Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

tasos33

Well-Known Member
Καλη χρονια σε ολουςμε υγεια και πολλα μαλλια.......οπως το ειπες...απο το στομα σου και στου Θεού το αυτι....η μαλλον στων φαρμακοβιομηχανιων το αυτι γιατι ο θεος δεν ασχολειται με τριχες σιγουρα γιατι αν ασχολιοταν θα ειμασταν ολοι μπομπ μαρλει....αλλα απο οτι βλεπω πιο πιθανο ειναι να βρουμε την θεραπεια στο φορουμ παρα καπου αλλου....Καλή χρονια σε ολους λοιπόν με υγεια ευτυχια λεφτα κ πολλα μαλλιά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
μητσο κακος ασχολεισαι....και οι τυφλοι ειδαν..
το αποτελεσμα ειναι κορυφαιο!!!και ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ στα ισια αποτελεσματα απο φημισμενους γιατρους του εξωτερικου...οποιος αχολειται με το σπορ εχει βγαλει τα συμπερασματα του... εμενα οι φωτογραφιες με καλυπτουν απολυτα...και μεγαλη αποδειξη αποτελει ο αντυ που ηρθε και σε ειδε και εκανε στον ιδιο γιατρο...εαν δεν κανω λαθος και αυτος ψαχνοταν πριν σε δει σχετικα με τις μμ ...ε κατι θα ειδε στο αποτελεσμα και δεν το σκεφτηκε καθολου και εκλεισε εκει...
το ζητημα ειναι να μην εισαι ενα πυροτεχνημα και να δουμε και στην συνεχεια τετοια εντυπωσιακα αποτελεσματα απο την κλινικη...εδω ειναι το ζουμι...

Hope

Active Member
2 πράγματα μετράνε Dimitri:
-Το τι βλέπουμε εμείς στις φωτογραφίες και το τι βλέπουν όλοι αυτοί που σε κοιτούν. Απλά, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα
-Η ψυχολογία σου που απογειώθηκε στα ουράνια

Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την μαλλούρα σου! ;)

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους συμφορουμίτες

yorkifun

Active Member
Καλησπέρα και από εμένα:)
Eμένα προσωπικά με καλύπτουν απόλυτα οι φωτογραφίες..και άλλες να βάλει τι περίμενε να δείτε..? το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό..λίγο καλύτερο σε μια φωτό λίγο χειρότερο σε άλλη..το αποτέλεσμα παραμένει πολύ όμορφο..

Nα μας κοροϊδεύει για πιο λόγο? τον εαυτό του θα κοροϊδεύει..εξάλλου όποιος δει ένα ατοτελεσμα και πάει τρέχοντας στον γιατρό γιατί θα περιμένει να γίνει ίδιος είναι το λιγότερο αφελής..εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η κάθε περίπτωση και το κάθε κεφάλι είναι διαφορετικά! προφανώς και παίζει τεράστιο ρόλο ο γιατρός..αλλά δεν σημαίνει ότι όλα τα αποτελέσματα ακόμα και απόλυτα πετυχημένα έχουν την ίδια φωτογραφική εικόνα..για τον απλό λόγο όλοι είμαστε διαφορετικοί και η εικόνα μας αλλάζει..
συγχαρητήρια δημήτρη πραγματικά έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

nikosssss

Active Member
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά και απο μένα. Παρακολουθώ το θέμα του Δημήτρη καιρό τώρα αν και δε μιλάω. Θεωρώ οτι είναι απο τις καλύτερες περιπτώσεις μμ εδώ μέσα απο αυτά που έχω δει... Δε νομίζω οτι όλα αυτά έχουν σημασία με φώτο και πυκνότητα. Το παιδί έδωσε ένα αρκετά μικρό ποσό και πήρε ένα παρα πολύ καλό αποτέλεσμα για μένα!! Φαίνεται φυσικότατο και αν τον έβλεπα έξω σίγουρα δε θα αναγνώριζα οτι έκανε μμ. Για μένα Δημήτρη να το χαρείς οσο μπορείς φίλε, γιατί απο δω και πέρα έχει αλλάξει το σκηνικό της ζωής σου πιστεύω. Υπέροχο αποτέλεσμα με τέλεια ψυχολογία. Δε χρειάζεται να αναλώνεσαι άλλο....Απλά ζήσε το και προχώρα!!

nucky

Active Member
Καλημέρα και καλή χρόνια ... Σύντροφοι, δε βλέπω να είπε κανείς στο Δημήτρη το πως θα νιώσει για το αποτέλεσμα του. Ζητήσαμε , κάποιοι, μερικές παραπάνω φωτογραφίες διότι πιστεύουμε ότι, όχι, δεν ειναι μικροδιαφορές αυτές που (μπορεί να) φαίνονται ανάμεσα σε φωτό διαφορετικών συνθηκών. Ακόμα και ο ίδιος ο Δημήτρης, άτομο ψύχραιμο και λογικό καθώς φαίνεται το δέχτηκε και υποσχέθηκε ότι θα βάλει. Όχι ρε παιδιά για του αποδείξει κανείς ότι έκανε λάθος η ότι δεν εχει καλό αποτέλεσμα. Αλλά , είπαμε, πέρα από τους ...κολλημένους.... σαν και μένα... Μπαίνουν εδώ και ψάχνουν και Ρουκις στο θέμα της μμ. Πρέπει να ξέρουν τι αποτέλεσματα μπορεί να έχουν υπό οιεσδηποτε δυνατές συνθήκες....ξέρω, και θα ξέρετε και στις, άτομα που δεν ανέχονται την παραμικρή καράφλα, άτομα που πετάνε κουρά με την πρώτη αραιωσουλα, μια mature hairline, ένα μπιφτεκακι, τι μπιφτεκακι δηλαδή....κεφτεδάκι....
Αυτά τα άτομα ΔΕΝ Θα λάβουν πληρη καθοδήγηση από εδώ αν βλέπουν αποτελέσματα σαν του Δημήτρη, μόνο με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και μόνο με διθυραμβικά σχόλια και όχι και καμία καλοπροαίρετη ¨Γκρινια¨ η ψύχραιμα σχόλια (όπως το εξαιρετικό του πολύ ψαγμένου cvial). Δεν σημαίνουν αυτά ότι ο Δημήτρης , και ο κάθε Δημήτρης εχει κακή πρόθεση, κάθε άλλο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ούτε ότι εχουμε( έχω , για να μιλάω για μένα) καμία σαδιστική διάθεση να τη σπάσω στο Δημήτρη

Αυτά και αν δούμε νέες φωτογραφίες τα ξαναλέμε, αν όχι , καλή καρδιά και καλή χρόνια σε όλους.

andy.k

Active member
μητσο κακος ασχολεισαι....και οι τυφλοι ειδαν..
το αποτελεσμα ειναι κορυφαιο!!!και ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ στα ισια αποτελεσματα απο φημισμενους γιατρους του εξωτερικου...οποιος αχολειται με το σπορ εχει βγαλει τα συμπερασματα του... εμενα οι φωτογραφιες με καλυπτουν απολυτα...και μεγαλη αποδειξη αποτελει ο αντυ που ηρθε και σε ειδε και εκανε στον ιδιο γιατρο...εαν δεν κανω λαθος και αυτος ψαχνοταν πριν σε δει σχετικα με τις μμ ...ε κατι θα ειδε στο αποτελεσμα και δεν το σκεφτηκε καθολου και εκλεισε εκει...
το ζητημα ειναι να μην εισαι ενα πυροτεχνημα και να δουμε και στην συνεχεια τετοια εντυπωσιακα αποτελεσματα απο την κλινικη...εδω ειναι το ζουμι.

Καλή χρονιά σε όλους!

Poseidon, προς αποφυγη παρεξηγησεων, εγώ τον
Δημητρη τον συνάντησα κατόπιν εορτής, δλδ αφού ήδη είχα επιλέξει και είχα κάνει μμ στη συγκεκριμένη κλινική. Βρέθηκαμε για άλλο λόγο, αλλά αφού πήγαμε που πήγαμε για καφέ είπαμε και για μαλλιά, δεδομένου ότι εκεί που είμαι ήτανε και εκεί που είναι ΕΛΠΙΖΩ να είμαι σε 6-7 μηνακια...Πιο πολύ συμβουλες πήρα γιατί εγώ ειμαι και λίγο απροσεχτος γενικά και έχω κ 2 πιτσιρικια που τους αρέσει να χαιδευουν και να παίζουν ταμπούρλο με ξυρισμένα κεφάλια...οσο για τ αποτελέσματα της εν λόγω κλινικής...εγώ πχ έβαλα 1400 μπροστά και 600 μέση κ πίσω και με ποιότητα τρίχας τραγικά υποδεέστερη από του Δήμητρη...καστανή κ σχετικά λεπτή νομίζω κ ίσια...οπότε αν εγώ μπροστά, με 1400gts ενάντι 2300 του Δήμητρη, (οκ με αρκετά μαλλιά υπάρχοντα βέβαια), πετύχω αντίστοιχο αποτέλεσμα (το οποίο δεν περιμενω-απλα περιμένω να βελτιωθεί αρκετά ή εικόνα μου), ε τότε οκ...πιστεύω ότι θα είναι ένδειξη ότι δίνει καλά αποτελέσματα ή κλινική...πάντως επαναλαμβάνω από κοντά, χωρίς να έχω πάει για να κρινω αποτέλεσμα ο Δημήτρης έχει ένα απόλυτα φυσικό μαλλάκι, το οποίο δε φανερώνει πως έχει ή είχε κάποτε πρόβλημα...

dimitris50423

Well-Known Member
Καλα εκανες και το διευκρινησες andy. Επομενη ανανεωση φωτογραφιων σε 1 μηνα που θα ειμαι στους οχτω.εκει θα βαλω περισσοτερες φωτο και αυτες που ζητησατε. Καλα να περασουμε ολοι και καλη χρονια να εχουμε.

poseidonas77

Well-Known Member
Καλή χρονιά σε όλους!

Poseidon, προς αποφυγη παρεξηγησεων, εγώ τον
Δημητρη τον συνάντησα κατόπιν εορτής, δλδ αφού ήδη είχα επιλέξει και είχα κάνει μμ στη συγκεκριμένη κλινική. Βρέθηκαμε για άλλο λόγο, αλλά αφού πήγαμε που πήγαμε για καφέ είπαμε και για μαλλιά, δεδομένου ότι εκεί που είμαι ήτανε και εκεί που είναι ΕΛΠΙΖΩ να είμαι σε 6-7 μηνακια...Πιο πολύ συμβουλες πήρα γιατί εγώ ειμαι και λίγο απροσεχτος γενικά και έχω κ 2 πιτσιρικια που τους αρέσει να χαιδευουν και να παίζουν ταμπούρλο με ξυρισμένα κεφάλια...οσο για τ αποτελέσματα της εν λόγω κλινικής...εγώ πχ έβαλα 1400 μπροστά και 600 μέση κ πίσω και με ποιότητα τρίχας τραγικά υποδεέστερη από του Δήμητρη...καστανή κ σχετικά λεπτή νομίζω κ ίσια...οπότε αν εγώ μπροστά, με 1400gts ενάντι 2300 του Δήμητρη, (οκ με αρκετά μαλλιά υπάρχοντα βέβαια), πετύχω αντίστοιχο αποτέλεσμα (το οποίο δεν περιμενω-απλα περιμένω να βελτιωθεί αρκετά ή εικόνα μου), ε τότε οκ...πιστεύω ότι θα είναι ένδειξη ότι δίνει καλά αποτελέσματα ή κλινική...πάντως επαναλαμβάνω από κοντά, χωρίς να έχω πάει για να κρινω αποτέλεσμα ο Δημήτρης έχει ένα απόλυτα φυσικό μαλλάκι, το οποίο δε φανερώνει πως έχει ή είχε κάποτε πρόβλημα...
χρονια πολλα αντυ..
καλα εκανες και το διευκρινισες ..ευχομαι να σου πανε ολλα καλα και ευελπιστω να μας ενημερωνεις με καθαρες φωτο οπως κανει ο δημητρης και να μην εξαφανιστεις σε περιπτωση που δε παει κατι καλα οπως κανουν τις περισοτερες φορες οι δυσαρεστημενοι των μμ...
@εχεις μια πολυ καλη βαση για να παρεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα...πιστευω να μην παρατησεις την μινοξ ...

andy.k

Active member
ευχομαι να σου πανε ολλα καλα και ευελπιστω να μας ενημερωνεις με καθαρες φωτο οπως κανει ο δημητρης και να μην εξαφανιστεις σε περιπτωση που δε παει κατι καλα οπως κανουν τις περισοτερες φορες οι δυσαρεστημενοι των μμ...
@εχεις μια πολυ καλη βαση για να παρεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα...πιστευω να μην παρατησεις την μινοξ ...

Τη μινοξ δε την κοβω γτ απλά δε με ενενοχλεί παρά μόνο ή διαδικασία να εχω στο νου μου να το θυμηθω 2 φορές τη
μέρα...φωτός εννοείται πως θα να βάλω σε κάθε περίπτωση,οκ κάμερα επαγγελματική δεν έχω, αλλα ακόμα και με κινητό μπορείς να βγαλεις κάποιες καθαρές...τοπικ κλπ τρικ δε
ξέρω ούτε που τα
πουλάνε...και κάτι σχετικά με
το "ευχαριστημένος"...εγώ
όταν πηγα για μμ σκεφτόμουν
πως θέλω να γίνει όλο το
κεφάλι ομοιόμορφο χωρίς
κενά σε κούρεμα 2-2,5/
cm...ΟΜΩΣ σε εμένα τα υγειη
σημεία στο πάνω μερος στο
κεφαλι(Τσουλούφι κ
πτερύγια)
έχουν όσα grafts κ ή δοτρια,
πριν αυτή οργωθεί, τώρα ίσως
κ παραπανω..Συνεπώς αυτα
που μπαλωσα, ακόμα κ αν
πιάσουν όλα τα grafts δε
νομίζω ότι θα φτασουν σε
πυκνοτητα το Τσουλούφι(
καλά τα πτερυγια που έχουν
και full 4-5 τρίχα ούτε λόγος)
Εκτός και αν βγουν όλα τα
grafts κ όλες οι τρίχες
τους(έχουν μπει πολυτριχα
και μπροστά/όχι hairline,
αλλά 0,5-0,7 cm πίσω έγινε
βομβαρδισμός...).Δλδ απίθανα πράγματα με 1400gts μπροστά κ 600 gts πίσω... Οποτε εγώ τουλάχιστον ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ δε θα έιμαι σίγουρα γιατί και λίγα grts εριξα και είναι πυκνά τα
υγειη σημεία...Και χωρίς να θέλω να μειωσω το αποτέλεσμα του Δήμητρη, το οποίο έχω εκθέιασει επανειλημμένα, πιστεύω ότι αν ρίξει "μπόμπα" θα φανεί ή διάφορα στην πυκνότητα μεταξύ των μπροστά κ των πίσω...Αλλα τι τον νοιάζει τι θα γίνει αν ρίξει μπόμπα, ο άνθρωπος την φρατζακλα του θέλει να χαίρεται...

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
Αντυ θα δουμε τι θα γινει τελικα γιατι και εγω στην αρχη τον μητσο τον περιμενα για norwood 1 διαχυτο αλλα μας βγηκε κατι πολυ καλυτερο...
τελικα το κρισιμο ειναι το ποσοστο φυτρωσης και μετα το θεμα ποιοτητας τριχας κτλπ..
και κατι τελευταιο
..πολυ κοντο κουρεμα και μμ δεν νομιζω οτι ταιριαζουν..εκτος εαν ριξει καποιος την αρτα και τα γιαννενα σε graffs και φυτρωσουν σχεδον ολλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια μια ερωτηση λογω ξηροδερμιας που εμφανιζω κατι σαν ΣΔ και λουζομαι με h&s για να φυγει μου ειχατε προτεινει να βαζω μινοξιδιλη με γλυκερινη.. Αυτη ειναι το ιδιο αποτελεσματικη με την αλλη? Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το regaine.
επισης επειδη ενα ενα απο το φαρμακειο βγαινει ακριβα σε ναθος χρονου εχει καποιος να μου δωσει λινκ για παραγγελια μεσω ιντερνετ? ευχαριστω.

dimitris50423

Well-Known Member
μεταξυ regain και kirkland ειναι κατωτερης ποιοτητας η δευτερη η οχι? επισης για την ξηροδερμια ποια να παρω? εχει καπου με γλυκερινη και δεν το βλεπω?

dimitris50423

Well-Known Member
σωστος Adriano. διαβαζα εκει και ανοιξα θεμα να δω τι θα πουν. αλλα βαρεθηκα λογω γλωσσας και το παρατησα.. εχει αρκετα καλα αποτελεσματα εκει μεσα.

poseidonas77

Well-Known Member
κανονιστε να αυξησει τιμες ο βεκρης με αυτα που κανετε ....:D...να παει κανενας για μμ και να του ζητησει κανα 6χιλιαρο...:D:D δε θελουμε και πολυ εμεις οι ελληνες να καβαλησουμε το καλαμι...:D

dimitris50423

Well-Known Member
Το παρατησα ποσειδωνα. Δεν εχεις και αδικο σε αυτο που λες. Απλα διαβαζω οταν εχω χρονο και σε ξενα φορουμ για δυσκολα περιστατικα.
ειχα γραψει και σε ενα ακομα και δεν θυμαμαι καν που ηταν..

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
να μπεις στο balbtruth στην αρχικη σελιδα ανανενωνει συνεχως μμ απο διαφορους μεγαλογιατρους με πεντακαθαρες φωτο αναλυτικα..θα σου λυθουν πολλες αποριες και θα δεις ποια ειναι η αληθεια για τις δηθεν εξωπραγματικες πυκνοτητες που μας σερβιρουν οι μεγαλογιατροι....φυσικα θα δεις και το χασμα που επικρατει με την ελλαδα και θα εκτιμησεις το δικο σου αποτελεσμα που ειναι εξωπραγματικο για ελλαδα....

dimitris50423

Well-Known Member
απο τοτε που το ειπες για το baldtruth otan εχω χρονο διαβαζω και εκει.. πραγματικα εχει πολυ καλες δουλειες απο αυτα που εχω δει. εχει και καποια που δεν μου αρεσουν.

Μπλουζα