Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ολα καλα θα πανε...κοιτα τη μαλουρα του τζον τζον και παρε κουραγιο για τη συνεχεια...η κλινικη ειναι εγγυηση και ο μαρας μεγας καλιτεχνης...o_O

Εμενα δε με κανε ο μαρας...χεχε παιδια εκοψα την φινα μετα 3 χρονια και 3 μηνες...τωρα θα πεχτουν ολα να δουμε πως θα συνεχιστει το μαλλι.αλλα ποτε δεν ειδα περισοοτερα μαλλια τοσα χρονια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
λιγο αποτοξινωση απο τα media τα internetika λιγο αποτοξινωση απο φινα....
πρεπει να κανω ενα report στο νημα μου με νεες φωτο εκλεισα τρισιμιση χρονια τωρα.ετσι για το τσερτζελε να σουμε που κινουμαστε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ξεκαθαρη εικονα εαν του πηρε απο τοσο χαμηλα που ειχε αραιωση πριν την μμ δεν εχω..εκτος εαν μου διεφυγε καποια φωτο πλαγια αμεσως μετα τη μμ...
αν του πηρε απο κει ναι ..δεν επρεπε...

IMG_0445det.jpg

Οι στρογγυλές κοκκινίλες από τι είναι? μήπως τρύπα απο punch που ειναι σε διαδικασία healing? είναι ξεκάθαρο ότι έχει πάρει από αυτή την περιοχή

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
οπως θα κανουμε σε 2 μηνες να συγκρινουμε αποτελεσματα...που θα φτασει η δικια σου η πυκνοτητα σε σχεση με του μητσου που ειστε ιδια περιπτωση

Το λέει ο Δημήτρης το λες και εσύ. Εγώ μιλώ για δότρια εσείς το πάτε στην πυκνότητα φύτρωσης. Δηλαδή αν ο γιατρός πετυχαίνει καλές πυκνότητες επιτρέπεται να "καίει" τις δότριες? Και να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο. Αυτό που κάνει μπαμ (σε μένα τουλάχιστον) είναι ότι βλέπεις την διαφορά στην αραίωση μεταξύ του τετραγώνου και της υπόλοιπης περιοχής. Η μη επίτευξη ομογενοποίησης είναι το λάθος. Αν ήταν λίγο αραιός παντού (κάτι που είναι αναπόφευκτο άλλωστε όταν ελαφρώνεις την δότρια) θα φαινόταν πολύ πιο φυσιολογικό.

Πάντως για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω, στους 11 μήνες (γιατί μετά θα κάνω την 2η) να κάνουμε την σύγκριση. Θα μας κάνει την χάρη ο Δημήτρης να τα κόψει στα 1.5-2cm μπροστά αλλιώς δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το πως και με τι φώτα θα πάρουμε τις φώτο θα μου επιτρέψεις να το καθορίσω εγώ και θα ισχύει και για τους δύο μας. Και φυσικά όπως ξέρεις εγώ είμαι άδειος από πίσω αλλά δεν με πειράζει.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και επρεπε και εσυ να βαλεις φωτο με πολυ κοντο κουρεμα και τερμα φλας να κανουμε συγκρισεις στη δοτρια....οι φωτο που εβαλες με τις δοτριες ειναι ακυρες φιλτατε...με το μπαρδον αλλα ετσι ειναι...

Επειδή δεν μου αρέσει να αφήνουμε "σκιές", σήμερα προσφέρθηκε ο γιος μου να με τραβήξει από πίσω με την φωτογραφική, όχι απλώς με τέρμα φλας κινητού αλλά με επαγγελματικό φλας κατευθείαν στην δότρια . Τώρα πως το βλέπεις?
dimos donnor flash (2).jpg

mikegad

Well-Known Member
για τον πιλοτακι οπως λες και εσυ στο θεμα του δεν εχουμε φωτος πριν την μμ να δουμε πως ηταν πλαγια η περιοχη.....οταν βαλει το ξανασυζηταμε...
Poseidonas77 στην φωτο που εχει βαλει τη δοτρια μετα την μεταμοσχευση απο πισω φαινεται ξεκαθαρα πως εχει πιασει και το πλαι.Πανω φαινεται να πηγαινει καλα προς το παρον αλλα το οργωμα που εγινε στη δοτρια δεν υπαρχει.

poseidonas77

Well-Known Member
Cvial το μαλι σου ειναι ποιο μακρυ απο του δημητρη...με τετοιο μακρος εχεις καλη καλυψη..περιμενω και τη φωτο του δημητρη να τοποθετηθω..
@mike εαν τον οργωσε εκει κατω κακος εκανε...
Τωρα γιατι το εκανε καλυτερα να ρωτησει το γιατρο...

poseidonas77

Well-Known Member
Cvial κανεις δε το παει στη πυκνοτητα..εσυ ψειριζεις τη μαιμου στις μμ του βεκρη..δε σε βλεπω να κανεις το ιδιο και στις υπολοιπες μμ που εχουμε...
στον 7 θα βαλεις μια πανοραμικη με τερμα φλας οπως κανουν ολοι και θα συζητησουμε εκει...καλο θα ηταν εαν δε ξερεις το φωτοσοπ να το μαθεις ωστε να απομονωσεις το πισω κοματι που ειναι αδειο.εαν γινεται φυσικα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial το μαλι σου ειναι ποιο μακρυ απο του δημητρη...με τετοιο μακρος εχεις καλη καλυψη..περιμενω και τη φωτο του δημητρη να τοποθετηθω..
@mike εαν τον οργωσε εκει κατω κακος εκανε...
Τωρα γιατι το εκανε καλυτερα να ρωτησει το γιατρο...

Εγώ δήλωσα και απέδειξα με φώτο ότι ότι το μαλλί μου είναι περίπου 1+ cm. O Δημήτρης είπε 5mm και δεν έδωσε άλλο στοιχείο ή μέτρηση. Εγώ από τις φώτο του το βλέπω αρκετά μεγαλύτερο από 5mm και αν θες να σου πω και γιατί ευχαρίστως αλλά θα ξεφύγουμε Όπως και να έχει όμως μην παίρνεις τέτοια κατηγορηματική θέση χωρίς να έχεις κάποια παραπάνω στοιχεία.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial κανεις δε το παει στη πυκνοτητα..εσυ ψειριζεις τη μαιμου στις μμ του βεκρη..δε σε βλεπω να κανεις το ιδιο και στις υπολοιπες μμ που εχουμε...
στον 7 θα βαλεις μια πανοραμικη με τερμα φλας οπως κανουν ολοι και θα συζητησουμε εκει...καλο θα ηταν εαν δε ξερεις το φωτοσοπ να το μαθεις ωστε να απομονωσεις το πισω κοματι που ειναι αδειο.εαν γινεται φυσικα

Ψειρίζω την μαιμού όταν χρειάζεται και στην περίπτωση του Β. χρειάζεται. Είναι νέα κλινική και χρειάζεται ανάλυση, όπως ανάλυση χρειάζεται και η περίπτωση του Δημήτρη η οποία έχει στείλει ένα κάρο πελάτες στον Β. (δεν υπονοώ ηθελημένα). Άρα και η περίπτωση του Δημήτρη θέλει ενδελεχή έρευνα και οι ιδιαιτερότητες του Β. (τετράγωνα, δότριες) θέλουν έρευνα. Εξάλλου η τεκμηριωμένη κριτική δεν έβλαψε ποτέ κανένα φόρουμ, μόνο τις τσέπες των γιατρών.

Πανοραμικές βάζω κάθε μήνα με τέρμα φώτα και από οπτικές γωνίες που δεν με ευνοούν και με λεπτομέρειες που "σκοτώνουν". Γιατί όμως τα λές σε μένα και δεν τα λες στον Δημήτρη? Έγω δεν έχω δει καμμία δικιά του με πολύ φως από μπροστά και με λεπτομέρεια που να μπορείς να κάνεις ζουμ. Τις πανοραμικές από πάνω με τέτοιο μαλλί τις θεωρώ αδόκιμες. Και για να τελειώνουμε, εμένα με έχουν δει και 1-2 παιδία από κοντά που μπορούν να βγουν να μιλήσουν και δεν έχω και πρόβλημα να με δει όποιος θέλει στους 7 και 10 μήνες και να πάρουν αυτοί φώτο. Τον Δημήτρη ποιός τον έχει δει? Ο Dance έκανε μια πρόταση και περιμένει απάντηση...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω λεω παντα αυτο που βλεπω..και οσο θα ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ θα συνεχισω να το κανω...

Το "βλέπω" είναι υποκειμενικό. Τεκμηρίωση θέλουμε. Ρώτησες για την δότρια του pilotaki και σου έβαλα φώτο με το Punch. Αυτό είναι τεκμηρίωση. Και εσύ το είχες δει αλλά δεν το παρατήρησες.

poseidonas77

Well-Known Member
Για τον δημητρη ρωτα τον ιδιο ..απλα να ξερετε οτι εμενα προσωπικα μου εχει ζητησει 2 φορες να τον δω..μας χωριζουν 300χλμ ομως..την επομενη φορα που θα ερθει αθηνα σιγουρα θα πιω καφε μαζι του γιατι θελω και να τον γνωρισω ..οπως ειπα και σε αλλο παιδι να παμε για καφε αλλα δε μπορεσε..και αυτος απο θεσ..το αλλο που ειπες οτι στελνει κοσμο στο βεκρη..τι να πω καταπτιστο...

poseidonas77

Well-Known Member
Καλα ασε μη μου λες εμενα για τεκμηριωση..τα ιδια εκανες και με την πυκνοτητα ...και αλλο παιδι σου εβγαλε αλλη πυκνοτητα..τα ιδια εκανες και με τον soltareno..
στον 7 θα βγαλεις πανοραμικη με φουλ φωτα...οπως κανουν ολλα τα παιδια...οι μπροστινες φωτο εμενα δε μου λενε τιποτα..μπροστα κουκλα και απο πισω πανουκλα..εχω δει χιλιαδες φωτο και τα ξερω τα κολπα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλα ασε μη μου λες εμενα για τεκμηριωση..τα ιδια εκανες και με την πυκνοτητα ...και αλλο παιδι σου εβγαλε αλλη πυκνοτητα..τα ιδια εκανες και με τον soltareno..

Σε κάθε λόγο υπάρχει και ο αντίλογος. Με τον Βαλάντη υπήρχε μια διάσταση για τον τρόπο που πήρα το ημικύκιο λόγω του τρόπου που έβλεπε την φώτο, του έβαλα μια καλύτερη και στο τέλος συγκλίναμε αφού κατάλαβε πως το υπολόγισα. Μην πετάς κουβέντες στον αέρα και λάσπη στον ανεμιστήρα. Με τον Soltareno το νήμα υπάρχει, όλες οι απόψεις είναι εκεί, όποιος θέλει το διαβάζει και βγάζει τα συμπερασματά του. Όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη. Δεν θα σε πείσω και δεν θα με πείσεις. Ας μας κρίνουν οι άλλοι.

Κάθε μήνα βάζω πανοραμική και θα συνεχίσω να το κάνω.

poseidonas77

Well-Known Member
Τωρα μιλησες σωστα...θα μας κρινουν αλλοι για αυτα που λεμε
ο κοσμος δεν ειναι χαζος..καταλαβαινει πολυ καλα τι ρολο βαραει ο καθενας εδω μεσα...

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια δεν με ενδιαφερει η δοτρια προσωπικα το ξαναλεω οτι ειμαι ευχαριστημενος με την εικονα της δοτριας. δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο. cvial θες να μου πεις οτι ειναι πιο πυκνη η δικη σου οκ..
εμενα με ενδιαφερει το οτι πριν τη μμ δεν ειχα τριχα στο κεφαλι μου μπροστα και τωρα εχω μαλλια.

Μπλουζα