Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

andy.k

Active member
Νομίζω ότι ή αναγενης φάση είναι από 2 έως 6 χρόνια...οπότε δε νομίζω ότι θα πέσουν συντομα αυτές που βγήκανε τώρα από τις εμφυτευμενες. Και όταν βγουν όλες όσες είναι να βγουν από εκεί και έπειτα μόνο ένα 10% max θα είναι σε τελογενη φάση δλδ χωρίς τρίχα... Άρα μάλλον θα φουντώσει το πράγμα
πιστεύω παρά θα αραιωσει
δεδομένου ότι και αυτά που
έχουν ήδη βγει θα
χοντρυνουν και θα πάρουν
όγκο...έτσι νομίζω κ έτσι
ελπιζω... :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
εχει 3 μηνες ακομα να δει βελτιωση...
και ναι πιστευω ειναι ενα απο τα καλυτερα αποτελεσματα στο φορουμ με βαση το σχεδιασμο την φυτρωση και τα λεφτα που εδωσε....μακαρι να δουμε και αλλα επιτυχημενα αποτελεσματα στο μελον απο τον ιδιο γιατρο...
@δημητρη κριμα να μην μπορουσες να βαλεις αλλα 1500 να πλησιαζες το τελειο!!!!

Δημητρης38

Active Member
εχει 3 μηνες ακομα να δει βελτιωση...
και ναι πιστευω ειναι ενα απο τα καλυτερα αποτελεσματα στο φορουμ με βαση το σχεδιασμο την φυτρωση και τα λεφτα που εδωσε....μακαρι να δουμε και αλλα επιτυχημενα αποτελεσματα στο μελον απο τον ιδιο γιατρο...
@δημητρη κριμα να μην μπορουσες να βαλεις αλλα 1500 να πλησιαζες το τελειο!!!!

Σιγα μην γινοταν και 18 χρονων αν εβαζε αλλα 1500.
Οσοι δεν εχουν κανει μ/μ καλο ειναι να μην κανουν τους ειδημονες.

Μητσαρα βαλε μια καθετη φιλε να δουνε το illusion.
2.300 μοσχευματα που εβαλε σε μια αδεια εντελως περιοχη ειναι μια γραμμουλα απο ριζουλες απλωμενες σε ολη την επιφανεια.
Τα μαμισια μαλλια στο middle πεφτουν μπροστα και ριχνουν σκια σε αυτα της μεταμοσχευσης
Ετσι λοιπον στις φωτογραφιες φαινεται κομπλε .. στον ηλιο καποιος που τον βλεπει καταλαβαινει οτι το αποτελεσμα του ειναι πολυ αραιο. Δεν κρινω την επεμβαση του φιλου μας, αλλα τον αριθμο των grafts που μπηκαν στην συγκεκριμενη περιοχη.

andy.k

Active member
Για εμένα καλύτερα που έβαλε 2300 κ όχι περισσότερα...Αν στο μέλλον αδειάσει και πιο πίσω θα τα χρειαστεί τα grafts...αν δεν αραιωσει πιο πισω (που το εύχομαι) και θέλει να διαθέσει χρήματα για βελτίωση-πυκνωση το κάνει τότε, όταν δλδ φανει οτι εχει σταθεροποιηθεί ή τριχόπτωση...μπορεί να πήγε
όπως είχε πει ο Δημήτρης σα
πρόβατο για σφαγή λογω της
ως τότε μικρής ενημέρωσης
του σχετικαε τις μμ, και
έκανε μμ χωρίς σχεδιασμο
και
προγραμματισμο από πριν με το γιατρο (ποσα
grafts θα βαλει και που και με
τι πυκνοτητες κλπ)παρόλα
αυτά το αποτέλεσμα
παραπεμπει σε προσεκτικό
σχεδιασμό και πιστεύω ότι είναι εντυπωσιακό...θα ένιωθα καλύτερα αν ήξερα ότι το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε μετά από σχεδιασμό λεπτομερή, και ότι βγήκαν όσα ακριβώς grafts είχαν συμφωνηθεί...γτ απλά τώρα μπορεί κάποιος να πει ότι αυτό το αποτέλεσμα από αυτό το γιατρο είναι τυχαίο...

andy.k

Active member
Δημητρη 38/ 10 μέρες μετά τη μμ το κεφάλι του Δήμητρη που ήταν ακόμα γουλί φαίνεται να έχει καλή κάλυψη πάντως...βέβαια τότε ήταν όλοι οι θύλακες στη θέση τους...αλλά αν τελικά δώσουν τρίχα όλοι...δε θα είναι κάτι αντίστοιχο? Οκ σίγουρα θα μπορούσαν να μπουν και παραπάνω και πάντα παίζει ρόλο τι ζητάει ο καθένας...

dimitris50423

Well-Known Member
ρε παλικαρια πολυ βιαστικοι ειστε καποιοι.. ειπα θα βαλω μεσα στο σκ φωτο και εχετε φαγωθει.. εχουμε και αλλες υποχρεωσεις.. λοιπον εκανα μπανιο πριν λιγο και εβγαλα φωτο απο πανω με φλας.. θα βαλω μερικες φωτο να δειτε.. θα βγαλω και καμια σε λιγο που θα στεγνωσει το μαλλι..

Bouklas

Well-Known Member
Εμενα μαρεσει και η hairline σου.
Η φινα δεν με τουμπανιασε,και αν δεις και το crown μου εδω και 3,30 χρονια ειναι σχεδον ιδιο και εχει αυτες τις αδυναμες τριχουλες.Στο υπολοιπο κεφαλι ειχα καποιες μαμα τριχες αλλα δεν ηταν αδυναμες ηταν κανονικες.Και stadar ισως καποιες απο Α,Β ζωνη ισως να ειχαν και shock loss.
Η φινα ειχε δωσει αποτελεσμα στο boukla.Σε μενα ισως κραταει καποια μαμα μαλλια ακομη αλλα δεν με τουμπανιασε με τιποτα.
Eπισης ποτε δε βαζω και rogain.
Johnny τουμπάνιασμα εννοούσα την ποιότητα των τριχών. Δεν ξέρω ρε φιλε αλλα έχω δοκιμάσει φιναστερίδη+ μινοξιδίλη και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό. Η μινοξιδίλη σκέτη έπιανε το 10% από αυτό που έβλεπα με φίνα. Εσύ είχες παρατηρήσει αλλαγή στην ποιότητα τρίχας?
Aυτο με την μεταναστευση ακομη να το καταλαβω.Ειδικα οταν λετε για κυπρο.
Το να παω κυπρο απο θεσνικη με Αεροπλανο θα κανω περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα.
Θα εχω δωρεαν Ticket και δωρεαν ταξι απο αεροδρομιο για ξενοδοχειο και επιστροφη.
Το να παω απο θεσνικη-Αθηνα θελω 1 ωρα.Θελει να παρω μετρο η λεωφορειο και με πληρωμη ολα.και θα φαω σχεδον τις ιδιες ωρες με την κυπρο.
Είσαι τυχερός φιλε που ζεις Σαλόνικα, ωραίος κόσμος, γυναίκες και σαν μέρος. Φυσικά αεροδρόμιο κοντά οποτε είσαι κομπλέ για αυτό το θέμα, εγώ που μένω επαρχία για να πάω Κύπρο θέλω πολλές ώρες μέχρι να φτάσω Αθηνα. Τώρα πχ που ξαναπήγα σηκώθηκα από τις 3 το πρωί για να είμαι ok στην πτήση των 10.45. Για εμάς τους ατυχους αστα να πάνε είναι πακετάκι. :/

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η ποιοτητα τριχας μου εγινε καλη απο 10 μηνα και μετα που εστρωνε και καλυτερα το μαλλι.Κατα Ταλλα την ιδια τριχα βλεπω να εχω σε ποιοτητα οπως και πριν την μεταμοσχεση.Δεν την βλεπω δηλαδη παχυτερη.

dimitris50423

Well-Known Member
λοιπον ξεκιναμε.. οι φωτο ειναι σε πολυ καλη αναλυση καντε ζουμ να δειτε απο κοντα
απο πανω χωρις φλας με υγρα μαλλια απο το μπανιο http://s6.postimg.org/733om9u0h/20151029_224649.jpg
απο πανω με φλας δυνατο υγρα μαλλια 1 http://s6.postimg.org/4yodiaypd/20151029_224722.jpg
απο πανω φλας υγρα μαλλια 2 http://s6.postimg.org/z4mrx35m9/20151029_224742.jpg
απο πανω με φλας δυνατο στεγνο μαλλι http://s6.postimg.org/meijjzxo1/20151029_232138.jpg
με φωτα απο πανω στη δουλεια: http://s6.postimg.org/64sdh3n01/20151029_193919.jpg
στη δουλεια σημερα το απογευμα: face to face: http://s6.postimg.org/umkh4zpkh/image.jpg
μενει καποια στιγμη να βαλω και φωτο απο εξωτερικο χωρο και σε ηλιο.. ελπιζω να σας καλυψα..
Υπαρχει αραιωση και πιο πισω απο οτι φαινεται δεν ξερω πως θα παει στο μελλον.
ΥΓ: να διευκρινησω οτι φοραω μποξερακι στις φωτο δεν ειμαι ξεβρακωτος χαχαχα.. ;-)

Δημητρης38

Active Member

Aερατος εδω βλεπεις 2.300 μοσχευματα που εχουν φυτρωσει (εαν υποθεσουμε οτι εχει 100% φυτρωση)
Πανε τωρα στο νημα του Νικολακη, αφαιρεσε το midlle και τα 2 τσουλουφια που προυπηρχαν πριν την επεμβαση... και πες μου αν ακομα επιμενεις οτι εχει περισσοτερα απο 1000 grafts που εχουν φυτρωσει (επειδη μου την ελεγες).
---------------------------------------------------------
Μητσαρα πολυ δυνατος.. το αποτελεσμα σου ειναι βιτρινα για τον Βεκρη!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Έλα και ο Κωστάκης οκ πάει...απλά δεν έχει από πισω την αφανα που έχει ο Δημήτρης να δένει με τα μμ...Στο Δημήτρη έδεσε όλο το κεφαλι...στον Κωστάκη του βαλανε μια λωρίδα χωρίς αρχή, αφού δεν έχει hairline, και από πισω δε δένει γτ έχει το μπιφτέκι. Αλλά οκ δε νομίζω ότι κ εκεί φύτρωσαν μόνο 1000...

Δημητρης38

Active Member
Δημήτρη εξαιρετικό αποτέλεσμα για 2300 στον 5ο μήνα. 1000 μπράβο στο Β**ρή. Έχω μεγάλη απορία να δω και άλλες δουλειές του γιατρού..

Θα κανει χειρουργειο Στον Β**ρη σε λιγες εβδομαδες ενα δυσκολο περιστατικο απο το Φορουμ.
Εχει καμμενη δοτρια απο προηγουμενη επεμβαση στην dhi

Θα του βαλει 5000/6000 grafts απο σκαλπ/γενια/σωμα
Τον περιμενω με αγωνια ...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitris50423

Well-Known Member
τον pilotaki λες Δημητρη.. 2 μερες συνεχομενες θα κανει απο οτι ειπε.. το θεωρω πολυ δυσκολο περιστατικο που δεν μπορει να εχει πολυ υψηλες προσδοκιες..
αν δειτε παλι αυτη τη φωτο προσεξα οτι σε ενα σημειο συγκρουονται τα μαμα μαλλια που ερχονται απο πισω με τα μεταμοσχευμενα απο μπροστα και σχηματιζεται μια πιο πυκνη λωριδα μαλλιου.. τωρα το ειδα αυτο
http://s6.postimg.org/meijjzxo1/20151029_232138.jpg

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ μαζί σου αλλά όχι εντελώς..όσον αφορά το pilotaki τον φίλο..είναι δύσκολο περιστατικό αλλά με τόσα grafts ,πάνω από 5000 ο γιατρός και το pilotaki έχουν υψηλές προσδοκίες,τουλάχιστον αυτοί οι 2

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

poseidonas77

Well-Known Member
καλα ειπα εγω..με αλλα 1500 απλα δεν θα εβλεπες δερμα με τιποτα!!!!
παντως το αποτελεσμα ειναι πολυ σουπερ!!!!και θα δωσει και αλλο!!!
ευγε στο βεκρη!!!!

dimitris50423

Well-Known Member
ποσειδωνα.. σε μια μερα δεν βγαινανε παραπανω.. θα επρεπε να το κανω σε δυο μερες και θα επρεπε να σκασω κανα 2500 ακομη. οποτε καλυτερα ετσι.. αργοτερα αν θελησω πυκνωση που δεν το σκεφτομαι τωρα, βλεπουμε..

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δημητρη θα σε στειλω μια φωτο σου.πεσ μου λιγο να καταλαβουμε.
Στο σημειο που εβαλα σε κυκλο μπηκαν τα μαλλια?

Συνημμένα

• 20151029_232138.jpg
    20151029_232138.jpg
    567.2 KB · Προβολές: 533
Μπλουζα