oreo
Well-Known Member
Αν δεν μπορείς απο βίλα και μεζονέτα μας κάνειΕγώ την villa θα την έβαζα πιο ψηλά στην κατάταξη στο θέμα hairline
Αν δεν μπορείς απο βίλα και μεζονέτα μας κάνειΕγώ την villa θα την έβαζα πιο ψηλά στην κατάταξη στο θέμα hairline
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτόν που βλέπεις τον «μπουρντισε» με φιναστεριδη και δεν είσαι σίγουρος αν το αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στην μμ η στην φιναστεριδηFUE Hair Transplant (2700 Grafts DPA NW V) by Dr Juan Couto - FUEXPERT CLINIC, Madrid, Spain
This is the BEFORE - AFTER video of a 2700 Grafts FUE Hair Transplant for an DPA - Norwood V. The Hair Transplant was performed by Doctor Juan Couto and his ...www.youtube.com
Ωραια αποτελεσμα με τοποθετημενα τα 2700 εκει που πρεπει για πυκνωση.
Εχω αντιστοιχη αραιωση, 5 χρονια νεοτερος απο την περιπτωση και εχω φαει ακυρο για μεταμοσχευση απο αλλη κλινικη για τον λογο του οτι ειναι αδυναμες οι τριχες και μπορει να προκαλεσει shock loss τετοια μμ. Η απαντηση ειναι περιμενε.
Μου εκανε εντυπωση και το παρακατω:
Continue with Finasteride 1mg/day, Minoxidil 5% twice a day
+ PRP sessions for 1 year
Θα σε μπουρντισει και σένα με φίνα και πιθανόν να μην χρειαστείς ούτε μμΑυτόν που βλέπεις τον «μπουρντισε» με φιναστεριδη και δεν είσαι σίγουρος αν το αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στην μμ η στην φιναστεριδη
Θα σε μπουρντισει και σένα με φίνα και πιθανόν να μην χρειαστείς ούτε μμ
Αλλο φίνα άλλο μινοξ .Εδώ πέφτει σκληρό «ντοπάρισμα».Δουλεύει περισσότερο από 2 χρόνια η μινοξ πάντως αλλά όχι όπως στην αρχήΑυτο ειχε γινει την περιοδο 2017 - 2019, οταν ειχα ξεκινησει μινοξ για πρωτη φορα κατεβηκα 1μιση κλιμακα .
Μετα τον 2ο χρονο σταδιακα σταματησε να δουλευει
Πολύ δύνατο αποτελέσμα.Εσενα δηλ φίλε ισπανική κλινική σου πε η φίνα η δεν σε αναλαμβάνουμε;FUE Hair Transplant (2700 Grafts DPA NW V) by Dr Juan Couto - FUEXPERT CLINIC, Madrid, Spain
This is the BEFORE - AFTER video of a 2700 Grafts FUE Hair Transplant for an DPA - Norwood V. The Hair Transplant was performed by Doctor Juan Couto and his ...www.youtube.com
Εχω αντιστοιχη αραιωση, 5 χρονια νεοτερος απο την περιπτωση και εχω φαει ακυρο για μεταμοσχευση απο αλλη κλινικη για τον λογο του οτι ειναι αδυναμες οι τριχες και μπορει να προκαλεσει shock loss τετοια μμ. Η απαντηση ειναι περιμενε.
Με το ζόρι προφανώς και δε θα πάρεις φίνα .Μπορείς να ξεγελάσεις τον γιατρό .Αλλά για να πάρεις τα αποτελέσματα που διαφημίζει ο Couto θέλει φίνα μπόλικηΓνωμη μου ειναι, δεν ειναι μονο η φιναστεριδη του εχει φτιαξει ολοκληρο hairline. Ακομα και χωρις φιναστεριδη αν δεν υπαρχει κινδυνος για shock loss αξιζει τον κοπο.
Το αν θα παρεις φινα, εξαρταται απο εσενα. Ακομα και πεις οτι ξεκινας κανεις μμ, εισαι ελευθερος να την κοψεις απροβλεπτα και οποτε θες χωρις να δωσεις καμια αναφορα. Ειναι ξεκαθαρα με το τι θες, πως θα σε αναγκασει καποιος γιατρος να κανεις κατι.
Πολύ δύνατο αποτελέσμα.Εσενα δηλ φίλε ισπανική κλινική σου πε η φίνα η δεν σε αναλαμβάνουμε;
Α οκ,δηλ στα 30 με φίνα δεν έχουν θέμα να σε αναλάβουν;Οχι απο αλλη κλινικη μου ειπε περιμενε στα 30, ενω με ειχαν ξαναδει στα 24-25 που τοτε ειχα μονο ανοιχτους κροταφους και πολυ σωστα με απέρριψαν κατευθειαν τοτε με τον τροπο σκεψης που ειχα, πριν δηλαδη εξελιχθει σε diffuse thinning και ανοιξει το crown.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με το ζόρι προφανώς και δε θα πάρεις φίνα .Μπορείς να ξεγελάσεις τον γιατρό .Αλλά για να πάρεις τα αποτελέσματα που διαφημίζει ο Couto θέλει φίνα μπόλικη
Α οκ,δηλ στα 30 με φίνα δεν έχουν θέμα να σε αναλάβουν;
FUE Hair Transplant (2700 Grafts DPA NW V) by Dr Juan Couto - FUEXPERT CLINIC, Madrid, Spain
FUE Hair Transplant (2700 Grafts DPA NW V) by Dr Juan Couto - FUEXPERT CLINIC, Madrid, Spain
Δυστυχώς η ευτυχώς φαίνεται ότι ΜΜ σε κεφάλι που εμπεριέχει τρίχες στις οποίες το thinning/miniaturization είναι ευρείας κλίμακας ή χωρίς καθαρό πάττερν, και σε ηλικίες όπου "τρέχει" έντονα η αλωπεκία εμπεριέχει ρίσκο.Δεν συζητητησαμε για φινα το προβλημα ηταν αλλο.
Λογω diffuse thinning και επειδη το μαλλι ηταν αδυναμο οπως φανηκε απο τις φωτογραφιες (μαυρες τριχες που φαινονται καφε) δεν ηθελαν να με αναλαβουν επειδη δεν ειχα καποιο συγκεκριμενο pattern.
Σε πονανε οι Ισπανοι Nadal,Couto κλπ και κραζεις;;Σιγά μην είναι αυτό με 2.700, ούτε με 7.200 δεν γίνεται έτσι. Κάτι άλλο "μαγικό" έχει παίξει.
Ολες οι pre op φωτογραφιες στο εν λογω περιστατικο του Couto ειναι με βρεγμενο μαλλι,σαφως και το αποτελεσμα φαινεται σουπερ με βαση το βιντεο αλλα δεν βλεπω κανεναν να επικρινει αυτη την πρακτικη,απο οτι φαινεται μονο για τους κοινους θνητους γιατρους μας νοιαζει,τον μαγο couto δεν τον πιανει τιποτα,ειναι απλα Σαββατο.Πολύ δύνατο αποτελέσμα.Εσενα δηλ φίλε ισπανική κλινική σου πε η φίνα η δεν σε αναλαμβάνουμε;