Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άκυρες; Για πες μας γιατι; φως περισσότερο απο του Δημητρη, μήκος 1 cm με φωτο, Pilotaki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
ρε cvial τι να πω. λες οτι εχεις περισσοτερο φως απο φλας ενω δεν εχεις. το μαλλι σου ειναι τουλαχιστον διπλασιο απο το δικο μου. τελος παντων. το μαλλι μου μεχρι εκει το εχω και ουτε τοσο κοντο.. οποτε ληγει το θεμα. αν επαιρνε και απο πιο πλαγια θα ειχε λιγοτερη αραιωση η οποια στην καθημερινοτητα και τωρα δεν φαινεται καθολου.. θα σου βαλω φωτο αυριο σε εξωτερικο χωρο χωρις φλας να δεις.
προσωπικα με ενδιεφερε να εχω φυτρωση και καλο αποτελεσμα μπροστα η δοτρια δεν με ανησυχησε ποτε. οσοι με βλεπουν απο κοντα μου λενε οτι δεν φαινεται τιποτα.

tasos33

Well-Known Member
Ρε παίδες μήπως τελικά διυλιζουμε τον κωνωπα? Μήπως ξεψυριζουμε την μαϊμού?νομιζω οτι απο ενα σημείο κ μετα χάνουμε την ουσία με το να μετράμε μήκος τρίχας στη δοτρια..αν το φλσς ειναι απο lg h απο sony..αν η φωτο ειναι στο παράθυρο η στη πόρτα...αν το Τσουλούφι στη μέση ειναι πιο μακρύ..τα χαρακτηρίστηκαν του καθενός ειναι διαφορετικά πχ..cvial εχεις μαύρη τρίχα κ πιο σκούρα δέρμα ενω ο Δημήτρης είναι πιο ασπρουλης..αυτο κανει μια ακόμα διάφορα..θελω να πω πως κατι θα βρίσκουμε συνέχεια να πάμε κ παρακατω και δε θα σταματήσουμε ποτέ να γραφουμε

poseidonas77

Well-Known Member
θες να μας πεις οτι το μαλι σου εχει ιδιο μακρος και η φωτο εχει το ιδιο φως με του δημητρη???
...
να κουρεψεις το μαλι πολυ κοντο να βαλεις και φλας να κανουμε συγκρισεις...
οπως θα κανουμε σε 2 μηνες να συγκρινουμε αποτελεσματα...που θα φτασει η δικια σου η πυκνοτητα σε σχεση με του μητσου που ειστε ιδια περιπτωση

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λοιπόν κύριοι για να το κλείνουμε, εγω έβαλα το μαλλί μου με φωτο και μέτρο, ο Δημητρης λέει οτι το δικό του ειναι 5mm και εσυ Ποσειδωνα λες οκ ειναι, για κοιτά λίγο προσεκτικά την φωτο που εχω βάλει με τα κόκκινα σημαδάκια, σου φαινεται για 5mm? αν ναι εγω πάω πάσο...

dimitris50423

Well-Known Member
Ρε παίδες μήπως τελικά διυλιζουμε τον κωνωπα? Μήπως ξεψυριζουμε την μαϊμού?νομιζω οτι απο ενα σημείο κ μετα χάνουμε την ουσία με το να μετράμε μήκος τρίχας στη δοτρια..αν το φλσς ειναι απο lg h απο sony..αν η φωτο ειναι στο παράθυρο η στη πόρτα...αν το Τσουλούφι στη μέση ειναι πιο μακρύ..τα χαρακτηρίστηκαν του καθενός ειναι διαφορετικά πχ..cvial εχεις μαύρη τρίχα κ πιο σκούρα δέρμα ενω ο Δημήτρης είναι πιο ασπρουλης..αυτο κανει μια ακόμα διάφορα..θελω να πω πως κατι θα βρίσκουμε συνέχεια να πάμε κ παρακατω και δε θα σταματήσουμε ποτέ να γραφουμε

πεστα ρε τασο.. εγω απανταω μονο για να μην πουν οτι δεν εχω τι να πω.. καθομαστε και ασχολουμαστε με τη δοτρια. βλεπω να φτασουμε γρηγορα τις 100 σελιδες..

poseidonas77

Well-Known Member
για τον πιλοτακι οπως λες και εσυ στο θεμα του δεν εχουμε φωτος πριν την μμ να δουμε πως ηταν πλαγια η περιοχη.....οταν βαλει το ξανασυζηταμε...

dimitris50423

Well-Known Member
Λοιπόν κύριοι για να το κλείνουμε, εγω έβαλα το μαλλί μου με φωτο και μέτρο, ο Δημητρης λέει οτι το δικό του ειναι 5mm και εσυ Ποσειδωνα λες οκ ειναι, για κοιτά λίγο προσεκτικά την φωτο που εχω βάλει με τα κόκκινα σημαδάκια, σου φαινεται για 5mm? αν ναι εγω πάω πάσο...

cvial το βρισκω λιγο τραγικο να βαλω μετρο στο κεφαλι μου για να μετρησω το μηκος της τριχας στη δοτρια. αν νομιζεις οτι ειναι παραπανω καλως. το υπεραναλυσαμε νομιζω και αρχισα να βαριεμαι. θα βαλω και φωτο σε εξωτερικο χωρο και φωτο τη δοτρια χωρις φλας εξω για αυτους που τα ζητησαν.. οτι μου ζητηθηκε απο φωτο εχει μπει.

tasos33

Well-Known Member
Παιζει ρολο πάντως το μήκος της τρίχα ς στο κούρεμα του Δημήτρη αλλα κ ο φακός δεν ειναι ευθυγραμμισμένος με το κεφάλι κ η φωτο ειναι υπο γωνια αρα το σημείο φωτίζεται απο αλλη γωνία και ίσως περισσότερο φως πέφτει σε κάποια σημεία και να φαίνεται πιο αραιό κ ενα Τσουλούφι γεμάτο ...αν όμως έχει μήκος 1,5 cm και δείχνει έτσι τοτε έχουμε θέμα...αλλα αν Δημήτρης αφησει το μαλλί στα 2 cm τοτε τίποτα δε φαίνεται αραιό αλλα όπως έχουμε δει απο αλλες φωτο θα ειναι πυκνό..επομένως άκρη δε θα βγάλουμε ποτε..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τραγικό μεν, αλλα όταν εγω ειπα οτι το μαλλί μου ειναι 1cm λίγο ως πολυ μου είπες οτι λεω ανακρίβειες...

dimitris50423

Well-Known Member
1,5 ποντο το μαλλι που βλεπουμε στη φωτο μου? με μηχανη το κουρεψε προχθες ο μπαρμπερης. δεν ξερω καν αν γινεται να μεινει 1,5 ποντος με μηχανη.. τελος παντων ακρη δε βγαινει. θα με κανετε να παρω τη μεζουρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Τραγικό μεν, αλλα όταν εγω ειπα οτι το μαλλί μου ειναι 1cm λίγο ως πολυ μου είπες οτι λεω ανακρίβειες...

ενταξει cvial μου φανηκε πιο μακρυ ισως γιατι ειναι και σπαστο. εγω το ληγω εδω με τη δοτρια γιατι δεν εχει νοημα. αυτη ειναι η εικονα της. θα βαλω και χωρις φλας..

tasos33

Well-Known Member
Δημήτρη σαββατιακα ΑΣΕ τη μεζουρα κ Πιάσε κανα johny on the rocks να γουσταρεις...να φανταστείτε η δικιά μου έχει στολιστεί σαν λατέρνα και με περιμένει και γω ειμαι σπίτι ακόμα κ διαβάζω και ποσταρω για τρίχες ...ΕΡΕ γλέντια αν με έβλεπε...θα μας χωρίσουν τσ πιπινια μάγκες και θα μείνουμε με το forum ανα χειρας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
για τον πιλοτακι οπως λες και εσυ στο θεμα του δεν εχουμε φωτος πριν την μμ να δουμε πως ηταν πλαγια η περιοχη.....οταν βαλει το ξανασυζηταμε...

Ναι ρε συ Ποσειδωνα αλλα αν ήταν έτσι έπρεπε να του παρει απο εκει;

poseidonas77

Well-Known Member
ξανακοιτα το θεμα ..εχει βαλει φωτος το πιλοτακι ...πριν την μμ σε μια καπως πλαγια φενεται αραιωμενος ..καθαρα....

poseidonas77

Well-Known Member
ξεκαθαρη εικονα εαν του πηρε απο τοσο χαμηλα που ειχε αραιωση πριν την μμ δεν εχω..εκτος εαν μου διεφυγε καποια φωτο πλαγια αμεσως μετα τη μμ...
αν του πηρε απο κει ναι ..δεν επρεπε...

Μπλουζα