ευχομαι να σου πανε ολλα καλα και ευελπιστω να μας ενημερωνεις με καθαρες φωτο οπως κανει ο δημητρης και να μην εξαφανιστεις σε περιπτωση που δε παει κατι καλα οπως κανουν τις περισοτερες φορες οι δυσαρεστημενοι των μμ...
@εχεις μια πολυ καλη βαση για να παρεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα...πιστευω να μην παρατησεις την μινοξ ...
Τη μινοξ δε την κοβω γτ απλά δε με ενενοχλεί παρά μόνο ή διαδικασία να εχω στο νου μου να το θυμηθω 2 φορές τη
μέρα...φωτός εννοείται πως θα να βάλω σε κάθε περίπτωση,οκ κάμερα επαγγελματική δεν έχω, αλλα ακόμα και με κινητό μπορείς να βγαλεις κάποιες καθαρές...τοπικ κλπ τρικ δε
ξέρω ούτε που τα
πουλάνε...και κάτι σχετικά με
το "ευχαριστημένος"...εγώ
όταν πηγα για μμ σκεφτόμουν
πως θέλω να γίνει όλο το
κεφάλι ομοιόμορφο χωρίς
κενά σε κούρεμα 2-2,5/
cm...ΟΜΩΣ σε εμένα τα υγειη
σημεία στο πάνω μερος στο
κεφαλι(Τσουλούφι κ
πτερύγια)
έχουν όσα grafts κ ή δοτρια,
πριν αυτή οργωθεί, τώρα ίσως
κ παραπανω..Συνεπώς αυτα
που μπαλωσα, ακόμα κ αν
πιάσουν όλα τα grafts δε
νομίζω ότι θα φτασουν σε
πυκνοτητα το Τσουλούφι(
καλά τα πτερυγια που έχουν
και full 4-5 τρίχα ούτε λόγος)
Εκτός και αν βγουν όλα τα
grafts κ όλες οι τρίχες
τους(έχουν μπει πολυτριχα
και μπροστά/όχι hairline,
αλλά 0,5-0,7 cm πίσω έγινε
βομβαρδισμός...).Δλδ απίθανα πράγματα με 1400gts μπροστά κ 600 gts πίσω... Οποτε εγώ τουλάχιστον ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ δε θα έιμαι σίγουρα γιατί και λίγα grts εριξα και είναι πυκνά τα
υγειη σημεία...Και χωρίς να θέλω να μειωσω το αποτέλεσμα του Δήμητρη, το οποίο έχω εκθέιασει επανειλημμένα, πιστεύω ότι αν ρίξει "μπόμπα" θα φανεί ή διάφορα στην πυκνότητα μεταξύ των μπροστά κ των πίσω...Αλλα τι τον νοιάζει τι θα γίνει αν ρίξει μπόμπα, ο άνθρωπος την φρατζακλα του θέλει να χαίρεται...