Προσωπικα, ειχα υποσχεθει οτι δε θα σχολιασω ξανα σε νηματα της κλινικης σας....
Αφου, ομως, μου το επιτρεπετε....
Καταρχας, σε ποια ανεξαρτητη παρουσιαση αναφερεστε; Το λογοτυπο της κλινικης σας δεν ειναι αυτο που υπαρχει σε ολες τις φωτογραφιες; Στην κλινικη σας δεν τραβηχθηκε το υλικο;
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FORUM;
Αν ειμαστε επιφυλακτικοι για τις φωτογραφιες που ανεβαζουν οι ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, γιατι τωρα να αρουμε την επιφυλακτικοτητα/δυσπιστια μας; Τι αλλαξε; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Ο φιλος δεν ανεβασε προσωπικο υλικο υπο διαφορετικες συνθηκες (φυσικου φωτισμου, ηλιοφανειας κ.α.). Οι φωτογραφιες ειναι απο το ιδιο δωματιο, της ιδιας κλινικης που βλεπουμε καθημερινα στο forum.
Αρα, να χρησιμοποιουμε σωστα τον ορο "ανεξαρτητη" παρουσιαση. Οταν, λοιπον, ζητατε την αποψη μας για ενα αποτελεσμα, μην υποτιματε τη νοημοσυνη μας.
Τωρα...ας παμε στο προκειμενο...
Προσωπικα θα εμμεινω στην αποψη που ειχα διατυπωσει πριν απο καποιους μηνες που ξεκινησε η παρουσιαση...
Θεωρω οτι εγινε ενα στρατηγικο λαθος κομβικης σημασιας...ενα λαθος στο σχεδιασμο που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα με ενοχλουσε αφανταστα και θα ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ τον γιατρο για αυτο.
Ειχα γραψει, λοιπον, απο την πρωτη στιγμη οτι η εικονα του forelock ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με ικανοποιει. Ειχα διατυπωσει την απορια...για ποιο λογο δεν τοποθετηθηκαν, εστω, 200 grafts στο forelock, το οποιο δειχνει "σκοροφαγωμενο" και το οποιο δεν προκειται να βελτιωθει, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ graft εκει...αντιθετως δειχνει αδυναμο και, δυστυχως, (μακαρι να διαψευστω) συντομα θα χειροτερευσει.
Ηδη για τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου γουστα η hairline στο κεντρο της ειναι κακη. Δε θα μου αρεσε ποτέ αυτη η εικονα του μαλλιου μου.
Προβολή συνημμένου 29529
Προβολή συνημμένου 29530
Προβολή συνημμένου 29531
Παρατηρωντας, λοιπον, τις φωτογραφιες, θεωρω (προσωπικη, ισως εσφαλμενη αποψη) οτι ο γιατρος αδικαιολογητα δεν ενισχυσε το συγκεκριμενο σημειο.
Ουσιαστικα με αυτη την τακτικη θα αναγκασει πολυ συντομα τον φιλο να ξαναμπει στο χειρουργειο. Σε συντομο χρονικο διαστημα η hairline θα δειχνει ασχημα (ΗΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ).
Γιατι, λοιπον, να μην ειχαν μπει αυτα τα "ρημαδια" 200 grafts, ωστε, τουλαχιστον, για μια πενταετια ο φιλος να χαρει το μαλλι του χωρις εκπτωσεις και ασχημα οπτικα κενα στο κεντρο του μετωπου του;