Dnfg88, FUE, 2500g, 9/6/2020

jersey

Well-Known Member
Πάντως και ο Τζον δεν ανεβάζει σε πραγματικό χρόνο πολλές φορές, πιστεύω δεν πρέπει να βλέπουμε του Αναστασάκη μόνο και των άλλων όχι.

Και εκεί το ίδιο. Εδώ υποτίθεται ότι ειναι και ανεξάρτητη παρουσίαση όμως, στα χαρτιά τουλάχιστον..Έχεις δει σε άλλη ανεξάρητη παρουσίαση κλινικής να ανεβαίνουν φωτογραφίες επίσημες της κλινικής από την αρχή εώς το τέλος ;

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν ήθελες να προστατέψεις τα νέα μέλη και σε ένοιαζε η αξιοπιστία του φόρουμ θα έπρεπε να το έγραφες και ο ίδιος από κάτω αυτό που είχες γράψει και πριν 2 μέρες που συμφωνεί με το ποστ μου και να μη κάνεις διακρίσεις και χατίρια σε γιατρούς.

Αυτά που λέω παρά πέντε αγαπητέ μην μου τα λες και δέκα και από πάνω να μου κάνεις και κήρυγμα. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι θέλω να πω εδώ. Όπως σου είπαν και οι άλλοι ξεκίνα το κυνήγι από τα άλλα νήματα και μετά έλα και εδώ έτσι ώστε να διεκδικήσεις με αξιώσεις το βραβείο του αμίληκτου διώκτη της διαφάνειας. Προφανώς μπορείς να γράφεις αυτό που θες, δεν στο απαγόρευσε κανείς αλλά άσε μας και εμάς να βλέπουμε το μονόπαντο κόλλημα που έχεις και να το λέμε.

jersey

Well-Known Member
Αυτά που λέω παρά πέντε αγαπητέ μην μου τα λες και δέκα και από πάνω να μου κάνεις και κήρυγμα. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι θέλω να πω εδώ. Όπως σου είπαν και οι άλλοι ξεκίνα το κυνήγι από τα άλλα νήματα και μετά έλα και εδώ έτσι ώστε να διεκδικήσεις με αξιώσεις το βραβείο του αμίληκτου διώκτη της διαφάνειας. Προφανώς μπορείς να γράφεις αυτό που θες, δεν στο απαγόρευσε κανείς αλλά άσε μας και εμάς να βλέπουμε το μονόπαντο κόλλημα που έχεις και να το λέμε.
Μα αυτή ειναι η πραγματικότητα. Αντί να λες τα ιδια που έλεγες και πριν 2 μέρες, τώρα σε πειράζει να τα λέμε επειδή γράφτηκαν κάτω από τη συγκεκριμένη κλινική.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
@jersey σε αυτα που αναφερεις ειδικα για παρουσιαση απο ενα μελος εχεις δικιο. Απλα τωρα επειδη τα ανεβαζει η κλινικη, εχουν και μια παραπανω βαρυτητα.
Εαν τωρα εμεις πουμε οτι μας κοροιδευει, καταλαβαινεις οτι θα σου πει περι συκοφαντικης δυσφημισης. Ειναι λογικο και ο Cvial να παρει θεση σε αυτο.
Εγω θεωρω οτι ο γιατρος ειδε τα περιστατικα του φορουμ και αφου επεσε στο μηνυμα μου ανεβασε τις φωτογραφιες.

Ας μη λεμε τετοια για το CVIAL, δες τα περιστατικα με Αερατο. Εαν σκοπευε να ευνοησει την κλινικη θα ηταν ο αερατος εδω??? Σου λεω τωρα το πιο καραμπινατο ως αντιπαραδειγμα.

jersey

Well-Known Member
@jersey σε αυτα που αναφερεις ειδικα για παρουσιαση απο ενα μελος εχεις δικιο. Απλα τωρα επειδη τα ανεβαζει η κλινικη, εχουν και μια παραπανω βαρυτητα.
Εαν τωρα εμεις πουμε οτι μας κοροιδευει, καταλαβαινεις οτι θα σου πει περι συκοφαντικης δυσφημισης. Ειναι λογικο και ο Cvial να παρει θεση σε αυτο.
Εγω θεωρω οτι ο γιατρος ειδε τα περιστατικα του φορουμ και αφου επεσε στο μηνυμα μου ανεβασε τις φωτογραφιες.
Εγώ πιστεύω το αντίστροφο ισχύει, όταν τα ανεβάζει μια κλινική οφείλουμε να είμαστε πιο αυστηροί.
Ενώ συνήθως ένα μέλος απλά παρουσιάζει την παρουσίαση του όπως είναι δηλώνοντας τι δεν του άρεσε κτλ, θα σου δείξει και άλλα πράγματα

Και δεν είπαμε κάτι ότι ισχύει, απλά να είμαστε επιφυλακτικοί εφόσον δεν έχουν ανέβει καθόλου προσωπικές φωτογραφίες από το μέλος και οι τελικές φωτογραφίες είναι μετά από σχεδόν 2 χρόνια

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω το αντίστροφο ισχύει, όταν τα ανεβάζει μια κλινική οφείλουμε να είμαστε πιο αυστηροί, γιατί ειναι γνωστό ότι μια κλινική θέλει να σου "πουλήσει", το περιστατικό για να σε κάνει πελάτη. Ενώ συνήθως ένα μέλος απλά παρουσιάζει την παρουσίαση του όπως είναι δηλώνοντας τι δεν του άρεσε κτλ, θα σου δείξει και άλλα πράγματα σε αντίθεση με μια κλινική. Και δεν είπαμε κάτι ότι ισχύει, απλά να είμαστε επιφυλακτικοί εφόσον δεν έχουν ανέβει καθόλου προσωπικές φωτογραφίες από το μέλος και οι τελικές φωτογραφίες είναι μετά από σχεδόν 2 χρόνια.

Δεν θα τα έγραφα αν δεν ήταν παρουσίαση μέλους, που ντάξει μόνο παρουσίαση μέλους δεν την λες..
Καταλαβαινω τι λες και τη σκεψη σου. Απλα σου λεω πως λεγοντας το οταν εχεις και τον γιατρο απεναντι, εκεινος καλει τον Cvial γιατι θιγεται δημοσια η επιχειρηση του. Καταλαβαινεις υποθετω πως το εννοω.

Georgie

Well-Known Member
Εντάξει Jersey δίκιο έχεις ένα μέρη, η άποψη σου για τις παρουσιάσεις ταυτίζεται με τη δικιά μου .
Όμως εδώ έχουμε προτροπή μέλους με ερώτηση για την εξέλιξη του περιστατικού .
Η κλινική θεώρησε και καλώς.εκανε να απαντήσει με κάποιες φωτογραφίες που το δείχνουν ολοκληρωμένο .
Δεν είναι μεγάλο deal,
Η σκέψη σου όμως για το πώς πρέπει να ενημερώνεται η παρουσίαση με βρίσκει σύμφωνο .

jersey

Well-Known Member
Εντάξει Jersey δίκιο έχεις ένα μέρη, η άποψη σου για τις παρουσιάσεις ταυτίζεται με τη δικιά μου .
Όμως εδώ έχουμε προτροπή μέλους με ερώτηση για την εξέλιξη του περιστατικού .
Η κλινική θεώρησε και καλώς.εκανε να απαντήσει με κάποιες φωτογραφίες που το δείχνουν ολοκληρωμένο .
Δεν είναι μεγάλο deal,
Η σκέψη σου όμως για το πώς πρέπει να ενημερώνεται η παρουσίαση με βρίσκει σύμφωνο .
φίλε Georgie, Θα μπορούσε να ειχε ενημερωθεί πολύ νωρίτερα, αντ αυτού ανέβηκαν μετά από 22 μήνες οι τελικές. Η προτροπή είχε γίνει πριν 3 μήνες από το τελευταίο μέλος. Επίσης Αν δεις και το μέλος gianney είχε ρωτήσει 1η Ιουλίου (δηλαδή πριν 9 μήνες) αν υπάρχει κάποιο νέο και πάλι τότε δεν είχε ενημερωθεί το νήμα. Και μας ανέβηκαν φωτογραφίες μετά από 22 μήνες. Οπότε οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και να ενημερώσουμε τα μέλη την αξία για μια ανεξάρτητη παρουσίαση να γίνεται σε πραγματικό χρόνο ανα μήνα και οι φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες από το μέλος σε διάφορες συνθήκες για να βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα.

aeratos28

Just aeratos
:rolleyes:o_O Τι συμβαίνει με το όνομα μου??
Χαχαχα
Ας μη λεμε τετοια για το CVIAL, δες τα περιστατικα με Αερατο. Εαν σκοπευε να ευνοησει την κλινικη θα ηταν ο αερατος εδω??? Σου λεω τωρα το πιο καραμπινατο ως αντιπαραδειγμα.
IMG_20220421_222709.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα αυτή ειναι η πραγματικότητα. Αντί να λες τα ιδια που έλεγες και πριν 2 μέρες, τώρα σε πειράζει να τα λέμε επειδή γράφτηκαν κάτω από τη συγκεκριμένη κλινική. Αν σε ένοιαζε όντως να μη περιπλανούνται τα νέα μέλη τουλάχιστον θα έπρεπε να τα γράψεις πάλι εδώ από μόνος, γιατί φαίνεται ότι σε νοιάζει μόνο όταν γίνεται αλλού εκτός από την συγκεκριμένη κλινική....και κάνεις κήρυγμα σε όσους τα λένε εκεί που δεν θέλεις.

Είναι γνωστό οτι έχεις άλλη αντιμετώπιση προς τη συγκεκριμένη κλινική σε σχέση με τις άλλες και στο έχουν πει πολλά μέλη. Οτι κανόνες και πιστεύω έχεις για τις άλλες κλινικές, αλλάζουν οταν πρόκειται για την κλινική του Αναστασ@κη. Οπότε γίνει πρώτα αντικειμενικός και να έχεις ίση αντιμετώπιση προς όλες τις κλινικές και μετά έλα να μας πεις και τι να λέμε..

Όχι, δεν με πειράζει αυτό. Με πειράζει που 2-3 αυτόκλητοι τιμωροί έχουν βαλθεί να δυναμιτίζουν όλα τα νήματα της κλινικής με το παραμικρό για να γίνεται της πόπης κάθε φορά που ποστάρει ο γιατρός. Την αντιμετώπιση που έχω για την συγκεκριμένη κλινική έχω δηλώσει ότι θα την έχω για όλες τις κλινικές/γιατρούς που θα γράφουν εδω μέσα. Μόλις γράψει δεύτερος γιατρός και δεις άλλη αντιμετώπιση τότε δικαιούσαι να μου πεις ότι θες. Αν δεν καταλαβαίνεις κάποια στοιχειώδη πράγματα διαχείρισης δημοσίου λόγου και προστασίας του μέσου που σου δίνει βήμα σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για αυτό και απλά θέλεις να κάνεις μόνο το κομμάτι σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Όχι, δεν με πειράζει αυτό. Με πειράζει που 2-3 αυτόκλητοι τιμωροί έχουν βαλθεί να δυναμιτίζουν όλα τα νήματα της κλινικής με το παραμικρό για να γίνεται της πόπης κάθε φορά που ποστάρει ο γιατρός. Την αντιμετώπιση που έχω για την συγκεκριμένη κλινική έχω δηλώσει ότι θα την έχω για όλες τις κλινικές/γιατρούς που θα γράφουν εδω μέσα. Μόλις γράψει δεύτερος γιατρός και δεις άλλη αντιμετώπιση τότε δικαιούσαι να μου πεις ότι θες. Αν δεν καταλαβαίνεις κάποια στοιχειώδη πράγματα διαχείρισης δημοσίου λόγου και προστασίας του μέσου που σου δίνει βήμα σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για αυτό και απλά θέλεις να κάνεις μόνο το κομμάτι σου.
Αυτό δεν είναι καν νήμα του γιατρού, εννοω επίσημο. Έχει ανεβάσει τελευταία επίσημα περιστατικά του ο γιατρός χωρίς να σχολιάζει κανένας. Αλλά όταν βλέπεις σε ενα ανεξάρτητο περιστατικό μέλους να ανεβαίνουν φωτογραφίες μόνο επίσημες της κλινικής και όχι του μέλους και ειδικά να είναι μετά από 2 χρόνια, τότε θα πρέπει να υπενθυμίζουμε πως πρέπει να γίνεται μια ανεξάρτητη παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο και με φωτογραφίες του μέλους. Δεν γίνεται στις άλλες παρουσιάσεις μελών να απαιτούμε διάφορα και εδώ να μας ανεβάζει ότι θέλει η κλινική μετά από 2 χρόνια.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό δεν είναι καν νήμα της κλινικής. Έχει ανεβάσει τελευταία περιστατικά του ο γιατρός χωρίς να σχολιάζει κανένας. Αλλά όταν βλέπεις σε ενα ανεξάρτητο περιστατικό μέλους να ανεβαίνουν φωτογραφίες μόνο επίσημες της κλινικής και όχι του μέλους και ειδικά να είναι μετά από 2 χρόνια, τότε θα πρέπει να υπενθυμίζουμε πως πρέπει να γίνεται μια ανεξάρτητη παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο και με φωτογραφίες του μέλους. Το να λέμε δηλαδή τα λογικά και αυτονόητα πράγματα αν δεν αρέσει σε κάποιους και αντιδρούν αυτό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τα χατίρια σε γιατρούς και κλινικές ούτε να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα τους.

Στο section για "μπλα μπλα" είναι? Σου έχουν γράψει και άλλοι στο γράφω και εγώ αλλά εξακολουθείς να σφυρίζεις κλέφτικα. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε και γιατί στο λένε, μπορείς να ρωτήσεις αντί να επαναλαμβάνεις την ίδια καραμέλα. Προσπάθησε να διατυπώνεις τα ερωτηματά σου και τις απορίες σου με τρόπο που δεν θίγει κανέναν και προστάτευσε το μέσο που σου επιτρέπει να μιλάς ανώνυμα και ελεύθερα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

jersey

Well-Known Member
Στο section για "μπλα μπλα" είναι? Σου έχουν γράψει και άλλοι στο γράφω και εγώ αλλά εξακολουθείς να σφυρίζεις κλέφτικα. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε και γιατί στο λένε, μπορείς να ρωτήσεις αντί να επαναλαμβάνεις την ίδια καραμέλα. Προσπάθησε να διατυπώνεις τα ερωτηματά σου και τις απορίες σου με τρόπο που δεν θίγει κανέναν και προστάτευσε το μέσο που σου επιτρέπει να μιλάς ανώνυμα και ελεύθερα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Και εγώ σου εξηγώ πως έχει η κατάσταση αλλά λες τα δικά σου. Και εγώ ανέφερα ότι η ενημέρωση θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα. Ήδη από την 1η Ιουλίου ο gianney ειχε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο νέο και δεν ειχε γίνει κάτι (δηλαδή πριν 9 μήνες). Οπότε κάποιος θα μπορούσε να ρωτήσει γιατί δεν έγινε τότε. που ειχε ρωτήσει το μέλος για την εξέλιξη ; Και ο Κώστας πάλι δεν ρώτησε τώρα αλλά πριν 3 μήνες. Οπότε και γιαυτό ανέφερα ότι οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και σου εξήγησε παραπάνω ότι τώρα έκανε μια ενημέρωση στο αρχείο του βρήκε τις φώτο και τις πόσταρε. Υπάρχει κάτι επιλήψιμο σε αυτό? Δεν είναι μια legit δικαιολογία? Αντί να την δεχτείς και να πεις "Ευχαριστούμε αλλά δυστυχώς είναι λίγο αργά, τέτοιου είδους φώτο πρέπει να ποστάρονται στην ώρα τους για να έχουν αντικειμενική αξία" να πεις δηλαδή αυτό που θες και να προστατεύσεις το μέσο, λες στον άνθρωπο που τον χειρούργησε "ότι φίλε μπορεί και να μας κοροιδεύεις και να του έχεις κάνει 2η μμ και να μας το παρουσιάζεις για πρώτη" και μου λες ότι λέω τα δικά μου? Σύνελθε και άσε τις γενικότητες, σου μιλάω συγκεκριμένα.

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
Και σου εξήγησε παραπάνω ότι τώρα έκανε μια ενημέρωση στο αρχείο του βρήκε τις φώτο και τις πόσταρε. Υπάρχει κάτι επιλήψιμο σε αυτό? Δεν είναι μια legit δικαιολογία? Αντί να την δεχτείς και να πεις "Ευχαριστούμε αλλά δυστυχώς είναι λίγο αργά, τέτοιου είδους φώτο πρέπει να ποστάρονται στην ώρα τους για να έχουν αντικειμενική αξία", λες στον άνθρωπο που τον χειρούργησε "ότι φίλε μπορεί και να μας κοροιδεύεις και να του έχεις κάνει 2η μμ και να μας το παρουσιάζεις για πρώτη" και μου λες ότι λέω τα δικά μου? Σύνελθε και άσε τις γενικότητες σου μιλάω συγκεκριμένα.
Ωραία και εμείς σαν φόρουμ δεν πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί;

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οκ, κατάλαβα. Σφυρίζεις αδιάφορα, σου λένε να το πάρεις αλλιώς χωρίς να αλλάξει η ουσία αυτού που θες να πεις αλλά δεν σε νοιάζει και συνεχίζεις να γράφεις την προστασία του φόρουμ στα παλαιά σου υποδήματα. 2 μήνες ban.

platanos

Well-Known Member
Ρε συ φίλε Jersey, με όλο τα θάρρος το έχεις ξεχυλώσει όσο δεν πάει το θέμα. Είπες το σχόλιό σου να μαστε επιφυλακτικοί, μαζί σου καλά έκανες αλλά ρε φίλε τερμάτισε το κάπου. Πας ανατρέχεις να βρεις να την πεις στο CVIAL (και στον κάθε CVIAL), πιάστηκες με ένα θέμα και προσπαθείς να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι και ουσιαστικά χάνεται η ουσία

Edit: Δεν ειδα το ban όταν το γραφα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν χάνεται η ουσία φίλε Platane, αυτό λέγεται ανωριμότητα. Προσπαθώ να τον συνεφέρω με τρόπο, να του πω να γίνει πιο προσεκτικός και αυτός πετάει χαρταετό για να κάνει το κομμάτι του και στα @α@ρια του αν καεί το @πουρ@λο η Βουλή. Για αυτό έφυγε.

platanos

Well-Known Member
Δεν χάνεται η ουσία φίλε Platane, αυτό λέγεται ανωριμότητα. Προσπαθώ να τον συνεφέρω με τρόπο, να του πω να γίνει πιο προσεκτικός και αυτός πετάει χαρταετό για να κάνει το κομμάτι του και στα @α@ρια του αν καεί το @πουρ@λο η Βουλή. Για αυτό έφυγε.
Σε αυτό που πάσχουμε φίλε CVIAL είναι οτι οι περισσότεροι από μας έχουμε τέτοιο ΕΓΩ, που θέλουμε πάντα να λέμε τη τελευταία κουβέντα (την τελευταία πρώτη που λέγανε και οι παλιοί), δεν έχουμε μάθει να βάζουμε μια ρημάδα τελεία και να λήγουμε κάτι (ακόμα και αν έχουμε καταφανώς άδικο)

Μπλουζα