Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
οχι ρε φιλε δεν εβαλα ποτε στο κεφαλι μου τετοιο πραγμα.. ουτε πριν που ειχα προβλημα..
αν πριν την επεμβαση μου μου εδειχναν σε μια κλινικη ενα τετοιο περιστατικο ισως και να ελεγα απο μεσα μου για μα*&κα με περνανε? με κοροιδευουν.
απο τον 5 μηνα που ειχα βγαλει φωτογραφιες τωρα ξαναεβγαλα και ειδα και εγω πως ειναι. μη νομιζεις οτι συνεχεια τραβαω φωτο το κεφαλι μου. πρωι απογευμα δουλευω καθημερινα.

poseidonas77

Well-Known Member
μητσο θα σου πω την αληθεια αδερφε..παρακολουθω απο το baldtruth αμετρητα περιστατικα μμ που προβαλονται στη πρωτη σελιδα καθημερινα απο μεγαλογιατρους...και μαλιστα με πεντακαθαρες φωτο απο κοντα....πραγματικα εαν εβλεπα το δικο σου περιστατικο εκει και μου ελεγε καποιος οτι εγινε ελλαδα απλα δεν θα τον πιστευα και θα τον ελεγα παπατζη!!!!!
μακαρι να πανε το ιδιο καλα και τα αλλα 2 παιδια που εκαναν στον βε...η ..τοτε θα μιλαμε για κορυφαια επιλογη και μαλιστα και στη χωρα μας....ειδομεν

nucky

Active Member
Στην τελευταία πανοραμική φαίνεται πολύ καθαρά η διαφορά στην υφή μεταμοσχευμένων και μαμισιων μαλλιών, πράγμα φυσιολογικό. Βοηθά όμως να γίνει κατανοητό το ότι ειναι μικρή η περιοχή που καλύφθηκε, και , όπως λέει και ο Δημήτρης , το έξυπνο χτένισμα (μπροστά τα μαμισια πίσω και ψηλά τα μεταμοσχευμένα) ενισχύει εξαιρετικά το φαινεσθαι. Φαίνεται επίσης και ότι ο Δημήτρης έχει τρίχα σύρμα. Ένα ολίγοις , τυχερός μέσα στην ατυχία , ιδανικός για μεταμόσχευση. Αν και πιστεύω ότι οι φωτό, κατοι ειλικρινείς , δίνουν καλύτερη εικόνα από την πραγματική , το αποτέλεσμα ειναι πολύ καλό. Εμείς οι σχεδόν διψήφιοι νοργουντ όμως , ας μην κάνουμε όρεξη...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
χαχαχα μου βαζεις δυσκολα τωρα? ειναι ερωτηση παγιδα? γιατι να σχολιασω εγω?επηδει ειναι σαλονικιος ο δημητρης δεν θα μου ξεφυγει να τον κανω μια συναντηση.ενδιαφερον το αποτελεσμα αλλα πρεπει να κρινουμε και απο κοντα για να καταλαβουμε περισσοτερα....

John_John1

τα πισω μαλλια δινουν καλη δυναμικη οπως και η ποιοτητα τριχας + οτι ισως ειναι και η μικρη εκταση καληψης και γινεται εξαιρετικο αποτελεσμα.....κατα ταλλα ευχομαι να μην εχει βαλει τιποτα αλλο στο κεφαλι του και μας τα χαλασει τελευταια στιγμη γιατι οταν κανεις ζοομ σε ενα σημειο του κεφαλιου με μπερδευουν 2 μαυρα στρογγυλα σημαδακια σαν σταγονιτσες που ειναι ενωμενες...εκει που εχω βαλει σε κυκλο.
20151231_000716.jpg
20151231_000716.jpg

John_John1

παρατηρησα τωρα και τις παλιες φωτο.οκ φαινοταν οτι θα παει καλα το πραμα και στην καλυψη του δερματος παιζει ρολο και το μακρος που αφηνει στο μαλλι..οποτε δε νομιζω να παραπλανει.

Τελευταία επεξεργασία:

Bouklas

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα για τα λεφτά που έδωσε είναι εξαιρετικό, εγώ μακάρι να είχα το ίδιο αποτέλεσμα!

Για τις φωτογραφίες τώρα, το δωμάτιο έχει καλο φωτισμό αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το κεφάλι καθώς δεν βλέπουμε κάτι. Η κάμερα είναι χωρίς flash, οποτε εάν κάποιοι ζητούσαν μια φωτεινή φωτογραφία για πυκνότητες και λοιπές λεπτομέρειες αυτή δεν υπάρχει. Εάν έπεφτε flash να είστε σίγουροι πως ακόμα και σε θεοσκότεινο δωμάτιο θα φαινόντουσαν πολλά. Ίσως κάποιοι πουν καλά εντάξει δεν είμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι. Μάγκες, απλά κρατάτε την φωτογραφική πάνω από το κεφάλι, πατάτε το κουμπί και έτοιμη, τόσο απλό. Το να μου πει κάποιος ενω έχει φωτογραφική δεν μπορώ να βγάλω καλές ισοδυναμεί σε δυσκολία με το να φτιάξεις profile στο hairlossgr. Τόσο εύκολο είναι.

Δεύτερο σχόλιο, ΔΕΝ υπάρχει και ούτε υπήρξε ποτε στον κόσμο μεταμόσχευση που να έδωσε το αποτέλεσμα που "βλέπουμε". Αυτό που "βλέπουμε" είναι ότι έπιασε ο φακός, το παιδί δεν έχει 300grafts το cm. Έχει μια εξαιρετική πετυχημένη μεταμόσχευση από κάθε μεριάς άποψη. Εμενα δεν με ενδιαφέρει να δω τις λεπτομέρειες καθώς παλιότερα είχε ποστάρει με βρεγμένα μαλλιά και αυτό μου φτάνει. Το παιδί ήταν καραφλός και γέμισε μαλλιά, άλλαξε η ψυχολογία του στο καλύτερο και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα.

andy.k

Active member
Παιδιά ο Δημήτρης δεν είχε τεράστια επιφάνεια για κάλυψη απλά επειδή ήταν όλο το προβ λημα μπροστά, άλλαξε ριζικά ή εικόνα...και όντως έχει μαλλί που ίσως μια τρίχα του να ισοδυναμεί με 2 πχ δικές μου...και χοντρή κ κατσαρη κ salt&pepper...μιλάμε για ισοδύναμη μμ με 3000-3500 grts κάποιου με όχι τόσο κατάλληλη τρίχα. Θέμα παραπλάνησης-τοπικ δε τίθεται, θεωρώ πως
τα λέμε αυτά για πλάκα. Απλά έχει κ μεγάλο μήκος στο μαλλί κ τα οποία κενά ίσως υπάρχουν μεταξύ των μεταμοσχευμενων grts ,δε φαίνονται με πανοραμική...για να φανούν πρέπει να κάνει ένα κούρεμα ο Δημήτρης με σκάλα 2 - 3 cm, ώστε να φανει διαφορα με το υπόλοιπο κεφάλι. Όπως είναι τωρα η όχι τεράστια πυκνότητα φαίνεται μόνο από μπροστά στη hairline, μόνο κ μόνο επειδή ίσως μπορείς να δεις ελάχιστα ανάμεσα σε κάποιες τριχουλες...δλδ δεν είναι μπετό τοίχος ή πρώτη γραμμή, καταλαβαίνετε τι εννοώ...Τα γράφω αυτά όχι ως σχετικός που βλέπει μια φωτο, αλλά ως άσχετος που εχει δει κάποιον live και γνωριζει απο πριν οτι αυτός εχει κάνει μμ. Εγώ φυσικά το είδα το παιδί για άλλο λόγο όχι για να κρινω το αποτελεσμα του, ωστόσο το παρατήρησα αρκετά και γι αυτό γράφω τα ανωτέρω...

dimitris50423

Well-Known Member
andy δεν τα λενε για πλακα για το τοπικ αλλα δεν θα το σχολιασω καν γιατι εχω βαλει φωτογραφιες απο την πρωτη μερα αναλυτικα απο ολες τις γωνιες. δεν εμφανιστηκα ξαφνικα με το πριν και το μετα. η πορεια μου φαινεται σταδιακα το πως απο αδειο κεφαλι γεμισε σιγα σιγα και γεμιζει καθε μηνα. ο john john ειδε και σταγονιτσες.
δεν βαζω τιποτα στο κεφαλι μου εκτος απο μινοξιδιλη μια φορα τη μερα ουτε καν δαφνελαιο γιατι δεν θελω να ρισκαρω σε καμια περιπτωση την φυτρωση που εχω.
καλη χρονια να εχουμε παιδια. σε ενα μηνα ανανεωση με νεες φωτο.
θα βαλω και φωτο με φλας boukla με το νεο ετος για να λυθουν οι αποριες και να φανει καλυτερα η φυτρωση.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alexXXX

Active Member
φιλε καθαρισες απλα !αν ηταν ολα ετσι θα πηγαινα κ γω που εχω πολυ μικρο προβλημα αλλα ειναι μπροστα κ μου χαλαει την μοστρα .κ με 1000-1500 πιστευω θα με γεμιζε μια χαρα.θα περιμενω κ τους αλλους φιλους π εκαναν βεκρη κ θα δω!

nucky

Active Member
Αυτά που δείχνει σε κυκλακια ο Τζόν ειναι πιθανότατα παιχνίδια της (όχι και τόσο) καλής αναλυσης της μηχανής , σε συνδυασμό με παιχνίδια του φωτισμου( που όπως φαίνεται από την αντανάκλαση στα μαλλιά πέφτει από το πλαι). Εμένα δε μου μοιάζει για τοπικ(οειδες). Οι φωτό που υπόσχεται ο Δημήτρης θα ειναι σίγουρα χρήσιμες. Εγώ θα ήθελα και αντίστοιχες με φυσικό εξωτερικό φωτισμο. Μα, μου είχε πει κάποιος παλιότερα εδώ, ποσό σε βλέπουν από πάνω και κάτω από τον ήλιο...εμένα πάντως συχνότατα. 8 μήνες καλοκαίρι κοντεύουμε πια να έχουμε, ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο, εχθες , έξω καθόμουνα (και άρα πολλοί με έβλεπαν....από ψηλα) για καφέ...

Όσο για το γιατρό, ναι το αποτέλεσμα του Δημήτρη ειναι ένδειξη ότι κατέχει τα βασικά, μπορεί να βάλει μοσχεύματα και να φυτρώσουν. Το αν όμως ειναι πραγματικός αρτιστας, αν μπορεί να δημιουργήσει το ιλουζιον της κάλυψης πυκνότητας σε ένα μεγάλο νοργουντ , μένει να το δούμε σε πιο ζόρικες περιπτώσεις, εκεί που μέτρα οσχεδιασμος, οι γωνιές τοποθέτησης κα

zotrix

Active Member
εγώ παιδιά ξέρω άτομο που έχει βάλει 3000 grafts συνολικά μόνο κροτάφους σε δύο συνεδρίες σε κορυφαίο γιατρό στο εξωτερικό και αν τον δεις από κοντά σε ήλιο, βλέπεις δέρμα ενδιάμεσα στους κροτάφους. Από την άλλη στις φωτογραφίες στο fb φαίνεται σχεδόν μπέζος. Φυσικά η μεταμόσχευση του είναι άκρως επιτυχημένη γιατί έτσι και αλλιώς η μεταμόσχευση ποτέ δεν θα δώσει την μαμίσια κάλυψη (ούτε καν την πλησιάζει).

Τώρα όσον αφορα τον dimitris50423, αν κατάφερε με τέτοια αραίωση μπροστά και με λιγότερα grafts να πετύχει τέτοια κάλυψη, τότε συγχαρητήρια. Αλλά καλό θα ήταν επειδή επηρεάζουμε κόσμο εδώ μέσα, αν κάποιος σκέφτεται να κάνει στον ίδιο γιατρό να ζητήσει να συναντήσει τον φίλο από κοντά.

aeratos28

Just aeratos
zotrix αν έβαλε 3000 grafts μόνο σε κροτάφους και πουθενά άλλου και βλέπεις δέρμα τότε δεν είναι και τόσο επιτυχημένη θεωρώ ή εμφύτευση του..βασικά ανάλογα τι εννοεις με το να λές ότι φαίνεται δέρμα..

danceworld_2001

Well-Known Member
Χρόνια πολλά παίδες και καλή χρονιά να έχουμε. Μήτσο τα συγχαρητήρια μου, απο ένα άδειο κεφάλι είσαι τίγκα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεσαι στις φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα όντως δείχνει too good to be true αλλά εγώ δεν θα το αμφισβητίσω γιατι έχεις φοβερή ποιότητα τρίχας, το μαλλί κατσαρώνει κάπως, υψηλότατη φύτρωση και έξυπνο κούρεμα και χτένισμα. Επίσης ειναι φωτογραφίες, στην πραγματικότητα δεν θα φαινεται έτσι αλλά και πάλι γεμάτος θα είσαι. Για μένα το είπα και το ξαναλέω, η hairline στο πρώτο cm φαίνεται ψεύτικη και αραιή στα μονότριχα, το μόνο που σε έμπειρο μάτι θα σε προδόσει άνετα. Θα ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά και να φωτογραφηθούμε παρέα και να ρίξουμε εδώ τις φωτο να γίνουν συγκρίσεις και γενικά να πιούμε καφέ να κάνουμε την πλάκα μας. Εύγε και πάλι και χρόνια πολλά.

zotrix

Active Member
zotrix αν έβαλε 3000 grafts μόνο σε κροτάφους και πουθενά άλλου και βλέπεις δέρμα τότε δεν είναι και τόσο επιτυχημένη θεωρώ ή εμφύτευση του..βασικά ανάλογα τι εννοεις με το να λές ότι φαίνεται δέρμα..
εννοώ ότι υπάρχει διαφορά στην πυκνότητα με το υπόλοιπο μαλλί του στο κέντρο της hairline που δεν είχε φαλάκρα.

andy.k

Active member
Λογικό είναι αυτό νομίζω...αν έχει 80grts μαμα στο κεντρο, δε πιάνονται αυτά τα νουμερα θεωρώ από ανθρώπινο χέρι...απλά σε αυτή την περίπτωση ίσως μπορείς να βάλεις πιο πολλά πολυτριχα πίσω από τη hairline, για να φέρεις τουλάχιστον τον αριθμό των τριχών στα ίσια. Με ότι αντίκτυπο μπορεί να έχει στη φυσικότητα η ύπαρξη πολύ τριχών λίγο πίσω από τη hairline...

dimitris50423

Well-Known Member
ηδη με εχει δει παιδι απο κοντα που μου το ζητησε για να εχει καλυτερη εικονα του αποτελεσματος μου και να αποφασισει για τη δικη του.
εγω εψαχνα 2 χρονια να δω καποιον απο κοντα για να εμπιστευτω την κλινικη που θα παω. το να βοηθησω καποιον που εχει προβλημα και ειναι αγχωμενος θα το ξαναεκανα αν μου το ζητουσαν.. το να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μας δεν νομιζω οτι με ενδιαφερει. ο καθενας ειναι ξεχωριστη περιπτωση με διαφορετικο προβλημα και διαφορετικη αντιμετωπιση.
εγω το παω χαλαρα το θεμα δεν θελω να παρω φαρμακα οπως φινα που θεωρω οτι δεν αξιζει να ρισκαρεις με τις παρενεργειες που δινει.. και ας εχω λιγοτερο καλο αποτελεσμα σε σχεση με αυτους που παιρνουν.. ειμαι ικανοποιημενος με αυτο

Μπλουζα