edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

bakalis

New Member
Ανετη τιμή το 2.5ε ανα graft, αν πας για 200-300 grafts.

Πέρα απο την πλάκα, είπα να γράψω επειδή ως μέλος ανήκω στην κατηγορία "διαβάζω και δεν γράφω" και ψάχνω να δω τεχνικά ποιο ειναι το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορώ να πετύχω ανεξαρτήτως τιμής και μετά θα αρχίσουν οι εκπτωσεις.

Δηλαδή build up to a standard not down to a price

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Member
Στην Ελλάδα ΟΧΙ , στο εξωτερικό ισως ναι αναλόγως.
Συμφωνώ! Αν και επειδή μένω Γερμανία δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνετε με Τουρκία και φτηνές μεταμοσχεύσεις!! Πόσοι πάνε! Φυσικά είναι τζόγος να πας σε τέτοιες κλινικές…

bakalis

New Member
Συμφωνώ! Αν και επειδή μένω Γερμανία δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνετε με Τουρκία και φτηνές μεταμοσχεύσεις!! Πόσοι πάνε! Φυσικά είναι τζόγος να πας σε τέτοιες κλινικές…
Απ'ότι φαίνεται δεν ειναι μόνο τζόγος, διότι και ένα μέτριο προς καλό αποτέλεσμα αν πάρεις στην φύτρωση, συνήθως πάει πακέτο με κατεστραμένες δότριες. Να το βράσω αν φύτρωσαν 2Kg αλλά αφαιρέθηκαν 4Kg για το πετύχω... Με την ελάχιστη μου εμπειρία αυτό βλέπω ότι συμβαινει στις κλινικές που κάνουνε 4Kg και 5Κg σε μια μέρα (βλέπε Yaman)

_Johnny_

Member
για την Ελλάδα ρώτησες αν αντικατοπτρίζει ποιότητα η τιμή 2.5 ευρω/g...και σου ειπα οχι δεν ειναι θέμα ποιότητας αλλά υπερκοστολόγησης, Εσυ τι πιστεύεις ;
για το εξωτερικό ναι..για αλλες χώρες αναφέρομαι σε αυτη τη τιμή

gregkont13

Verified MM member
έτσι όπως είναι στην Τουρκία , δεν θα πάταγα σχεδόν με τίποτα. Και αν πάει και κάτι στραβά άντε βρες άκρη. Υπάρχει ο Πεκινερ που θεωρώ τοπ αλλα και πάλι δύσκολα τουρκία. Για εξωτερικό και fue ισπανία η λαπανζουλα θα πηγαίνα.

Tetrakis

Member
για την Ελλάδα ρώτησες αν αντικατοπτρίζει ποιότητα η τιμή 2.5 ευρω/g...και σου ειπα οχι δεν ειναι θέμα ποιότητας αλλά υπερκοστολόγησης, Εσυ τι πιστεύεις ;
για το εξωτερικό ναι..για αλλες χώρες αναφέρομαι σε αυτη τη τιμή

έτσι όπως είναι στην Τουρκία , δεν θα πάταγα σχεδόν με τίποτα. Και αν πάει και κάτι στραβά άντε βρες άκρη. Υπάρχει ο Πεκινερ που θεωρώ τοπ αλλα και πάλι δύσκολα τουρκία. Για εξωτερικό και fue ισπανία η λαπανζουλα θα πηγαίνα.
Πεκινερ, μπιτσερ και κεσερ είναι όντως top

JimKan1

Well-Known Member
Δεν ξερω ποιος εδω εχει παει Κων/πολη αλλα βλεπω οτι η Τουρκια αναφερεται αρκετα, εγω που πηγα προσφατα επαθα σοκ απο το γεγονος οτι το να εισαι καραφλος και να μην κανεις τιποτα δεν παιζει καν σαν επιλογη, εχουν ολοι μεταμοσχευσεις ποιοτητας απο πολυ κακες εως τιμιες, αυτο που προσεξα οιμως ειναι οτι ακομα και στις χειροτερες μεταμοσχευσεις που ειδα, στυλ τριτριχα-τετρατριχα καρφωμενα κατακορυφα στις χαμηλες χερλαιν με χαμηλη πυκνοτητα οι δοτριες δεν ηταν overharvested, γενικα εκατσα 3 μερες και εβλεπα καθε μερα γυρω στα 50+ ατομα να εχουν κανει μεταμοσχευση, βασικα οπου και να πηγαινα και οτι και να εκανα θα εβλεπα καποιον με μεταμοσχευση, ωστοσο δεν ειδα πανω απο 2-3 κατεστραμενες δοτριες.

gregkont13

Verified MM member
Δεν ξερω ποιος εδω εχει παει Κων/πολη αλλα βλεπω οτι η Τουρκια αναφερεται αρκετα, εγω που πηγα προσφατα επαθα σοκ απο το γεγονος οτι το να εισαι καραφλος και να μην κανεις τιποτα δεν παιζει καν σαν επιλογη, εχουν ολοι μεταμοσχευσεις ποιοτητας απο πολυ κακες εως τιμιες, αυτο που προσεξα οιμως ειναι οτι ακομα και στις χειροτερες μεταμοσχευσεις που ειδα, στυλ τριτριχα-τετρατριχα καρφωμενα κατακορυφα στις χαμηλες χερλαιν με χαμηλη πυκνοτητα οι δοτριες δεν ηταν overharvested, γενικα εκατσα 3 μερες και εβλεπα καθε μερα γυρω στα 50+ ατομα να εχουν κανει μεταμοσχευση, βασικα οπου και να πηγαινα και οτι και να εκανα θα εβλεπα καποιον με μεταμοσχευση, ωστοσο δεν ειδα πανω απο 2-3 κατεστραμενες δοτριες.
απλα αν δεν πέσεις στις καλές κλινικές και δεν ξέρεις είναι λίγο ρουλέτα. Άποψη μου καθαρά. Νιώθω ότι είναι φαση σαν πολλές κλινικές σαν του Βεκρή με teams που αλλάζουν ανα βδομάδα και όποιον πάρει ο χάρος.

shearer

Member
απλα αν δεν πέσεις στις καλές κλινικές και δεν ξέρεις είναι λίγο ρουλέτα. Άποψη μου καθαρά. Νιώθω ότι είναι φαση σαν πολλές κλινικές σαν του Βεκρή με teams που αλλάζουν ανα βδομάδα και όποιον πάρει ο χάρος.
Ρουλέτα μπορει να ειναι στις πολυ φτηνές κλινικές με 1000-1800 ευρώ που δεν ειναι καλές κλινικές. Ομως υπάρχουν αρκετές κλινικές στη Τουρκία που γινονται από γιατρούς με λιγα περιστατικά τη μέρα και με προσιτές τιμές 1-1.5 ευρώ/g που παράγουν καλά αποτελέσματα και φυσικά, πέραν δηλαδη των ακριβών τοπ επιλογών στη Τουρκία Pekiner, Keser κτλπ

gregkont13

Verified MM member
Ρουλέτα μπορει να ειναι στις πολυ φτηνές κλινικές με 1000-1500 ευρώ. Ομως υπάρχουν αρκετές κλινικές κλινικές στη Τουρκία που γινονται από γιατρούς με λιγα περιστατικά τη μέρα και με οικονομικές τιμές 1-1.5 ευρώ/g που παράγουν καλά αποτελέσματα και φυσικά, πέραν δηλαδη των ακριβών τοπ επιλογών στη Τουρκία Pekiner, Keser κτλπ
δεν θα εκφράσω άποψη γιατί δεν έχω ιδέα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Active Member
Γιατρε @Anastasakis Hair Clinic ενδιαφεροντα τα βιντεο που ανεβασατε σημερα με τις διαδικασιες που ακολουθουνται στην κλινικη σας.

Γνωμη μου ειναι οτι η αναλυση του πλανου καλο ειναι να γινεται με λεπτομερεια και στον ιδιο τον ασθενη για να εξηγει τα πως και τα γιατι.

Ειναι κατι που λειπει απο την Ελλαδα και σε οποιον το κανει πραξη πρωτος θα δωσει ενα μεγαλο ανταγωνιστικο πλεονεκτημα.

bobby

Well-Known Member
μεταξί μας το ότι ένας γιατρός αλλάζει κλινική και πάει σε μια πιο luxury για μένα δεν είναι και κριτήριο επιλογής. Δεν μιλάω για τον Αναστ. Γενικά. Είδαμε και τον ερντο που ειχε το τέλειο σχήμα με τα 4 χειρουργεία και μετά πήγε στην τέλεια λουξ κλινικη σουπερμαρκετ με 15 χειρουργεία και έπεσε η ποιότητα πολύ. Σημσσία σε όποια νέα κλινική έχει πόσα χειρουργεία θα γίνοντε, πόσοι γιατροί είναι εκεί, τα teams να είναι σταθερά, να δούμε αποτέλεσματα απο τις νέες ομάδες αν υπάρχουν κλπ. Η τιμή δεν ανεβαίνει λόγω νέας κλινικής, αλλά λόγω σταθερών και καλών αποτελεσμάτων και φυσικά εξαρτάται και απο το αν υπάρχουν καταναλωτές για την όποια τιμή.
Μπορεί να κάνει καμία εκπληξη και να ανοίξει κλινική με τον Λορεντζο…….. :p :p :p :p :p :p

bobby

Well-Known Member
Στη Τουρκία είναι τζόγος να πας γενικά…..πόσο μάλλον για ιατρικό λόγο…..

bobby

Well-Known Member
Με γριφου μιλας Μπομπυ :D
Έχω κάνει τάμα στον Όσιο Πατάπιο να γίνει κανά θαύμα και να έρθει ξανά ο Λορεντζο για «φιλικό» στο ΟΑΚΑ και να βολέψει εμένα τον Τάσο και τον αεράτο……να φέρει και τα ψυγεία του όμως μαζί μην έχω ξανά θέμα…..

Μπλουζα