Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε παίδες μήπως τελικά διυλιζουμε τον κωνωπα? Μήπως ξεψυριζουμε την μαϊμού?νομιζω οτι απο ενα σημείο κ μετα χάνουμε την ουσία με το να μετράμε μήκος τρίχας στη δοτρια..αν το φλσς ειναι απο lg h απο sony..αν η φωτο ειναι στο παράθυρο η στη πόρτα...αν το Τσουλούφι στη μέση ειναι πιο μακρύ..τα χαρακτηρίστηκαν του καθενός ειναι διαφορετικά πχ..cvial εχεις μαύρη τρίχα κ πιο σκούρα δέρμα ενω ο Δημήτρης είναι πιο ασπρουλης..αυτο κανει μια ακόμα διάφορα..θελω να πω πως κατι θα βρίσκουμε συνέχεια να πάμε κ παρακατω και δε θα σταματήσουμε ποτέ να γραφουμε
Λοιπόν κύριοι για να το κλείνουμε, εγω έβαλα το μαλλί μου με φωτο και μέτρο, ο Δημητρης λέει οτι το δικό του ειναι 5mm και εσυ Ποσειδωνα λες οκ ειναι, για κοιτά λίγο προσεκτικά την φωτο που εχω βάλει με τα κόκκινα σημαδάκια, σου φαινεται για 5mm? αν ναι εγω πάω πάσο...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τραγικό μεν, αλλα όταν εγω ειπα οτι το μαλλί μου ειναι 1cm λίγο ως πολυ μου είπες οτι λεω ανακρίβειες...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημήτρη σαββατιακα ΑΣΕ τη μεζουρα κ Πιάσε κανα johny on the rocks να γουσταρεις...
για τον πιλοτακι οπως λες και εσυ στο θεμα του δεν εχουμε φωτος πριν την μμ να δουμε πως ηταν πλαγια η περιοχη.....οταν βαλει το ξανασυζηταμε...
Και απο μαλλί και απο διατροφή σκιζουμε...χαχαχα