Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

dimitris50423

Well-Known Member
γραφεις untouched area και δειχνεις εκεινο το κομματι.. αρα εννοεις εκεινη μονο. το μαλλι σου δεν ειναι 1cm cvial και φαινεται και απο τις τριχες που πετανε.. λοιπον πρεπει να την κανω.. θα τα πουμε το βραδυ.. σχολιασε μου τις φωτο στο νημα σου. η φυτρωση σου ειναι μια χαρα για 5 μηνες αλλα θελω να μου πεις για τη διαφορα πυκνοτητας σε διαφορους μηνες αναμεσα σε δυο μμ.. τα λεμε το βραδυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
γραφεις untouched area και δειχνεις εκεινο το κομματι.. αρα εννοεις εκεινη μονο

Όταν χρησιμοποιώ ένα παράδειγμα για να δείξω την διαφορά untouched περιοχής με την απο κάτω, δεν σημαίνει ότι δηλώνω ότι μόνο αυτή ειναι untouched. Δεν έχει λογική αυτό που λες και εξάλλου είναι και προφανές ότι υπάρχουν και άλλες.

το μαλλι σου δεν ειναι 1cm cvial και φαινεται και απο τις τριχες που πετανε

Επειδή μου αρέσει να τεκμηριώνω αυτά που λέω να μια φώτο από την δότρια. Το κούρεμα εγινε με ψαλίδι οπότε υπάρχει διαφορά στα μήκη. Όπως βλέπεις η πλειοψηφία είναι περί το 1cm, με κάποιες να φτάνουν μέχρι το 1.5cm. To δικό σου πόσο είναι;

dimos donor measure.jpg

σχολιασε μου τις φωτο στο νημα σου. η φυτρωση σου ειναι μια χαρα για 5 μηνες αλλα θελω να μου πεις για τη διαφορα πυκνοτητας σε διαφορους μηνες αναμεσα σε δυο μμ

Ο σκοπός μου δεν είναι να σύγκριθω ούτε με σένα ούτε με κανέναν άλλο. Δεν είμαι παιδάκι. Δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας, ούτε έχω καμμία πρεμούρα να υποστηρίξω τον Lorenzo όπως κάνεις εσύ με τον Β. Όπως έχεις διαπιστώσεις κρατάω για την δικη μου μμ χαμηλό προφίλ και δεν παρασύρομαι από αυτά που μου γράφουν κατά καιρούς (είσαι σουπερ, κλπ). Περιμένω με υπομονή τους 12 μήνες και τότε θα κάνω τον απολογισμό μου με ψυχραιμία.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο και το αποφεύγεις. Ο σκοπός που έβαλα την φώτο της δικιάς μου δότριας είναι για να αναδείξω ένα θέμα (κατά την γνώμη μου) για τις δότριες και τα τετράγωνα για τα οποία έτσι και αλλίως έχω γράψει κατ' επανάληψη και πριν να δω την τελευταία σου φώτο. Επειδή έχουμε το ίδιο μαλλί και χαρακτηριστικά και επειδή είχα κουρευτεί και πρόσφατα είναι μια δόκιμη σύγκριση. Επίσης, το γεγονός ότι στις 2 διαφορετικές δότριες εχουν εφαρμοστεί διαφορετικές προσεγγίσεις κάνει την δοκιμή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τα περί φωτισμού κλπ που λες, παίζουν κάποιο ρόλο όταν η διαφορά είναι marginal, εδω όμως κάνει μπαμ για αυτό το έβαλα και για αυτό ο φωτισμός της δικιάς μου είναι περισσότερος από την δικιά σου για να μην αρχίσεις τα περί φωτισμού.

Τελευταία επεξεργασία:

Νικολας νικ

Well-Known Member
Χαρα στο κουραγιο σου cvial.,,.μα ειναι προφανες απο τις φωτο του δημητρη οτι υπαρχει εντονη αραιωση στο, τετραγωνο ,τμημα της δοτριας οπου παρθηκαν τα τριχοθυλακια, over harvesting?....οπως φανερο ειναι και το τσουλουφι το οποιο παραμενει ακουρευτο για να δημιουργει καλυψη στη β ζωνη, ειναι εμφανες..

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Όπως έχεις διαπιστώσεις κρατάω για την δικη μου μμ χαμηλό προφίλ και δεν παρασύρομαι από αυτά που μου γράφουν κατά καιρούς

αυτο το βλεπω. οτι κρατας χαλημο προφιλ στο δικο σου νημα και δεν το αναλυεις πολυ. στον αλλων τα θεματα παλι γεμιζεις σελιδες μπορει και αυτοι να θελουν να κρατησουν χαμηλο προφιλ. οσο για τους φωτισμους εχω βαλει φωτο πανοραμικες με φλας βρεγμενο μαλλι πανοραμικες οποτε ολα ειναι ξεκαθαρα.. εξηγησε μου αν θες στο νημα σου πως εξηγεις τη διαφορα στην ταχυτητα φυτρωσης. εσυ εβαλες πρωτος φωτο συγκρισης. εγω δεν ειχα σκοπο να κανω κατι τετοιο και φυσικα και δεν με ενδιαφερουν οι συγκρισεις..
η δοτρια μου εχει μισο ποντο μαλλι. και το αν φαινεται σε καποιους λιγο αραιη εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου η εικονα της και απο κοντα χωρις φλας δεν φαινεται κατι

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αυτο το βλεπω. οτι κρατας χαλημο προφιλ στο δικο σου νημα και δεν το αναλυεις πολυ

Μάλλον κάνεις πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μήπως ήθελες να πεις υπεραναλύεις?

στον αλλων τα θεματα παλι γεμιζεις σελιδες μπορει και αυτοι να θελουν να κρατησουν χαμηλο προφιλ

Σχολιάζω μόνο όταν υπάρχει κάποιο θέμα ή για να κάνω μια παρατήρηση πάντα με επιχειρήματα, ποτέ άλλοτε. Έχω πει ότι όποιος θέλει να σχολιάσει κάτι για το αποτέλεσμα μου με τεκμηρίωση και επιχειρήματα είναι ευπρόσδεκτος.

εξηγησε μου αν θες στο νημα σου πως εξηγεις τη διαφορα στην ταχυτητα φυτρωσης. εσυ εβαλες πρωτος φωτο συγκρισης

Απάντησα επ'αυτού πιο πάνω.

η δοτρια μου εχει μισο ποντο μαλλι

Ok, συ είπας.

dimitris donor 2.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
νικολα για ποιο τσουλουφι λες???
μια χαρα ειναι η δοτρια...και με φλας και τοσο κοντο μαλι με οσα εχω ακουσει εδω μεσα για το μοτερ
την περιμενα οργωμενη

danceworld_2001

Well-Known Member
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά το ξαναλέω, ακόμη εγώ προσωπικά δεν έχω δει μια φωτογραφία αποκαλυπτική 100% όπως του γεροξούρα ή οπως την δική μου στα νήματα μου. Μήτσο πραγματικά θα ήθελα να σε δω απο κοντά αν το επιθυμείς και εσύ. Όσο για την δότρια νομίζω ειναι λίγο overharvested όντως. Στις φωτο φαίνεσαι τέλειος πάντως, αλλά θα ήθελα να σε δώ απο κοντά, εμένα όσοι με έχουνε δει απο κοντά μπορούν να πούν περισσότερο για τις διαφορές μεταξύ φωτο εδώ και the real thing. Καλοπροαίρετα όλα όσα σου λέω και χωρίς να θέλω να διαβάλλω το αποτέλεσμα που για Ελλάδα ειναι τρελά καλό.

dimitris50423

Well-Known Member
η δοτρια ειναι με δυνατο φλας μετα απο κοντο κουρεμα. αυριο θα βαλω με φως ημερας χωρις φλας να δειτε οτι δεν φαινεται τιποτα. το κινητο μου ειναι το lg g3 και το φλας του ειναι πολυ δυνατο. εβαλα τη χειροτερη εκδοχη της δοτριας.
οσο για το τσουλουφι δεν το σχολιαζω. τι να κανουμε δηλαδη να τα παρουμε ολα κοντα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι. ε οχι.
και ο dance εχει τσουλουφι. οποιος εχει δηλαδη κατι κρυβει?
ρε dance πανοραμικη φωτο με βρεγμενο μαλλι αν δεν ειναι αποκαλυπτικη % τοτε τι ειναι?
και κανονικο μαλλι να βαλεις βρεγμενο απο πανω θα φανουν ολα..
εγω το εκανα σε δυο διαφορετικους μηνες πηγαινε να δεις τις φωτο μου

gkast

Active Member
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά το ξαναλέω, ακόμη εγώ προσωπικά δεν έχω δει μια φωτογραφία αποκαλυπτική 100% όπως του γεροξούρα ή οπως την δική μου στα νήματα μου. Μήτσο πραγματικά θα ήθελα να σε δω απο κοντά αν το επιθυμείς και εσύ. Όσο για την δότρια νομίζω ειναι λίγο overharvested όντως. Στις φωτο φαίνεσαι τέλειος πάντως, αλλά θα ήθελα να σε δώ απο κοντά, εμένα όσοι με έχουνε δει απο κοντά μπορούν να πούν περισσότερο για τις διαφορές μεταξύ φωτο εδώ και the real thing. Καλοπροαίρετα όλα όσα σου λέω και χωρίς να θέλω να διαβάλλω το αποτέλεσμα που για Ελλάδα ειναι τρελά καλό.
Οντως το επιβεβαιώνω και έγω για τον dance επειδή τον έχω δέι απο κοντά μπορω να πώ πως δεν παίρνεις γραμή πως έχει κάνει μεταμόσχευση ......που για μένα έιναι πολύ σημαντικό ..

Νικολας νικ

Well-Known Member
μια χαρα ειναι η δοτρια...και με φλας και τοσο κοντο μαλι με οσα εχω ακουσει εδω μεσα για το μοτερ
την περιμενα οργωμενη
Τι να πω παραπανω ποσειδωνα..,οτι βλεπω λεω,βεβαια ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη για τη δοτρια που βλεπουμε στη φωτο, οσο για το σημειο οπου το μαλλι παραμενει ακουρευτο, ειναι φανερο οτι γινεται για το λογο που αναφερω στο ποστ, δεν καταλαβαινω την απορια...
πλεον σε αυτο το νημα μιλαμε για ενα εξασφαλισμενα καλο αποτελεσμα οποτε....λεπτομερειες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
μα λες για τη β ζωνη??για το τσουλουφι..
μπορεις να δειξεις την φωτο??
Σε ολες τις φωτο και οχι σε μια συγκεκριμενη, πριν το κουρεμα αλλα και μετα, υπαρχει ενα σημειο στο κεντρο της β ζωνης, οπου παντα το μαλλι ειναι μεγαλυτερο απο τη hairline ωστε να υποστηριζει την εικονα , απο την οψη, τωρα αν δεις τις φωτο με βρεγμενο μαλλι φαινεται κ το μακρος....αλλα ξαναλεω οτι δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση μακαρι ολοι να εχουμε αναλογη αποδοση στη φυτρωση!

gkast

Active Member
Οχι έιναι πολύ απλό να βγάλει φώτο όπως ο γεροξούρας -όπως ο flosk- όπως ο john john ''οπως ο elmajiko οπως ο rafael2012 οπως ο billy tramp -dance σε φυσικό εξωτερικό φωτισμό .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
την περιμενα οργωμενη

Ποσειδωνα το θεμα το δικό μου δεν ειναι αν φαινεται πολυ η λίγο, το θεμα είναι οτι αν του είχε παρει και απο τα πλαγιά δεν θα φαινόταν καθόλου, και ειναι κρίμα γιατι δεν υπήρχε λογος. Και αυτο ειναι κάτι που πρεπει να το δει ο Β., μην ξεχνάς οτι έχουμε και αλλο περιστατικό...

Sent from my iPhone using Tapatalk

poseidonas77

Well-Known Member
ναι αλλα τραβηξε φωτο με φλας ...εγω περιμενω να δω φωτο με κανονικο φωτισμο να τοποθετηθω
και επρεπε και εσυ να βαλεις φωτο με πολυ κοντο κουρεμα και τερμα φλας να κανουμε συγκρισεις στη δοτρια....οι φωτο που εβαλες με τις δοτριες ειναι ακυρες φιλτατε...με το μπαρδον αλλα ετσι ειναι...
το 2 περιστατικο ποιο ειναι?θελω να το δω....

Μπλουζα