Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η μονη απατη που θα μπορουσε να παιζει και να ειναι καλα στυμενη μεταξυ γιατρου-ασθενη ειναι να ηταν η τελειως φαλακρη περιοχη ξυρισμενη με ξυραφι ενω θα ειχε ηδη μαμα μαλλια απο πριν και να παρουσιαζοταν σα φαλακρη περιοχη.
Οποτε τα μαθηματικα εαν δεν βγαινουν με 2300 grafts σε τοσο μεγαλη φαλακρη περιοχη ισως αλλιως θα βγαιναν.
Δε μου φενεται για μεταχρονολογιμενο περιστατικο και ουτε για τοππικ απο το δικο μου ματι.
παιδια ημαστε κ αλλοι απο τον Βεκρη οποτε θα λυθει η απορια σας ...ειτε καλες... ειτε αρνητικες... εμενα μου κανει αλλο εντυπωση το οτι η περιπτωση του δημητρη ειναι επιτυχημενη αλλα γιατι στα βιντεο που προωθει ο βεκρης με τις μεταμοσχευσεις εχει καποιους που δεν ειναι κ τοσο καλα τα αποτελεσματα μιας που μπορουν να προωθησουν ανετα την δικια του περιπτωση ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μμμμαλιστα
με το φτωχο μου το μυαλο,αν ημουν στη θεση σου θα αφηνα πιο ανοιχτους τους κροταφους,κατι σαν τον dance,προκειμενου να εξοικονομησω grafts για ακομα καλυτερη πυκνοτητα.Εσυ σχεδον μηδενισες το norwood με πυκνοτητες 30-35 /cm*2.
Aν το αφηνες σε norwood 1,5-2 η πυκνοτητα σου θα μπορουσε να χτυπισει κ πενηνταρια.Αν τωρα φαινετε ετσι,με 50 grafts/cm*2 θα κολαγε η χτενα στο βουρτσισμα.
Κ κατι αλλο ,η δοτρια σου ποσα μπορει να δωσει ακομα?
Εγω jhon ειχα ρωτησει το Δημητρη μηπωε του τα ειχανε κανει χαλαουα στο κεφαλι στα και καλα καραφλα σημεια για να μην υπαρχει ιχνος τριχας κ υποψιας οτι ΔΕΝ ειναι καραφλο.Η μονη απατη που θα μπορουσε να παιζει και να ειναι καλα στυμενη μεταξυ γιατρου-ασθενη ειναι να ηταν η τελειως φαλακρη περιοχη ξυρισμενη με ξυραφι ενω θα ειχε ηδη μαμα μαλλια απο πριν και να παρουσιαζοταν σα φαλακρη περιοχη.
Οποτε τα μαθηματικα εαν δεν βγαινουν με 2300 grafts σε τοσο μεγαλη φαλακρη περιοχη ισως αλλιως θα βγαιναν.
Δε μου φενεται για μεταχρονολογιμενο περιστατικο και ουτε για τοππικ απο το δικο μου ματι.
αυτό που ακούγεται συνέχεια το "για τα λεφτά που έδωσες" δεν το καταλαβαίνω ..δηλαδή αν πήγαινε αλλού και έδινε 6000€ και εβαζε παλι 2300 grafts,τι διαφορετικό θα είχε από αυτό που έχει τωρα? δεν νομίζω να υπηρχε καμία διαφορά..έτσι όπως το λέτε είναι σαν να εννοείται ότι είναι μία φτηνοδουλεια ,μερεμετι τελείως αλλά δεν έδωσε αρκετά οπότε καλά είσαι..δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
αυτό που ακούγεται συνέχεια το "για τα λεφτά που έδωσες" δεν το καταλαβαίνω ..δηλαδή αν πήγαινε αλλού και έδινε 6000€ και εβαζε παλι 2300 grafts,τι διαφορετικό θα είχε από αυτό που έχει τωρα? δεν νομίζω να υπηρχε καμία διαφορά..έτσι όπως το λέτε είναι σαν να εννοείται ότι είναι μία φτηνοδουλεια ,μερεμετι τελείως αλλά δεν έδωσε αρκετά οπότε καλά είσαι..δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
γιατι εχω δει απο κοντα χειροτερο αποτελεσμα με σχεδον τα διπλασια λεφτα,,,αυτό που ακούγεται συνέχεια το "για τα λεφτά που έδωσες" δεν το καταλαβαίνω ..δηλαδή αν πήγαινε αλλού και έδινε 6000€ και εβαζε παλι 2300 grafts,τι διαφορετικό θα είχε από αυτό που έχει τωρα? δεν νομίζω να υπηρχε καμία διαφορά..έτσι όπως το λέτε είναι σαν να εννοείται ότι είναι μία φτηνοδουλεια ,μερεμετι τελείως αλλά δεν έδωσε αρκετά οπότε καλά είσαι..δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.