Θα σταθώ σε αυτό γιατί ευτυχώς υπάρχουν και οι ψυχραιμότεροι που βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Σε όλες τις παρουσιάσεις της κλινικής (είτε είναι ανεξάρτητες είτε όχι) οι φώτο είναι απλά υποδειγματικές. Πολλές, από όλες τις γωνίες και μεγάλου μεγέθους για να μπορείς να ζουμάρεις. Ακόμα και βίντεο. Η ερώτηση η δική μου είναι απλή. Έχουμε δει από άλλες κλινικές τέτοιου είδους φώτο? Κοίταγα πρόσφατα το περιστατικό 60+ από HDC. Δεν υπάρχει καμία φώτα πάνω από 100Κ και οι περισσότερες είναι κροπαρισμένες χωρίς λεπτομέρειες. Εκεί τι ζουμ θα έκανε ο Tol για να βρει κάποιο ψεγάδι?
Φιλε Cvial, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και με εσενα και με τον Πανο.
Καταρχας, δεν με ενδιαφερει αν η κλινικη ειναι του κ. Αναστασακη, κυπριακη, τουρκικη κ.α.
Εγω ειμαι ξεκαθαρος, αντικειμενικος και καθετος.
Καμια φωτογραφια προερχομενη απο την ιδια την κλινικη δεν σου παρεχει τη βεβαιοτητα οτι απεικονιζει πιστα την πραγματικοτητα. Προσωπικα παντοτε θα ειμαι επιφυλακτικος απεναντι σε τετοιου ειδους φωτογραφιες.
Εσυ θεωρεις οτι οι φωτογραφιες ειναι πολυ ποιοτικες, πολυ αποκαλυπτικες, απολυτα αντιπροσωπευτικες της πραγματικοτητας.
Εγω ποτέ δε θα πιστεψω κατι αναλογο.
Εχοντας απλη καθημερινη εμπειρια φωτογραφιων, σε καμια περιπτωση δε θα θεωρησω φωτογραφιες και video κλινικων σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χωρους αντιπροσωπευτικες.
Ο καθενας μας εχει εμπειρια φωτογραφιων και video...αναλογα με το χωρο που βρισκεσαι, αναλογα με το φωτισμο, αναλογα με την οπτικη γωνια, το τελικο αποτελεσμα ειναι απο λιγο εως παρα πολυ διαφορετικο.
Δηλαδη, θελετε να μας πεισετε οτι ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ χωρος, ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ φωτισμος που τραβιουνται οι φωτογραφιες και τα video, δεν ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ για την επιτευξη του επιδιωκομενου σκοπου;
Εχει στηθει ενα ειδικα διαμορφωμενο στουντιο και συγκεκριμενος φωτισμος, ωστε το αποτελεσμα να δειχνει απολυτα κολακευτικο. Ολες οι φωτογραφιες και τα video ειναι τραβηγμενα στον ιδιο χωρο, υπο τις ιδιες αυστηρα επιλεγμενες συνθηκες.
Αυτη ειναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη. Τωρα, αν εσεις ειστε ικανοποιημενοι και θεωρειτε οτι υπαρχει απολυτη διαφανεια, ειναι δικαιωμα σας.
Εγω ποτέ δε θα θεωρησω ανεξαρτητες τετοιου ειδους παρουσιασεις.
Σαν να ζουμε στην εποχη των σπηλαιων, ακομη και στην εποχη του προηγουμενου αιωνα, οπου η τεχνολογια ηταν σε υβριδικη κατασταση.
Σαν να μη ζουμε σε μια εποχη, οπου γινονται τεχνολογικα ΘΑΥΜΑΤΑ, οπου το ασπρο μπορει να εμφανιστει με χιλαδες αδιορατους τροπους μαυρο και το αντιστροφο.
Ο ήλιος και ο φυσικός φωτισμός είναι οι πλέον αποκαλυπτικές φωτογραφίες και αυτές δείχνουν στο μέγιστο βαθμό και χειρότερα φυσικά το αποτέλεσμα.
Σε τελικη αναλυση, οπως γραφει και ο φιλος vlafo, ρωτω ολους εκεινους που θεωρουν οτι η κλινικη του κ. Αναστασακη ανεβαζει το καλυτερο φωτογραφικο υλικο...
Υπαρχει, εστω και μια, φωτογραφια σε εξωτερικο χωρο με ηλιο και υπο διαφορετικες οπτικες γωνιες;
Αν η απαντηση ειναι...ΚΑΜΙΑ, πώς να μην ειμαστε επιφυλακτικοι; Πώς να μην ειμαστε δυσπιστοι; Με ποια λογικη να δεχθουμε οτι τετοιες παρουσιασεις αποδιδουν πιστα την πραγματικοτητα;