Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλα δεν επειγει κιολας να τα μακρυνω Μετα το καλοκαιρι,απο Σεπτ/Οκτ και εκει θα φανουν ολα!Δε μπορείς να καταλάβεις με τέτοιο μήκος μαλλιού.
Πρέπει να τα μακρυνεις επειγόντως.
φίλε δεν έχεις καταλάβει ότι ακόμα και να μην έχει βγει όλο το μαλλί θα φαίνεται καλύτερο από τώρα που το έχεις ξυρισμένο. Δεν μακραίνουν τυχαία το μαλλί όλοι όσοι κάνουν επέμβαση, χωρίς να το ξυρίζουν. Αλλιώς θα τα ξύριζαν όλοι μέχρι το 7μηνο. Μη κάνεις αυτό το λάθος.Καλα δεν επειγει κιολας να τα μακρυνω Μετα το καλοκαιρι,απο Σεπτ/Οκτ και εκει θα φανουν ολα!
Θα διαφωνησω μαζι σου φιλε μου!Στις φωτογρ κατω απο προβολεα φυσικα και φαινεται χειροτερο!Οταν τα παιρνω με την πρωτη σκαλα επειδη πλεον εχω και hairline φαινεται μια χαρα!Απλα 2 βδομαδες να το αφησω αρχιζει κει φαινεται αραιωση στους κροταφους!φίλε δεν έχεις καταλάβει ότι ακόμα και να μην έχει βγει όλο το μαλλί θα φαίνεται καλύτερο από τώρα που το έχεις ξυρισμένο. Δεν μακραίνουν τυχαία το μαλλί όλοι όσοι κάνουν επέμβαση, χωρίς να το ξυρίζουν. Αλλιώς θα τα ξύριζαν όλοι μέχρι το 7μηνο.
dgp διχως παρεξηγηση φυσικα , εισαι το αγαπημενο μου περιστατικο μιας και θελω να καταφερω ακριβως το ιδιο look . Ακριβως ομως . Παρακολουθω με προσοχη πως θα εξελιχθεις .3 φωτο στα γρηγορα,4 μηνες και μια βδομαδα!Κατω απο προβολεα ειμαι και το μαλλι κατω απο 1 cm
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια χαρά αρέσει αυτό το λουκ σε πολλούς (κ εγώ αυτό θα ήθελα ιδανικά αλλα δύσκολο....) Άσε που έχει γίνει και μόδα και το βλέπεις παντού γύρω σου ....και εγω συμφωνω με τον φιλο που προτιμαει το πολυ κοντο κουρεμα . Στις φωτο λιγο μετα την μεταμοσχευση , αν υποθεσουμε οτι μπορει να επιστρεψει εκει χωρις τις κοκκινιλες στην ληπτρια και δοτρια , τοτε το ανθρωπινο ματι ξεγελιεται και θεωρει οτι μιλαμε για καποιον με αρκετα μαλλια αλλα ξυρισμενο . Αν αφησει μαλλια τοτε η πυκνοτητα γινεται αντιληπτη στο ματι , αλλα μιλαμε εφοσον σε καποιο αρεσει το look αυτο γιατι στους περισσοτερους δεν αρεσει .
Να αφήσεις το μαλλί να μακρύνει για να μας βοηθήσεις να καταλάβουμε .Υπάρχει πρόοδος όπως τα λες .Περισσότερη στον ένα κρόταφο5μηνες και μια βδομαδα!Το μαλλι κουρεμενο στα 3mm πριν 10 μερες!Αρχιζει και ζωηρευει
Ο ενας κροταφος παει λιγο πιο αργα αλλα αν ζουμαρεις την εικονα φαινεται οτι εχει να δωσει πολυ ακομα!Η μια πλευρα στ πλαγια (δοτρια)λιγο πιο ανοιχτη αλλα σιγα σιγα κλεινει!Επομενη ενημερωση σ ενα μηνα