Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chris δεν ανοίγει το αρχείο σε εμένα που ανέβασες!Αυτή η κάλυψη έχει γίνει με 3000 τριχοθυλακια; Πώς γίνεται αυτό;
Για το αποτέλεσμα της πρώτης επέμβασης λέω.
Προβολή συνημμένου 64642
Στη σελιδα 8 του νηματος δειχνει ο Βασιλης πως ηταν πριν και μετα την επεμβαση. Εγω τον βλεπω nw6 με αδυναμη δοτρια. μπραβο για την αλλαγη του ειναι απιστευτη αλλα πως γινεται να καλυφθει ολη αυτη η περιοχη με 3000 grafts;Το κατάλαβε ο κύριος
12,138 Присадки
Norwood 7 пациент с признаци на ретроградна алопеция и дифузно разреждане на темпоралните области. Показаният резултат е след трансплантация на 12,138 микроприсадки, трансплантирани в две операции. При първата операция в два последователни оперативни дни бяха трансплантирани 7,090...www.hairtransplantation.bg
12,138 grafts έβαλε..που βλέπεις 3000 ;Στη σελιδα 8 του νηματος δειχνει ο Βασιλης πως ηταν πριν και μετα την επεμβαση. Εγω τον βλεπω nw6 με αδυναμη δοτρια. μπραβο για την αλλαγη του ειναι απιστευτη αλλα πως γινεται να καλυφθει ολη αυτη η περιοχη με 3000 grafts;
Μολις ειδα οτι το λινκ που εδωσε ο Βασιλης δειχνει ακομη καλυτερα το αποτελεσμα του στην παρουσιαση που εχει εκει. μπορει να ειναι και nw7
Αυτο ειδα που ειπε ο vasil. Aλλα εχεις δικιο. οποτε ο vasil συνολικα εχει βαλει 12000 τριχοθυλακια; ετσι εξηγειτε. καπου μπερδευτηκα εγω μαλλον.Ευχαριστώ @LoverBoy !
Από την αρχή ο γιατρός είχε υπολογίσει ότι χρειάζομαι 4500 περίπου μοσχευμάτα για να έχω καλή και αρκετά πυκνή καλύψει. Να σου πω την αλήθεια, εγω ήμουν αρκετά δύσπιστος ότι θα γινόταν τόσο μεγάλος αριθμός μοσχευμάτων σε μια επέμβαση από την άποψη και ποιοτική. Τελικά επέλεξα να κάνω 3000 και 1500 στην δεύτερη επέμβαση .
το περιστατικό που έβαλες τώρα έχει βάλει 12.138 μοσχεύματα σε 2 μεταμοσχεύσεις 7.090+5.048....ο vasil έβαλε 3.600+1.400=5.000 σε 2 μεταμοσχεύσεις...Αυτο ειδα που ειπε ο vasil. Aλλα εχεις δικιο. οποτε ο vasil συνολικα εχει βαλει 12000 τριχοθυλακια; ετσι εξηγειτε. καπου μπερδευτηκα εγω μαλλον.
ναι δεν ειναι μπερδεύτηκε...απλα έβαλε αλλο περιστατικο να δειξει κατιΕμένα μου φαίνεται δεν είναι ο Βασίλης αυτός!
Όλα καλά βρε Chris δεν έγινε τίποτα!Τα λάθη ανθρώπινα είναι!Μη σκας!παιδια συγνωμη μπερδευτηκα εγω. νομιζα ειναι ο vasil αυτος. μπορουν να αφαιρεθουν τα μηνυματα για να μην χαλαμε το νημα. αν δεν αφαιρεθουν θα τα σβησω εγω τα δικα μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γειά σου Μάριε,Zdravei Vasil, chestita nova godina! Έχουν κάποιο νέο από την πορεία σου ; Βρίσκομαι Σόφια αυτόν τον καιρό να ξέρεις. Παίζει να περάσω από τον γιατρό, έχω έναν πολύ καλό φίλο που είναι φίλος του, να μου κάνει μια κονσουλτάτσια να ακούσω μια γνώμη. Θα χαρώ να δω φωτογραφίες σου ! Ευχαριστώ !
Έγινε Βασίλ θα σου στείλω αύριο viber. Θεραπεία γιατί τη σκέφτηκες τώρα; Έχεις χάσει έδαφος ;;Γειά σου Μάριε,
Χρόνια πολλά φίλε μου!!!
Χρόνια πολλά σε όλους στο φορουμ!!!
Και εγώ είμαι Βουλγαρία τώρα, είχα ραντεβού αλλά ο Ζαρεβ θα λείπει λόγω το Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS 2025 στην Γαλλία. Ο Ζαρεβ θα είναι ομιλητής από ότι ξέρω 30.01 - 01.02 και το ραντεβού μου αναβάλλεται. Θα ανεβάσω φωτογραφίες εννοείται! Επίσης σκέφτομαι να αρχίσω θεραπεία για τριχόπτωση που ποτέ δεν έκανα
μετά από την ολοκλήρωση αποτελεσματα μου από την μεταμόσχευση. Θέλω να πω ότι θα συνεχίσω να ανεβάσω φωτογραφίες. Πάρε με τηλέφωνο αν θέλεις 00359882050808.
Ανεβάζω αμέσως... Θέλω να δω αν θα κάνει διάφορα η θεραπεία, με την βοήθεια σας νομίζω ότι η καλύτερη συνταγή βρίσκεται στο φορουμ.Έγινε Βασίλ θα σου στείλω αύριο viber. Θεραπεία γιατί τη σκέφτηκες τώρα; Έχεις χάσει έδαφος ;;
Εγω τα βλέπω πολύ καλά τα πράγματα κ σε φυσικότητα κ σε πυκνότητα. Μπορούν να τοποθετηθούν κ τα πιο έμπειρα μέλη. Θα βοηθούσε πάντως να έκανες κ ένα styling, ώστε να εκτεθούν περισσότερο τα μαλλιά σου κ να δούμε κ από πίσω τη δότρια. Σε γενικές γραμμές βλέπω πολύ δυνατή δουλειά κ ότι έχεις λύσει το πρόβλημα ! Να τα χαίρεσαι !!!Ανεβάζω αμέσως... Θέλω να δω αν θα κάνει διάφορα η θεραπεία, με την βοήθεια σας νομίζω ότι η καλύτερη συνταγή βρίσκεται στο φορουμ.
Πολύ καλό Βασίλη!Αν μπορείς κάποια στιγμή βγάλε μια φώτο με τα μαλλιά πίσω να δούμε καθαρά το hairline!