Dr Tsvetalin Zarev 3600+1400 grafts AVA FUE 2023-04-03/2024-07-04

Chris34

Well-Known Member
Αυτή η κάλυψη έχει γίνει με 3000 τριχοθυλακια; Πώς γίνεται αυτό;
Για το αποτέλεσμα της πρώτης επέμβασης λέω.
1724400278241.png

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Το κατάλαβε ο κύριος
Στη σελιδα 8 του νηματος δειχνει ο Βασιλης πως ηταν πριν και μετα την επεμβαση. Εγω τον βλεπω nw6 με αδυναμη δοτρια. μπραβο για την αλλαγη του ειναι απιστευτη αλλα πως γινεται να καλυφθει ολη αυτη η περιοχη με 3000 grafts;

Μολις ειδα οτι το λινκ που εδωσε ο Βασιλης δειχνει ακομη καλυτερα το αποτελεσμα του στην παρουσιαση που εχει εκει. μπορει να ειναι και nw7

montecristo

Well-Known Member
Στη σελιδα 8 του νηματος δειχνει ο Βασιλης πως ηταν πριν και μετα την επεμβαση. Εγω τον βλεπω nw6 με αδυναμη δοτρια. μπραβο για την αλλαγη του ειναι απιστευτη αλλα πως γινεται να καλυφθει ολη αυτη η περιοχη με 3000 grafts;

Μολις ειδα οτι το λινκ που εδωσε ο Βασιλης δειχνει ακομη καλυτερα το αποτελεσμα του στην παρουσιαση που εχει εκει. μπορει να ειναι και nw7
12,138 grafts έβαλε..που βλέπεις 3000 ;

Norwood 7 patient with signs of retrograde alopecia and diffuse thinning of the temporal areas. The result is after 12,138 FUE Scalp grafts transplanted in two surgery. In the first surgery 7,090 grafts were transplanted in two consecutive days. 9 months later, in the second surgery, another 5,048 grafts were transplanted in two consecutive days. The result is 8 months after the second surgery.

Chris34

Well-Known Member
Ευχαριστώ @LoverBoy !
Από την αρχή ο γιατρός είχε υπολογίσει ότι χρειάζομαι 4500 περίπου μοσχευμάτα για να έχω καλή και αρκετά πυκνή καλύψει. Να σου πω την αλήθεια, εγω ήμουν αρκετά δύσπιστος ότι θα γινόταν τόσο μεγάλος αριθμός μοσχευμάτων σε μια επέμβαση από την άποψη και ποιοτική. Τελικά επέλεξα να κάνω 3000 και 1500 στην δεύτερη επέμβαση .
Αυτο ειδα που ειπε ο vasil. Aλλα εχεις δικιο. οποτε ο vasil συνολικα εχει βαλει 12000 τριχοθυλακια; ετσι εξηγειτε. καπου μπερδευτηκα εγω μαλλον.

montecristo

Well-Known Member
Αυτο ειδα που ειπε ο vasil. Aλλα εχεις δικιο. οποτε ο vasil συνολικα εχει βαλει 12000 τριχοθυλακια; ετσι εξηγειτε. καπου μπερδευτηκα εγω μαλλον.
το περιστατικό που έβαλες τώρα έχει βάλει 12.138 μοσχεύματα σε 2 μεταμοσχεύσεις 7.090+5.048....ο vasil έβαλε 3.600+1.400=5.000 σε 2 μεταμοσχεύσεις...

Chris34

Well-Known Member
παιδια συγνωμη μπερδευτηκα εγω. νομιζα ειναι ο vasil αυτος. μπορουν να αφαιρεθουν τα μηνυματα για να μην χαλαμε το νημα. αν δεν αφαιρεθουν θα τα σβησω εγω τα δικα μου.

LoverBoy

Well-Known Member
παιδια συγνωμη μπερδευτηκα εγω. νομιζα ειναι ο vasil αυτος. μπορουν να αφαιρεθουν τα μηνυματα για να μην χαλαμε το νημα. αν δεν αφαιρεθουν θα τα σβησω εγω τα δικα μου.
Όλα καλά βρε Chris δεν έγινε τίποτα!Τα λάθη ανθρώπινα είναι!Μη σκας!

Marios1982

Well-Known Member
Zdravei Vasil, chestita nova godina! Έχουν κάποιο νέο από την πορεία σου ; Βρίσκομαι Σόφια αυτόν τον καιρό να ξέρεις. Παίζει να περάσω από τον γιατρό, έχω έναν πολύ καλό φίλο που είναι φίλος του, να μου κάνει μια κονσουλτάτσια να ακούσω μια γνώμη. Θα χαρώ να δω φωτογραφίες σου ! Ευχαριστώ !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vasil1981

Member
Zdravei Vasil, chestita nova godina! Έχουν κάποιο νέο από την πορεία σου ; Βρίσκομαι Σόφια αυτόν τον καιρό να ξέρεις. Παίζει να περάσω από τον γιατρό, έχω έναν πολύ καλό φίλο που είναι φίλος του, να μου κάνει μια κονσουλτάτσια να ακούσω μια γνώμη. Θα χαρώ να δω φωτογραφίες σου ! Ευχαριστώ !
Γειά σου Μάριε,
Χρόνια πολλά φίλε μου!!!
Χρόνια πολλά σε όλους στο φορουμ!!!
Και εγώ είμαι Βουλγαρία τώρα, είχα ραντεβού αλλά ο Ζαρεβ θα λείπει λόγω το Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS 2025 στην Γαλλία. Ο Ζαρεβ θα είναι ομιλητής από ότι ξέρω 30.01 - 01.02 και το ραντεβού μου αναβάλλεται. Θα ανεβάσω φωτογραφίες εννοείται! Επίσης σκέφτομαι να αρχίσω θεραπεία για τριχόπτωση που ποτέ δεν έκανα
μετά από την ολοκλήρωση αποτελεσματα μου από την μεταμόσχευση. Θέλω να πω ότι θα συνεχίσω να ανεβάσω φωτογραφίες. Πάρε με τηλέφωνο αν θέλεις 00359882050808.

Τελευταία επεξεργασία:

Marios1982

Well-Known Member
Γειά σου Μάριε,
Χρόνια πολλά φίλε μου!!!
Χρόνια πολλά σε όλους στο φορουμ!!!
Και εγώ είμαι Βουλγαρία τώρα, είχα ραντεβού αλλά ο Ζαρεβ θα λείπει λόγω το Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS 2025 στην Γαλλία. Ο Ζαρεβ θα είναι ομιλητής από ότι ξέρω 30.01 - 01.02 και το ραντεβού μου αναβάλλεται. Θα ανεβάσω φωτογραφίες εννοείται! Επίσης σκέφτομαι να αρχίσω θεραπεία για τριχόπτωση που ποτέ δεν έκανα
μετά από την ολοκλήρωση αποτελεσματα μου από την μεταμόσχευση. Θέλω να πω ότι θα συνεχίσω να ανεβάσω φωτογραφίες. Πάρε με τηλέφωνο αν θέλεις 00359882050808.
Έγινε Βασίλ θα σου στείλω αύριο viber. Θεραπεία γιατί τη σκέφτηκες τώρα; Έχεις χάσει έδαφος ;;

Vasil1981

Member
Έγινε Βασίλ θα σου στείλω αύριο viber. Θεραπεία γιατί τη σκέφτηκες τώρα; Έχεις χάσει έδαφος ;;
Ανεβάζω αμέσως... Θέλω να δω αν θα κάνει διάφορα η θεραπεία, με την βοήθεια σας νομίζω ότι η καλύτερη συνταγή βρίσκεται στο φορουμ.

Συνημμένα

• 20250128_093716.jpg
    20250128_093716.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 113
  • 20250128_093718.jpg
    20250128_093718.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 117

Marios1982

Well-Known Member
Ανεβάζω αμέσως... Θέλω να δω αν θα κάνει διάφορα η θεραπεία, με την βοήθεια σας νομίζω ότι η καλύτερη συνταγή βρίσκεται στο φορουμ.
Εγω τα βλέπω πολύ καλά τα πράγματα κ σε φυσικότητα κ σε πυκνότητα. Μπορούν να τοποθετηθούν κ τα πιο έμπειρα μέλη. Θα βοηθούσε πάντως να έκανες κ ένα styling, ώστε να εκτεθούν περισσότερο τα μαλλιά σου κ να δούμε κ από πίσω τη δότρια. Σε γενικές γραμμές βλέπω πολύ δυνατή δουλειά κ ότι έχεις λύσει το πρόβλημα ! Να τα χαίρεσαι !!!

Vasil1981

Member

Συνημμένα

• 20250128_152136.jpg
    20250128_152136.jpg
    990.3 KB · Προβολές: 83
  • 20250128_152149.jpg
    20250128_152149.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 84
  • 20250128_152151.jpg
    20250128_152151.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 79

Marios1982

Well-Known Member
Βασίλ χάρηκα πολύ που τα είπαμε στο τηλέφωνο κ να σε ευχαριστήσω πολύ κ πάλι για τη συνεισφορά σου στο φόρουμ, με τις φωτογραφίες.

Θεωρώ ότι έχεις πάρει τοπ αποτέλεσμα κ θα δείξει κ άλλο, καθώς το touch up το έκανες Ιούλιο. Για μένα καλύτερα που δεν έβαλες παραπάνω grafts, είσαι οκ, ας τα κρατήσεις για το μέλλον.

Για τις τιμές δε νομίζω θα σε σκίσει, μετά από 2 μμ στα παλιά ιατρεία με τις παλιές τιμές, καθώς είσαι παλιός πελάτης. Αλλά βέβαια το ντιλ σου δε νομίζω να το πετύχει άλλος, καθώς ο γιατρός είναι πλέον μεγάλη φίρμα με τρελή πελατεία από όλον τον κόσμο κ με πολλούς Βούλγαρους νεόπλουτους που του λένε βάλε με μέσα τώρα κ σου δίνω ότι θες.

Στα της μμ για μένα το ατού του Ζάρεφ είναι ότι χρησιμοποιεί δικό του εργαλείο δηλαδή πλασάρει τον εαυτό του ότι έχει εντελώς δική του τεχνική. Το αποτέλεσμα είναι πως λόγω του ότι το punch είναι 0.45 δεν αφήνει καθόλου σημάδια πίσω. Το πως το έχει καταφέρει αυτό ενώ άλλοι τοπ γιατροί χρησιμοποιούν μεγαλύτερο punch ας τοποθετηθεί ο @CVIAL ή κάποιο έμπειρο μέλος.

Στα της hairline είναι κ εκεί πολύ καλός αλλά δεν έχω δει κάτι εξεζητημένο όπως κ δεν ξέρω πως τα πάει σε diffuse thinners όταν μπαίνει σε μαμά μαλλιά. Αυτό που μου αρέσει στον ζαρεφ όμως είναι πως τα κάνει όλα μόνος του συν του ότι δε δίνει βάρος στην ποσότητα των grafts όσο στο survival κ στη σωστή τοποθέτηση. Αυτό σε συνδυασμό με την αψεγάδιαστη δότρια τον σηκώνει πολύ ψηλά στα μάτια μου.

Βασίλ για μένα καλό θα σου κάνει η θεραπεία όχι κακό, θα έχεις ακόμα καλύτερη ποιότητα τρίχας. Το αποτέλεσμα για μένα είναι τέλειο. Θα τα πούμε κ από κοντά σύντομα !!

Μπλουζα