Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θα εχει σιγουρα αλλα δε ξερω αν γινεται να τα μετρησεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Η μονη απατη που θα μπορουσε να παιζει και να ειναι καλα στυμενη μεταξυ γιατρου-ασθενη ειναι να ηταν η τελειως φαλακρη περιοχη ξυρισμενη με ξυραφι ενω θα ειχε ηδη μαμα μαλλια απο πριν και να παρουσιαζοταν σα φαλακρη περιοχη.
Οποτε τα μαθηματικα εαν δεν βγαινουν με 2300 grafts σε τοσο μεγαλη φαλακρη περιοχη ισως αλλιως θα βγαιναν.
Δε μου φενεται για μεταχρονολογιμενο περιστατικο και ουτε για τοππικ απο το δικο μου ματι.

john ουτε αυτο παιζει φιλε γιατι εχω βαλει τοσες φωτο απο την καθημερινοτητα μου απο διαφορετικες περιοδους. αυτο θα μπορουσε καποιος να το κανει που δεν βαζει φωτο απο την πραγματικη ζωη λεγοντας οτι δεν εχει. δες και μια πανοραμικη που εχω στους 4 μηνες στο photo album που φαινεται οτι οι τριχες που βγαινουν ειναι λεπτες.
φωτογραφιες απο τη δοτρια εβαλα την επομενη μερα του χειρουργειου.
με φωτο κινητου οχι πολυ καλης αναλυσης αλλα και να μπορουσαμε να τα μετρησουμε δεν εχει νοημα. γιατι να μου πουν λιγοτερα απο την κλινικη η περισσοτερα απο αυτα που εβαλαν. δεν ειχαν καποιο κινητρο.

εγω πιστευω οτι απλα αυτα που μπηκαν φυτρωσαν ολα και ισως να εχω και καλη τριχα χωρις να την εχω μετρησει.

Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
παιδια ημαστε κ αλλοι απο τον Βεκρη οποτε θα λυθει η απορια σας ...ειτε καλες... ειτε αρνητικες... εμενα μου κανει αλλο εντυπωση το οτι η περιπτωση του δημητρη ειναι επιτυχημενη αλλα γιατι στα βιντεο που προωθει ο βεκρης με τις μεταμοσχευσεις εχει καποιους που δεν ειναι κ τοσο καλα τα αποτελεσματα μιας που μπορουν να προωθησουν ανετα την δικια του περιπτωση ?

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια ημαστε κ αλλοι απο τον Βεκρη οποτε θα λυθει η απορια σας ...ειτε καλες... ειτε αρνητικες... εμενα μου κανει αλλο εντυπωση το οτι η περιπτωση του δημητρη ειναι επιτυχημενη αλλα γιατι στα βιντεο που προωθει ο βεκρης με τις μεταμοσχευσεις εχει καποιους που δεν ειναι κ τοσο καλα τα αποτελεσματα μιας που μπορουν να προωθησουν ανετα την δικια του περιπτωση ?

Ετσι Ακη. θα δουμε και εσεις πως θα πατε μιας και ειμαστε αρκετοι πλεον που καναμε εκει. πιλοτακι και andy αρχισε να δειχνει το αποτελεσμα τους.
οσο για την ερωτηση σου γιατι δεν διαφημιζουν εμενα με ειχα ρωτησει καποια στιγμη και ειχα πει οτι δε θα ηθελα να ειναι η φατσα μου συνεχως στη σελιδα της κλινικης. το φορουμ ειναι διαφορετικη περιπτωση σε καποιους που θα μου πουν και εδω φωτο βαζεις.

εδω ειναι και η δοτρια olaf φαινεται αρκετα καλα η περιοχη απο οπου παρθηκαν τα μοσχευματα..
http://s17.postimg.org/i22yqixen/2015_05_29_23_12_14.jpg
http://s13.postimg.org/m3uhb4s1j/2015_05_29_19_45_08.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Ακη νομιζω καπου το ειχε αναφερει ο Δημητρης οτι δεν εδωσε συγκαταθεση στην κλινικη για να διαφημιζεται το περιστατικο του στο site (φανταζομαι γενικα στα μεσα δικτυωσης). Για το αποτελεσμα του Δημητρη ολοι εχουμε πει τα καλυτερα. Μενει να γινει και μια συναντηση (εαν το επιθυμει και ο ιδιος-το κλιμα ειναι καλο) για να φυγουν οι οποιες αποριες.
Οσον αφορα το Pilotki θεωρω οτι ειναι μεταχρονολογημενο περιστατικο (με βαση της 2 φωτο με διαφορα 1 μηνα δεν παιζει αυτη η αλλαγη στο μηκος και στην πυκνοτητα ανεξαρτητα αν καποιος παιρνει το οτιδηποτε σε φαρμακευτκη αγωγη ή φωτογραφικής αθελης παραπλανησης).

Δημητρη να χαιρεσαι το αποτελεσμα σου και την ανεβασμενη ψυχολογια σου. Ελπιζω να μας κανεις τη χαρη να βρεθουμε απο κοντα.

imouthis

Active Member
Προτείνω να κάνουμε όλοι μαζί τα εισιτήρια και όλα τα έξοδα στον Δημήτρη να έρθει μια βόλτα Αθήνα!!!

Μητσάρα είσαι super και το αποτέλεσμα σου δεν υπάρχει, αν αναλογιστεί κανείς το πόσα λεφτά έδωσες και τι αποτέλεσμα έχεις.

Πραγματικά περιμένω να δω τα αποτελέσματα και από τα άλλα παιδιά (akishellas3, andy, Pilotaki, κ.λ.π.) και τότε θα μπορούμε να έχουμε μια καλή άποψη για το τι σημαίνει Βέ...ης. Μέχρι τότε πιστεύω ότι ήσουν πολύ μα πολύ τυχερός...

dimitris50423

Well-Known Member
δεν εχω προβλημα να κανω συναντηση. οταν ειχα ερθει Αθηνα συναντηθηκα με τον poseidona και ειχα ενημερωσει και αλλο ενα παλιο μελος του φορουμ που ηθελε να με δει. μονο ο ποσειδωνας μπορεσε.
αυτοι ηταν ατομα τελειως ουδετερα με κλινικες.
οπως ειπε καποιος ναι μηδενισα το norwood αλλα δεν φτανω σε πυκνοτητα και εικονα μαμα μαλλια το οποιο ειναι και λογικο και φαινεται και απο τις φωτογραφιες μου κυριως στις πανοραμικες.
σε περιπτωση που εκανα καποια στιγμη αν χρειαζοταν δευτερη επεμβαση εμπαινα και μεσα στα μεταμοσχευμενα και ειχα αναλογη φυτρωση τοτε θα επιανα τρελη πυκνοτητα.
μεχρι τοτε μου εχει φυγει καθε ανασφαλεια που ειχα με το μαλλι και το χαιρομαι πραγματικα.
καλα αποτελεσματα σε ολους ;)
συντομα θα βαλω φωτο μετα το κουρεμα.

andy.k

Active member
Μμμμαλιστα
με το φτωχο μου το μυαλο,αν ημουν στη θεση σου θα αφηνα πιο ανοιχτους τους κροταφους,κατι σαν τον dance,προκειμενου να εξοικονομησω grafts για ακομα καλυτερη πυκνοτητα.Εσυ σχεδον μηδενισες το norwood με πυκνοτητες 30-35 /cm*2.
Aν το αφηνες σε norwood 1,5-2 η πυκνοτητα σου θα μπορουσε να χτυπισει κ πενηνταρια.Αν τωρα φαινετε ετσι,με 50 grafts/cm*2 θα κολαγε η χτενα στο βουρτσισμα.
Κ κατι αλλο ,η δοτρια σου ποσα μπορει να δωσει ακομα?

Φιλε αν πηγαινε να πιασει στο Βεκρη 50gts/cm2 ,πιθανοτατα θα ειχαμε πανωλεθρια. Απευθειας δεν παιζει να πιανει τετοιες πυκνοτητες χωρις απωλειες...
Η μονη απατη που θα μπορουσε να παιζει και να ειναι καλα στυμενη μεταξυ γιατρου-ασθενη ειναι να ηταν η τελειως φαλακρη περιοχη ξυρισμενη με ξυραφι ενω θα ειχε ηδη μαμα μαλλια απο πριν και να παρουσιαζοταν σα φαλακρη περιοχη.
Οποτε τα μαθηματικα εαν δεν βγαινουν με 2300 grafts σε τοσο μεγαλη φαλακρη περιοχη ισως αλλιως θα βγαιναν.
Δε μου φενεται για μεταχρονολογιμενο περιστατικο και ουτε για τοππικ απο το δικο μου ματι.
Εγω jhon ειχα ρωτησει το Δημητρη μηπωε του τα ειχανε κανει χαλαουα στο κεφαλι στα και καλα καραφλα σημεια για να μην υπαρχει ιχνος τριχας κ υποψιας οτι ΔΕΝ ειναι καραφλο.

Παντως ρε παιδια μη τρελενομαστε...ο Β γεμιζει αραια σχετικα μεν ,αλλα ομοιομορφα τις φαλακρες περιοχες και με χοντρη τριχα μακρυ μαλλι κ. Καλο background, δινει αξιοπρεπη καλυψη...ως εκει νομιζω...

aeratos28

Just aeratos
αυτό που ακούγεται συνέχεια το "για τα λεφτά που έδωσες" δεν το καταλαβαίνω ..δηλαδή αν πήγαινε αλλού και έδινε 6000€ και εβαζε παλι 2300 grafts,τι διαφορετικό θα είχε από αυτό που έχει τωρα? δεν νομίζω να υπηρχε καμία διαφορά..έτσι όπως το λέτε είναι σαν να εννοείται ότι είναι μία φτηνοδουλεια ,μερεμετι τελείως αλλά δεν έδωσε αρκετά οπότε καλά είσαι..δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

imouthis

Active Member
αυτό που ακούγεται συνέχεια το "για τα λεφτά που έδωσες" δεν το καταλαβαίνω ..δηλαδή αν πήγαινε αλλού και έδινε 6000€ και εβαζε παλι 2300 grafts,τι διαφορετικό θα είχε από αυτό που έχει τωρα? δεν νομίζω να υπηρχε καμία διαφορά..έτσι όπως το λέτε είναι σαν να εννοείται ότι είναι μία φτηνοδουλεια ,μερεμετι τελείως αλλά δεν έδωσε αρκετά οπότε καλά είσαι..δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Γιατί έχει αποτέλεσμα που άλλοι το έκαναν με πολύ περισσότερα λεφτά.

dimitris50423

Well-Known Member

πες τα αερατε. ετσι ειμαστε οι Ελληνες αν δεν μας ξεπαραδιασουν δεν εκτιμαμε αυτο που παιρνουμε. οσο για τη χαλαουα τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα δεν ξερω..
ξεκινησαμε χαλαρα με υποψιες για τοπικ και περουκινια χαχαχα, και φτασαμε στη χαλαουα.
ασχετα που εχω βαλει απο την πραγματικη μου ζωη καμια δεκαρια φωτογραφιες με την αραιωση που ειχα και εχω ακομη καμια 30αριά που αποδεικνυουν αν ειχα μαλλια η οχι.

andy να σου θυμισω οτι μου προτειναν διπλη συνεδρια γιατι ηθελαν να μου βαλουν περισσοτερα μοσχευματα. μονο αυτο. αρα εχουν και μεγαλυτερες πυκνοτητες απο οτι εχω εγω απλα δεν εχουμε δει ολοκληρωμενο αποτελεσμα στο φορουμ.
αυριο θα βαλω φωτογραφιες με κουρεμενο μαλλι. λογω μετακομισης δεν εχω πολυ χρονο αυτες τις μερες. ;)

kwsTakis

Active Member
γιατι εχω δει απο κοντα χειροτερο αποτελεσμα με σχεδον τα διπλασια λεφτα,,,

Μπλουζα