Αλλάζεις δέρμα όπως τα φίδιαΝαι πιο πολυ σαν ξεφλουδισμα ειναι, τα scrubs βεβαια εχουν καθαρισει εδω και 6 μερες!
Σταματας το Johnson και επιστρεφεις στο κανονικο σαμπουαν που χρησιμοποιησους και πριν και η ξηροδερμια θα φυγει αμεσως.Καλησπερα σε ολους
Ολα πανε καλα αλλα εδω και δυο μερες εχω εντονη ξηροδερμια στα μεταμοσχευμενα!Λουζομαι πρωι βραδυ με johnsons baby shampoo, εχετε καμια συμβουλη?
Ευχαριστω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε μου το πρωτο πραγμα που ρωτησα τον κ.Τυρκαλα ηταν αν θα μπορω να παιρνω γουλι το κεφαλι μου και μου ειπε 100%πολυ τολμηρο αυτο που εκανες , ξεγυμνωνει τη μεταμοσχευση το κοντο κουρεμα αλλα απο οτι βλεπω απο φυσικοτητα ειναι εξαιρετικο . Βασικα μου κανει εντυπωση που εχεις κρατησει τοσα πολλα μοσχευματα στις 21 μερες , σιγουρα εχουν πεσει καποια , περιμενα να χουν πεσει πολυ περισσοτερα . Εγω θελω μια μεταμοσχευση σα τη δικη σου που να μπορω οποτε γουσταρω να τα κουρευω τοσο κοντα οπως τα κοψες τωρα εσυ . Τωρα βλεπω το κεφαλι σου και παιρνω θαρρος .
Αγαπημενη ταινιαΩραίος
Μαλλι Trainspotting !
υγεια , φαρμακα ,εργαλεια , τεχνικη , τεχνη , τυχη. Μη καπνιζεις καλυτερα αν καπνιζεις .Μια ερωτηση παιδια
Το ποσοστο φυτρωσης μετα απο μια μμ απο τι εξαρταται ξερουμε?