edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρε @Anastasakis Hair Clinic ενδιαφεροντα τα βιντεο που ανεβασατε σημερα με τις διαδικασιες που ακολουθουνται στην κλινικη σας.

Γνωμη μου ειναι οτι η αναλυση του πλανου καλο ειναι να γινεται με λεπτομερεια και στον ιδιο τον ασθενη για να εξηγει τα πως και τα γιατι.

Ειναι κατι που λειπει απο την Ελλαδα και σε οποιον το κανει πραξη πρωτος θα δωσει ενα μεγαλο ανταγωνιστικο πλεονεκτημα.
Σεευχαριτσω για το θετικό σχόλιο.
Διαβσε πιο καλα το ημα να δεις ΠΟΙΟ ειναι το ...ανταγωνιστικό πλεονεκτημα που ενδιαφερει. ;)
Εγω αυτα κάνω και ερχονται οσοι τα εκτιμούν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Member
Έχω κάνει τάμα στον Όσιο Πατάπιο να γίνει κανά θαύμα και να έρθει ξανά ο Λορεντζο για «φιλικό» στο ΟΑΚΑ και να βολέψει εμένα τον Τάσο και τον αεράτο……να φέρει και τα ψυγεία του όμως μαζί μην έχω ξανά θέμα…..
Προς το παρών έλα εσυ τούμπα την Κυριακή

bobby

Well-Known Member
Προς το παρών έλα εσυ τούμπα την Κυριακή
Σίγουρα θα έρθω αλλά αν στραβώσει για εσάς το ματς τον βέπω τον Ρουμάνο χλωμό.....ο δικός μας έχει συγχωροχάρτι για τα επόμενα 10 χαμένα πρωταθλήματα μετά το Ευρωπαικό!!!!!!!!!!!!!!!!!

bobby

Well-Known Member
Ρε εσέις όλοι οι παοκτσήδες εδώ???? :p :p :p :p :p :p Ας πάνε καλά οι ομάδες μας στην Ευρώπη γιατί αν περιμένουμε βαθμούς από τους άλλους...........

aeratos28

Just aeratos
Σας είπα και στο άλλο νήμα και εσένα και του Τάσου ..μην αγχω..
Θα γίνει η τοποθέτηση των τριχοθυλακιακων μονάδων ..όλων..
Θα κάνει και τα τouch up σε εσάς και τα παντα,
Και εμένα θα με αφήσει για να κλείσει την καριέρα του με το δικό μου κεφάλι ως τελευταίο κάνοντας φινάλε με πανηγυρικές φιέστες..:oops::oops::D:D:D:D:D
Έχω κάνει τάμα στον Όσιο Πατάπιο να γίνει κανά θαύμα και να έρθει ξανά ο Λορεντζο για «φιλικό» στο ΟΑΚΑ και να βολέψει εμένα τον Τάσο και τον αεράτο……να φέρει και τα ψυγεία του όμως μαζί μην έχω ξανά θέμα…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
λοιπον ανέβασα φωτογραφιες του 5ου μηνα στην πρωτη σελίδα. Λουσμένος κατω απο τον ιδιο φωτισμό. Θεραπείες καθε μερα προσκαρ 1.25 regaine μερα παρα μερα μονο βραδυ

Gianisvele

New Member
Απ'ότι φαίνεται δεν ειναι μόνο τζόγος, διότι και ένα μέτριο προς καλό αποτέλεσμα αν πάρεις στην φύτρωση, συνήθως πάει πακέτο με κατεστραμένες δότριες. Να το βράσω αν φύτρωσαν 2Kg αλλά αφαιρέθηκαν 4Kg για το πετύχω... Με την ελάχιστη μου εμπειρία αυτό βλέπω ότι συμβαινει στις κλινικές που κάνουνε 4Kg και 5Κg σε μια μέρα (βλέπε Yaman)
Εγώ δεν βλέπω κακα αποτελέσματα στον yaman εννοώ από Έλληνες εδώ του φόρουμ

Corona

Active Member
λοιπον ανέβασα φωτογραφιες του 5ου μηνα στην πρωτη σελίδα. Λουσμένος κατω απο τον ιδιο φωτισμό. Θεραπείες καθε μερα προσκαρ 1.25 regaine μερα παρα μερα μονο βραδυ
Για 5 μήνες καλά είσαι φίλε, εχεις και μεγάλη επιφάνεια να κακυψεις..Έχεις δρόμο ακομα πάντως… Εσένα πως σου φαίνεται..?

edyuser1

Active Member
Για 5 μήνες καλά είσαι φίλε, εχεις και μεγάλη επιφάνεια να κακυψεις..Έχεις δρόμο ακομα πάντως… Εσένα πως σου φαίνεται..?
Προς το παρων ειμαι ευχαριστημένος και με την δευτερη οπως ειπες ειναι ακομα νωρις

edyuser1

Active Member
Θα χρειαστώ και μια ακομα για γεμίσματα σιγουρα αλλα δεν θα γινει ακομα δλδ στον επόμενο χρονο ετσι πιστευω.την τριτη μεταμοσχευση θελω μονο απο σώμα να πάρουν ομως δεν θελω αλλο απο δοτρια να μου πάρουν. Υπαρχει επιτυχια απο τριχες σώματος εχουμε κανενα περιστατικό εδω μεσα για να δω αποτελεσμα;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Περίμενε να δεις το τελικό και μετά να αποψιλώσεις με πολύ μικρότερα χειρουργεία την δότρια μαζι με γένια έτσι ώστε να ομογενοποιήσεις crown και δότρια. Να χαθεί δηλαδή το gap που κάνει από την μετάβαση της δότριας στην εμφυτευση του crown.

Corona

Active Member
Προς το παρων ειμαι ευχαριστημένος και με την δευτερη οπως ειπες ειναι ακομα νωρις
οκ θεραπείες βλέπω proscar μέρα παρά μέρα, και minoxidil κάθε βράδυ?
Θα χρειαστώ και μια ακομα για γεμίσματα σιγουρα αλλα δεν θα γινει ακομα δλδ στον επόμενο χρονο ετσι πιστευω.την τριτη μεταμοσχευση θελω μονο απο σώμα να πάρουν ομως δεν θελω αλλο απο δοτρια να μου πάρουν. Υπαρχει επιτυχια απο τριχες σώματος εχουμε κανενα περιστατικό εδω μεσα για να δω αποτελεσμα;
Οι τρίχες του σώματος δεν μεγαλώνουν οπως τα υπόλοιπα μαλλιά και έχουν μικρότερη αναγενή φάση οπως και τα γένια έχουν μικρότερη αναγενή φάση σε σχέση με τα scalp hairs δηλαδή η διάρκεια που μένουν πάνω στο κεφάλι, αλλά θα δινουν κάποια κάλυψη αν και έχουν και λιγότερες πιθανότητες φυτρωσης..Τα γένια ειναι καλύτερα ομως από τα body hairs, καθώς έχουν μεγαλύτερo αναγενή κύκλο ζωής....Γιατι δεν θες αλλο από δοτρια να σου πάρουν ?? Κοιτα να δεις από γένια τι αλλο μπορεις να βγάλεις...πως ειναι τα γένια σου...?? Μπορεις να κανεις και κάποιο SMP πάντως...

variation-of-hair-growth-around-the-body.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα