Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

piros75

Well-Known Member
Πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα, με εξαίρεση το πρώτο εκατοστό μπροστά, η πυκνότητα αγγίζει την μαμίσια όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Το αν με φλας ή στον ήλιο μπορεί να φαίνονται πιο αραιά εμένα δεν με απασχολεί καθόλου, μιας και όπως έχω ξαναπεί, μια φωτογραφία "καδράρει" μια στιγμιαία εικόνα, ποτέ μα ποτέ κάποιος δεν θα βλέπει το κεφάλι σου όπως σε μια φωτογραφία, οπότε Δημήτρη μην ακούς κανέναν το αποτέλεσμα είναι σούπερ, τα περί Τοπικ κλπ δεν μπορώ να τα σχολιάσω γιατί δεν το κατέχω το άθλημα, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει λόγος να παραπλανήσεις κανέναν εδώ μέσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Συμφωνώ σε όσα λες φίλε Δημήτρη και σωστά πράττεις. Και εμένα ζήτησαν να με δουν από κοντά και έμπειρα μέλη και άπειρα κτλ κτλ και δεν αρνήθηκα σε κανένα. Τώρα, εγώ σου είπα θα ήθελα να σε δω από κοντα. Μην το βλέπεις σαν διαγωνισμό αυτό που είπα για συγκρίσεις, στο χαβαλές το είπα. Τώρα το που κολλάνε τα φάρμακα δεν κατάλαβα στην κουβέντα. Οπότε από τα συμφραζόμενα σου αντιλαμβάνομαι πως δεν επιθυμείς να με συναντήσεις παρά μόνο άτομα που θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση.

ηδη με εχει δει παιδι απο κοντα που μου το ζητησε για να εχει καλυτερη εικονα του αποτελεσματος μου και να αποφασισει για τη δικη του.
εγω εψαχνα 2 χρονια να δω καποιον απο κοντα για να εμπιστευτω την κλινικη που θα παω. το να βοηθησω καποιον που εχει προβλημα και ειναι αγχωμενος θα το ξαναεκανα αν μου το ζητουσαν.. το να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μας δεν νομιζω οτι με ενδιαφερει. ο καθενας ειναι ξεχωριστη περιπτωση με διαφορετικο προβλημα και διαφορετικη αντιμετωπιση.
εγω το παω χαλαρα το θεμα δεν θελω να παρω φαρμακα οπως φινα που θεωρω οτι δεν αξιζει να ρισκαρεις με τις παρενεργειες που δινει.. και ας εχω λιγοτερο καλο αποτελεσμα σε σχεση με αυτους που παιρνουν.. ειμαι ικανοποιημενος με αυτο

nucky

Active Member
Piros , για άτομα που ειναι φρέσκα στο ψάξιμο της μμ έχει μεγάλη σημασία να κατανοήσουν, και με εικόνες, ότι ο φωτισμός παίζει τεράστιο ρόλο στην εικόνα μιας μεταμόσχευσης.υπαρχουν άτομα που έχουν μαξιμαλιστικές προσδοκίες και βλέποντας μια φωτογραφία υπό συγκεκριμένες συνθήκες να νομίζουν ότι υπό οιεσδηποτε άλλες συνθήκες η εικόνα θα ειναι ίδια η παραπλήσια. Στα μεταμοσχευμένα κεφάλια δεν ισχύει αυτό. Κατα σύμπτωση, εχθές έβλεπα φίλο μου , που εχει κάνει μμ, σε κοινή παρέα. Όσο καθόταν στον καναπέ, το κεφάλι φαινόταν, όχι τούμπανο, αλλά αξιοπρεπές, όχι καραφλό. Μόλις έκατσε κάτω από το φωτιστικό της κουζίνας , η εικόνα ήταν σοκαριστική σχεδόν....σα να καράφλιασε σε ντε τε.

dimitris50423

Well-Known Member
δεν επιθυμω να συναντησω κανεναν οπως το εννοεις. μπαινω εδω για να δειξω την περιπτωση μου οπως και ολοι οι υπολοιποι. συμφωνω οτι οι φωτογραφιες μπορει να δειχνουν καλυτερο ενα αποτελεσμα σε καποιο βαθμο και να δειχνουν και μεγαλυτερη πυκνοτητα. αυτο συμβαινει σε ολους ομως οσους ανεβαζουν φωτο εδω.
οτι φωτο μου ζητηθηκε την εβαλα και θα βαλω και στον ηλιο καποια στιγμη.

piros75

Well-Known Member
Το ίδιο ακριβώς πράγμα λέμε nucky, δηλαδή ότι το στιγμιαίο καδράρισμα μιας φωτογραφίας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα 24/7/365... αλλιώς θα είσαι κάτω από ήλιο, αλλιώς μέσα σε ασανσέρ, αλλιώς στη σκιά κ.ο.κ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω χάνουμε την ουσία. Έχουμε αναλύσει οτι στον Δημητρη έγινε μμ με πυκνότητα περίπου 35graft και το ποσοστό φυτρωσης του ειναι πολυ μεγάλο. Ο λόγος που φαίνεται τόσο εντυπωσιακό το αποτελεσμα του ειναι ο τύπος του μάλλιου που στέκεται όρθιο, ειναι μακρύ, ειναι σπαστό, και όλα αυτα που έχουμε πει κατ´ επανάληψη. Αν είχε ίσιο μαλλί με κανονικά χαρακτηριστικά θα χαρακτηριζόταν μέτριο αποτελεσμα (καλό όμως ως προς την φύτρωση). Ειναι κακό παράδειγμα σαν reference γιατι δίνει λάθος ελπιδες σε όλους τους άλλους. Το μόνο που μας λέει για τον γιατρό ειναι οτι εχει καλα αποτελεσματα φυτρωσης με μέτριες πυκνότητες (φυσικά μένει να αποδειχθεί και με άλλα παραδείγματα).

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
ρε συ danceworld χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο τώρα,έτσι όπως του το ειπες και εσύ φάνηκε κάπως..σαν κόντρα και ετσι.. ποιος έχει καλύτερο αποτέλεσμα..θα ήταν και άδικο βέβαια να γίνει αυτο..είχες πολύ περισσότερα μαλλιά στο σημείο που εβαλες μπροστά εσύ από τον Δημήτρη..ο μητσαρας ήταν εντελώς αδειος εκεί και έβαλε και 700 grafts λιγότερα από εσένα..οπότε δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση.

Tasmania

Active Member
Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά .... Δημήτρη να χαίρεσαι το αποτέλεσμα σου ! για να αξιολογηθεί όμως η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει ο φίλος να ποστάρει φωτογραφίες με όλα τα μαλλιά ίσια πάνω , καθώς τα πίσω που έρχονται μπροστά προς τα κάτω καλύπτουν και μεταμοσχευμένη περιοχή κάλυψης λόγο μήκους... δεν ξέρω αν έβαλε τόπικ ο Δημήτρης και δεν νομίζω ούτε θέλω να το πιστεύω (ζούμαρα κάποιες φωτογραφίες χωρίς να είμαι σίγουρος για το ναι ή οχι)..πάντως το μήκος, η ποιότητα, το χτένισμα και το κούρεμα βοηθούν στο αποτέλεσμα που δείχνει το οποίο κρίνεται από πλευράς πυκνότητας πολύ καλό και από πλευράς φυσικότητας στη hairline μέτριο. Ελπίζω και σε μένα να πάνε όλα καλά με τη μ/μ και σε λίγους μήνες να έχω να χτενίζω μαλλιά :p

zotrix

Active Member
Για μένα απαξ και ο φίλος ειναι ανοικτός σε συνάντηση με όποιο μέλος θέλει να κάνει μεταμόσχευση, ειναι εντάξει το παιδί και δεν τίθεται κανένα ζήτημα. Εξάλλου αν κάποιος κάνει σήμερα μεταμόσχευση σε κάποιο γιατρό χωρίς να έχει ξεκιστεί στο ψάξιμο και χωρίς να έχει δει παραδείγματα του γιατρού αυτού από κοντά, είναι δική του ευθύνη αν πάει κάτι στραβά. Στο 2016 μπαίνουμε, δεν είμαστε στο 2000 πλέον που ήταν πιο δύσκολη η πληροφόρηση χωρίς φόρουμς και επικοινωνία.

danceworld_2001

Well-Known Member
Επειδή το αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να φάνηκε έτσι γιατί καμιά φορά ο γραπτός λόγος έχει αρκετές ερμηνείες και μπορεί να παρεξηγηθεί, γιαυτό το αποσαφήνισα πως χαβαλέ κάνουμε. Σαφέστατα έβαλα και παραπάνω graftsκαι με περισσότερα μαμά μαλλιά έχοντας κάνει densepacking κάτι που αν μας δεις δίπλα δίπλα με τον μήτσο και ειδικά με κοντό αυστηρό κούρεμα, θα καταλάβεις τις διαφορές. Εμένα προσωπικά οι φωτογραφίες του δημήτρη δεν με καλύπτουν, και χωρίς να σημαίνει πως τον αμφισβητώ, θα ήθελα να τον δω από κοντά.

ρε συ danceworld χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο τώρα,έτσι όπως του το ειπες και εσύ φάνηκε κάπως..σαν κόντρα και ετσι.. ποιος έχει καλύτερο αποτέλεσμα..θα ήταν και άδικο βέβαια να γίνει αυτο..είχες πολύ περισσότερα μαλλιά στο σημείο που εβαλες μπροστά εσύ από τον Δημήτρη..ο μητσαρας ήταν εντελώς αδειος εκεί και έβαλε και 700 grafts λιγότερα από εσένα..οπότε δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
έτσι όπως το λες τώρα καταλαβαίνω τι εννοεις..σίγουρα ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγησιμος..έχω παρεξηγηθεί εγώ,ουουουουουου....!!! χαχαχαχαχα!

dimitris50423

Well-Known Member
δεν εχω σκοπο να παρεξηγηθω με κανεναν. το οτι δεν καλυπτουν καποιους οι φωτογραφιες μου δεν θα με κανει να ξυρισω τη δοτρια μου η να κανω αυστηρο κοντο ολικο κουρεμα η τιποτα αλλο απο αυτα. μου αρεσει το κουρεμα οπως το εχω.
επισης μπορει να παρεξηγηθει και το τελευταιο μηνυμα του zotrix.
το οτι βρεθηκα με τον andy που ειχε ηδη κανει μμ δε σημαινει οτι ζηταω η οτι εχω χρονο να βρισκομαι για καφεδες με οποιον μου το ζητησει.. δεν δουλευω για την κλινικη. το εκανα γιατι με τον Andy ειχαμε μιλησει απο εδω και επισης μου εφερε δυο σαμπουαν που παραγγειλαμε απο το ιντερνετ.

Δημητρης38

Active Member
Mητσαρα το οτι ασχολουμαστε με τις φωτογραφιες και το αν βαζεις τοπικ ή οχι μονο θετικα πρεπει να το εκλαβεις οσον αφορα το αποτελεσμα της επεμβασης που εκανες.

Το αποτελεσμα της πανοραμικης στην φωτογραφια δειχνει υπερβολικα καλο γιατι η επιφανεια που καλυψες εγω δεν την θεωρω μικρη...και αρχικα ηταν εντελως αδεια.. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η πυκνοτητα των τριχων δεν φαινεται μεγαλη (λογικο γιατι εβαλες μονο 2.3000 grafts) αλλα δερμα ΔΕΝ φαινεται καθολου !!! Επισης και αυτες οι μαυρες κηλιδες που εγραψε ο Γιαννης υπαρχουν...αν κανεις μεγεθυνση την τριτη φωτογραφια θα δεις και εσυ οτι στην ληπτρια εμφανιζονται μαυρα spots που σημαινει οτι κρυβουν το δερμα. Αυτο δεν ειναι διαπιστωση ουτε οτι βαζεις τοπικ, ουτε οτι ειναι κακη η ληψη των φοτωγραφιων, ουτε οτι το κανεις επιτηδες. Εξαλλου εχεις ποσταρει φωτογραφιες με την προοδο σου απο την αρχη της επεμβασης που εκανες και η αλλαγη σου ετσι και αλλιως ειναι εντυπωσιακη!!!! Σιγουρα επιασες πανω απο 90% φυτρωση ηδη στον 6ο μηνα και απο την στιγμη που απολαμβανεις εσυ το αποτελεσμα της επεμβασης που εκανες, ολα τα υπολοιπα ειναι περιττα.

Καλη χρονια και υγεια σε ολους παιδια !!!

dimitris50423

Well-Known Member
το ξερω φιλε.. εννοειτε οτι δεν ενοουσες αυτο. αλλα αν πω εγω κατι τετοιο θα φανει σαν διαφημιση. ο καθε ενας που ενδιαφερεται για μεταμοσχευση ειναι αποκλειστικα υπευθυνος για το που θα παει. πριν πας οπουδηποτε θελει ψαξιμο.. εγω το εχω ξαναπει ημουν ασχετος σε σχεση με το ποσα εχω μαθει μετα τη μμ μου.. αλλα ημουν και τυχερος που πηρα ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα

Δημητρη αυτο που λες για τις φωτογραφιες οντως φαινονται δυο τελειες πιο μαυρες.. δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο ειναι σκια αλλοιωση της φωτογραφιας? οταν βγαλω ξανα φωτο θα βγαλω και με φλας να περναει το φως μεσα.
το φως σε αυτες ηταν απο αριστερα μου οπως φαινεται.

Τελευταία επεξεργασία:

nucky

Active Member
Αγαπητέ πυρο δεν λέμε το ίδιο πράγμα η μάλλον δεν καταλήγουμε στο ίδιο δια ταύτα....συμφωνούμε ότι μπορεί να υπάρχει τεράστια διαφορά από φωτό σε φωτό, λόγω φωτισμού και άλλων παραμέτρων , αλλά εσύ λες ότι αυτό ειναι κατανοητό από όλους και άρα δεν χρειάζονται άλλες φωτογραφίες(η τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα εγώ). Εγώ διαφωνώ ως προς αυτό και το λόγο τον εξήγησα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δημητρη σε ζηλευουμε ολοι και φαγωνομαστε τωρα χαχαχα...εχεις και πισω το μαλλι τουμπανο και εμεις οι κροουνακιδες σκαμε λιγακι....

dimitris50423

Well-Known Member
Εσενα δε σε φτανει κανενας στο μαλλι που εχεις μπροστα. Δεν χρειαζεται να ζηλευει κανενας κανενα. Ολοι το ιδιο προβλημα προσπαθουμε να αντιμετωπισουμε. δεν ανταγωνιζομαι κανενα αποτελεσμα και ουτε σκοπευω να ειμαι για παντα στο φορουμ. Εχω μαθει πολλα απο εδω και απο τις εμπειριες τις δικες σας. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και πολλα μαλλια

Μπλουζα