Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καμιά σχέση ...ούτε σε σχεδιασμό ούτε σε πυκνότητα....αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος γιατρός δεν έχει καμία σχέση σε τεχνική και νοοτροπία με την dhi κάτι που έχουν ακόμα άλλοι όπως ο Παπανικολάου για παράδειγμα....Μια χαρά είναι οι hairlines της dhi φυσικές αλλά δεν έχουν πυκνότητα υψηλή.Δεν το είπα για κακό.Νομιζω ότι ο γιατρός είναι επηρεασμένος από αυτούς.Το νήμα σου δεν το βρίσκω.
Συγνώμη ρε κουμπάρε αλλά θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε δλδ...είναι δυνατόν να λες ότι η σχεδίαση είναι αλλά dhi αλλά όπως και οι πυκνότητες; Δλδ τώρα κανείς κριτική με αυτό που λες η απλα δείχνεις εμπάθεια; Να ξέρουμε και τι λέμε ...πάλι ο υποτιθέμενος φανατισμός μου φταίει ; Τώρα μιλαμε σοβάρα η λέμε καμιά @@@ για την ίντριγκα να περνάει κ η ώρα ; Δλδ πόσα ακόμα ποστ θα διαβάσω που ψαχνεστε κάποιοι να πείτε κάτι χωρίς ακόμα να υπάρξει λόγος ; Ο άλλος ρώτησε εχθές για την δοτρια και πολύ σωστά του απάντησαν να μας πει αυτός πρώτα την γνώμη του ....δλδ νομίζετε κάποιοι επειδή δεν μιλάμε δημόσια είμαστε κ χαπατα;Γιώργο με αγάπη στο λέω έχεις φανατιστει πολύ με το γιατρό και δεν είναι καλό.Και εγώ ενθουσιασμένος είμαι αλλά διαβάζοντας τα νήματα ήδη έχω βάλει τους πρώτους αστερίσκους.Ερωτηματικο τα παράθυρα λόγο μοτέρ και τα χαμένα μοσχεύματα στην μμ του vlafo.Σοβαροι αστερίσκοι ευελπιστώ να μην τα βλέπουμε συχνά ειδικά στις δοτριες όπως έγινε με τον βεκρή.Επισης όσο καλός άνθρωπος και να είναι ο Σωτήρης την κριτική δεν θα την αποφυγει.Ο σχεδιασμός των hairline προφανώς και είναι επηρεασμένος από την dhi.Το ξαναλέω εμένα μου κάνει η συγκεκριμένη φιλοσοφία.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και σε εμένα άρεσε πολύ περισσότερο η hairline που μου έφτιαξε ο Τιρκαλας ενώ δεν μου είχε αρέσει και με είχε προβληματίσει η σχεδίαση που μου είχε κάνει ο Lorenzo .Μυτερή σαν του Λευτέρη απαντά ηΣε καμία περίπτωση δεν είναι τοπ του Lorenzo ούτε του Couto,της Hdc κάποιες, όχι όλες,για τον Αναστασάκη θα το δεχτώ,δεν είπα για σχεδιασμό είπα για τη στρατηγική των λίγων g.
Ο Αναστασάκης κάνει ωραίο σχεδιασμό και ήταν ο άλλος που μου το έκανε.
Για να είμαι δίκαιος.
vlafo ποιες ειναι για σενα οι top?Σε καμία περίπτωση δεν είναι τοπ του Lorenzo ούτε του Couto,της Hdc κάποιες, όχι όλες,για τον Αναστασάκη θα το δεχτώ,δεν είπα για σχεδιασμό είπα για τη στρατηγική των λίγων g.
Ο Αναστασάκης κάνει ωραίο σχεδιασμό και ήταν ο άλλος που μου το έκανε.
Για να είμαι δίκαιος.
Λευτέρη Πανταζη διορθώνωΚαι σε εμένα άρεσε πολύ περισσότερο η hairline που μου έφτιαξε ο Τιρκαλας ενώ δεν μου είχε αρέσει και με είχε προβληματίσει η σχεδίαση που μου είχε κάνει ο Lorenzo .Μυτερή σαν του Λευτέρη απαντά η
Ότι φέρνει όσο πιο κοντά στη μητέρα φύση με πολύ μικρές αποκλίσεις, αυτός είναι ο τέλειος σχεδιασμός.vlafo ποιες ειναι για σενα οι top?
ρε τζορτζ δεν γινομαι απολογητης αλλαεδω λεει κατι ο κουμπαρς που βγαζει ματια...δεν χρειαζεται να εισαι γκουρου των μμ για να δεις με το ματι και μονο οτι αυτο που λεει δεν εχει λογικη....παω πασο αν το λεει χωρις να εχει μπει στην διαδιακσια να εχει παρατηρησει πιο προσεκτικα σχεδιασμους πυκνοτητες και φωτος συγκριτικα....αλλα το λεει με τετοια σιγουρια που εμενα μου κλωτσησε...δεν γινοταν να το διαβασω και να το περασω ετσι....σε αλλα το κανω..να πει για την μετρηση του vlafo που το εχουμε υπερξεχυλωσει το θεμα να πει...εχει μια βαση αυτη η κριτικη....Φίλε @Giorgos-3 δε χρειαζεται να γίνεσαι απολογητής του Κ.Τιρκαλα σε καθε νήμα
Μονος σου μπαίνεις στη λούπα και χαρακτηρίζεσαι για φανατισμό.
Ο @koumparos εχει μια άποψη για το σχεδιασμό σωστή η λάθος
Δε μπορούμε με ασφάλεια όμως να τη κρίνουμε τοσο αρνητικά όπως εσυ και να τον χαρακτηρίζεις εμπαθή
Άδικος εισαι .
Ξέρεις γιατι ?
Επειδή δεν εχουμε δει ολοκληρωμένα περιστατικα εκτός απο το δικό σου .
και να πεις επισης μην ντρεπεσαι κατι που εχουμε πει και προσωπικα και ειδαμε με τα ματια μας.... οτι και του λορετζο καμια φορα η χερλαιν βγαζει ματι....μην τρελαθουμε τωρα και με την ξενολατρια.....κανενας δεν ειναι θεος....Ότι φέρνει όσο πιο κοντά στη μητέρα φύση με πολύ μικρές αποκλίσεις, αυτός είναι ο τέλειος σχεδιασμός.
Οι περισσότεροι γιατροί το χάνουν στις ενώσεις και στους κροταφους που σχεδιάζουνε ανοιχτούς.
Couto no1 που το κάνει αυτό.
Και ο Lorenzo το κάνει αυτό συχνά.
Και σε ένα μέλος εδώ μόλις το είπα παρεξηγήθηκε,εγώ από χιλιόμετρα το βλέπω.
Και άλλο μέλος μπορώ να αναφέρω,αλλά δεν θέλω να στενοχωρώ τον άλλον.