ο κοσμος ειναι μικρος και η θεσσαλονικη ακομη μικροτερη ετσι λοιπον τυχαια ειδα μελος του φορουμ σε ενα πολυκαταστημα που πηγα να παρω καποια πραγματα για το σπιτι που εχω νοικιασει προσφατα..
αφου μπηκα λοιπν στα leroy merlin βλεπω εναν τυπο σε μικρη αποσταση και αμεσως σκεφτομαι αυτο το μαλλι το ξερω.. χαχαχα
λες να ειναι ο Γιαννης? (john john). απομακρυνεται και αρχιζω να κοιταζω να τον ξαναδω. η δικια μου μου λεει τι κοιτας? κανενα γκομενακι ειδες χαχαχα.. τον ξαναβλεπω απο μακρια τον john.
με τα πολλα κανουμε τα ψωνια μας και κατευθυνομαστε στο ταμειο η τυχη ξανα τον φερνει μπροστα μου. ο Γιαννης λοιπον ειναι ο μπροστινος μου στο ταμειο οποτε εχω το χρονο να τον δω με προσοχη και να βεβαιωθω οτι ειναι οντως αυτος.
σημεια κλειδια το χτενισμα που κανει και το πιο σημαντικο το τοπικ που εχει πει οτι βαζει ο γιαννης στο crown το οποιο το ειχε βαλει αψογα και σιγουρα δεν παιρνει χαμπαρι κανεις αλλα το δικο μας εμπειρο ματι το διακρινει. δεν του μιλησα γιατι ημουν κατα 95% σιγουρος οτι ειναι ο Γιαννης. μιλησαμε μεσω πμ με το γιαννη και συντομα θα βγω μαζι του για καφε να γνωριστουμε και να συζητησουμε απο κοντα. ο Γιαννης εμενα δεν με πηρε χαμπαρι παρολο που οι φωτγραφιες που εχω βαλει εδω μεσα κρυβουν πολυ λιγα πραγματα. αλλα οπως ειπε σε τετοια μαγαζια οι περισσοτεροι δεν κοιτανε προσωπα.. εγω ειμαι πολυ παρατηρητικος.