Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ανεβασε και κανενα βιντεακι στο youtube θα λυθουν ολες οι αποριες

δεν ειναι ασχημη ιδεα για το βιντεο.. ισως το κανω.
παρτε και την πιο προσφατη πανοραμικη που εχω πριν 1 μηνα περιπου στους 10 μιση μηνες μετα τη μμ. σε δωματιο με ανοιχτα φωτα και φλας απευθειας στο κεφαλι

http://s32.postimg.org/4nzp4ugyt/20160327_201609.jpg
εχει ομοιογενεια στη φυτρωση χωρις κενα.. αυτο δινει φυσικοτητα στο αποτελεσμα.
χωρις φλας δεν φαινεται δερμα.

εγω εχω την απορια πως θα ημουν αν εκανα διπλη συνεδρια οπως μου προτειναν και μου εβαζαν περισσοτερα μοσχευματα.. δεν ηθελα λογω οικονομικου.

athenian

Well-Known Member
Να με συγχωρεις φιλε αλλα εχουμε δει πολλα εδω μεσα γιαυτο ειμαι καχυποπτος.Δεν διαφωνω οτι αυτο ειναι το προσωπο σου κι εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες της μμ σου.Οπως τα λες παμε στο 1ο ενδεχομενο,δλδ να ειναι σχεδον ολα 3τριχα.

Τελευταία επεξεργασία:

pithikas

Well-Known Member
Δημητρη αρχισαμε χαχα. Λοιπον εγω φιλε θελω μια πανοραμικη που να φιλιεσαι με αντρα για να εστιασουμε περισσοτερο στην χερλαιν. Οκ πλακα κανω.

dimitris50423

Well-Known Member
Χαχα. Ωραιος ο pithikas. O athenian δεν τα λεει κακοπροαιρετα και το βλεπω. Εγω η εξηγηση που μπορω να δωσω βλεποντας το κεφαλι μου και αναμεσα στα μαλλια ειναι οτι φυτρωσαν ολα. Ολα τριτριχα δεν ηταν αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Η hairline εχει μονο μονα μπροστα. Ενας που θα εβαζε 3200 και θα ειχε φυτρωση στα 2300 αν υποθεσουμε οτι σε μενα βγηκαν ολα θα ειχαμε την ιδια καλυψη. Με τη διαφορα οτι εγω θα ειχα τα 900 που εχασε ο αλλος στη δοτρια για μελλοντικη χρηση. Για αυτο ειμαι διπλα χαρουμενος γιατι με τα 2300 πετυχα αυτο το αποτελεσμα και εχω δοτρια να κανω οτι θελω στο μελλον.

dimitris50423

Well-Known Member
βαλε φωτογραφιεσ σε φωσ ημερασ εξω να σε xtipaei o hleios sto kefali!

καλοκαιρακι ερχεται olaff θα εχουμε πολλες φωτο σε εξωτερικο χωρο. και ηδη εχω βαλει στην προηγουμενη ανανεωση σε ηλιο κατι χειροτερο απο αυτο που βλεπεις εκει δε θα δεις. :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Στα ιατρικά χρονικά ποτέ δεν εχω δει πάντως περιοχή με αποδεκατισμένη Α ζώνη και την μισή Β να λείπει και να κλείνει έτσι με 2300. Πραγματικά φαίνεται απίστευτο και μπράβο σου αν ειναι έτσι αλλά τα μαθηματικά δεν βγαίνουν.

Stripar

Established Member
Στα ιατρικά χρονικά ποτέ δεν εχω δει πάντως περιοχή με αποδεκατισμένη Α ζώνη και την μισή Β να λείπει και να κλείνει έτσι με 2300. Πραγματικά φαίνεται απίστευτο και μπράβο σου αν ειναι έτσι αλλά τα μαθηματικά δεν βγαίνουν.
  1. Φιλε μου κανενας δεν εφτιαξε hairline,γεμισε την ζωνη απο πισω και εφτασε μεχρι το μεσο του κεφαλιου με 2300 grafts.
Αυτο http://s32.postimg.org/mhbck0qn9/2015_05_28_10_35_18.jpg
Δεν γινεται ετσι http://s32.postimg.org/9bl8crqp1/20160510_213309.jpg παρα μονο με 5000 μοσχευματα τουλαχιστον.
Δυο σεναρια παιζουν.
1) ειναι ολα τα μοσχευματα 3τριχα τουλαχιστον
2)υπαρχει απατη στη μεση

naruto

Well-Known Member
Δημητρη να ρωτησω κατι,εγινε πληρης αποκατασταση της παλιας σου οριτζιναλ hairline ή ειναι λιγο πιο πισω κ μεσα τωρα?
Τελειως καλοπραιερετα η σελφις που βγαζεις κ ξαναβγαζεις δεν νομιζω οτι προσφερουν κατι στο φορουμ.
Να χαιρεσε τα μαλλια σου κ την ζωη σου,στο τελος αυτο μετραει...

dimitris50423

Well-Known Member
naruto η hairline μου δεν εχει παει πιο μεσα απο οτι ηταν ειχα 2-3 τριχες στο κεντρο μπροστα και απο εκει βασιστηκε ο γιατρος και σχεδιασε την υπολοιπη. ειχα μεγαλο μετωπο ακομη και οταν ειχα μαλλι στα 19-20 χρονων.

δεν εχω μονο selfies απλα προς το παρον αυτες ειχα και μια πανοραμικη που εβαλα.. στην προηγουμενη ανανεωση αν δεις εχω 3 φωτο σε ηλιο. σε λιγες μερες οταν βρω χρονο να ασχοληθω θα τραβηξω φωτο παλι σε ηλιο πανοραμικη με βρεγμενα και θα ανεβασω. πιστευω οτι το αποτελεσμα μου πλεον εχει ολοκληρωθει.

stripar ποια μπορει να ειναι η απατη?

και οι υπολοιποι που εκαναν βεκρη πηγαινουν πολυ καλα. pilotaki andy. αρα κατι λεει αυτο. θα δουμε και την εξελιξη τους
αυτο με το βιντεο που προτεινε καποιος ισως το κανω καποια στιγμη με αναμενα φλας για να λυθουν ολες οι αποριες σας

danceworld_2001

Well-Known Member
Η απατη αν υπαρχει μπορει να ειναι να εισαι μεταχρονολογημενο περιστατικο και να εχεις κανει 2 επεμβασεις και να τις παρουσιαζεις τωρα σαν μια. Πολλα μπορουν να παιζουν. Πχ να βαζεις τόπικ εντεχνειεντως κτλ. Υποθετικα μιλαω δεν εχω αποδειξεις ωστε να κατηγορησω. Ενα μονο θα πω. Το αποτελεσμα δειχνει καταπληκτικο στις φωτο, στο εμπειρο κατι κανει μπαμ η hairline, ωστοσο κατι δεν στεκει καλα. Τετοια περιοχη με 2300 και τετοια πυκνοτητα, η εξισωση ειναι αλυτη.

naruto

Well-Known Member
Μμμμαλιστα
με το φτωχο μου το μυαλο,αν ημουν στη θεση σου θα αφηνα πιο ανοιχτους τους κροταφους,κατι σαν τον dance,προκειμενου να εξοικονομησω grafts για ακομα καλυτερη πυκνοτητα.Εσυ σχεδον μηδενισες το norwood με πυκνοτητες 30-35 /cm*2.
Aν το αφηνες σε norwood 1,5-2 η πυκνοτητα σου θα μπορουσε να χτυπισει κ πενηνταρια.Αν τωρα φαινετε ετσι,με 50 grafts/cm*2 θα κολαγε η χτενα στο βουρτσισμα.
Κ κατι αλλο ,η δοτρια σου ποσα μπορει να δωσει ακομα?

dimitris50423

Well-Known Member
Η απατη αν υπαρχει μπορει να ειναι να εισαι μεταχρονολογημενο περιστατικο και να εχεις κανει 2 επεμβασεις και να τις παρουσιαζεις τωρα σαν μια. Πολλα μπορουν να παιζουν. Πχ να βαζεις τόπικ εντεχνειεντως κτλ. Υποθετικα μιλαω δεν εχω αποδειξεις ωστε να κατηγορησω. Ενα μονο θα πω. Το αποτελεσμα δειχνει καταπληκτικο στις φωτο, στο εμπειρο κατι κανει μπαμ η hairline, ωστοσο κατι δεν στεκει καλα. Τετοια περιοχη με 2300 και τετοια πυκνοτητα, η εξισωση ειναι αλυτη.

dance απατη δεν υπαρχει ειτε αρεσει σε καποιους αυτο ειτε οχι. ολα αυτα που λες δεν ευσταθουν.
μεταχρονολογημενο περιστατικο δεν παιζει γιατι πολλες φορες σε διαφορετικους μηνες μου ζητησατε πολυ συγκεκριμενες φωτο και τις εβγαλα οπως τις ζητησατε και το μαλλι μου ηταν αραιοι αναλογο με το μηνα που βρισκομουν οπως τοτε με τις αλληλοεπικαλυψεις. μην ξεχνας με εχει δει και ο andy σε αρχικους μηνες 5ο η 6ο νομιζω.
το τοπικ δεν εχω ιδεα καν πως ειναι πανω στο κεφαλι και ουτε προκειτε να βαλω αν αραιωσω και με ενοχλει, ξανα μμ θα κανω.
επισης νομιζω πανω στα βρεγμενα αν ριξεις τοπικ θα ειναι χαλια και θα κανει μπαμ. κανω λαθος?

naruto οταν εκανα μμ ηξερα ελαχιστα πραγματα για τις μεταμοσχευσεις. ο Βεκρης μου σχεδιασε τη hairline και εγω ειπα οκ καλη ειναι και ζητησα μονο πανω στην επεμβαση να κανει μια μυτουλα μπροστα. αν ειχα ανοιχτους κροταφους θα μου αρεσε λιγοτερο το αποτελεσμα μου να σου μιλησω ειλικρινα. φυσικα θα το καταλαβαινα αν μου το προτειναν και μου εξηγουσαν οτι ετσι πρεπει να γινει και δε θα ελεγα οχι.

η δοτρια μου ειναι πολυ καλη. και ο γιατρος μου το ειπε και παντα η κοπελα μου μου ελεγε οτι εχω πολυ μαλλι πισω. οποτε αφου εχω ξοδεψει μονο 2300 γκραφτς αν δω οτι φευγουν και αλλα μαλλια πιο πισω μελλοντικα θα κανω και αλλη μια και οτι μπορει να μπει αναμεσα και στα μεταμοσχευμενα θα βαλω. επισης και μπρστα στη hairline.
αν ερθει η ωρα να κανω 2η μμ στο μελλον και πετυχει οπως αυτη θα ειναι το τελειο.

σημερα το απογευμα πηγα και κουρευτηκα. τις επομενες μερες θα βαλω φωτο με κουρεμενα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η μονη απατη που θα μπορουσε να παιζει και να ειναι καλα στυμενη μεταξυ γιατρου-ασθενη ειναι να ηταν η τελειως φαλακρη περιοχη ξυρισμενη με ξυραφι ενω θα ειχε ηδη μαμα μαλλια απο πριν και να παρουσιαζοταν σα φαλακρη περιοχη.
Οποτε τα μαθηματικα εαν δεν βγαινουν με 2300 grafts σε τοσο μεγαλη φαλακρη περιοχη ισως αλλιως θα βγαιναν.
Δε μου φενεται για μεταχρονολογιμενο περιστατικο και ουτε για τοππικ απο το δικο μου ματι.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αποτι βλεπουμε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με το δημητρη.Μακαρι να ειναι ολα αληθινα.
Οι καχυποπτοι αποτι βλεπουμε ειναι απο ολων των ειδων τις κλινικες ακομη και ατομα ουδετερα.
Δεν υπαρχει θεμα ζηλιας-κακιας αλλα ειναι ενα περιεργο περιστατικο.

Μπλουζα