edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

montecristo

Well-Known Member
Καλη επιτυχία φιλε. Από οτι βλέπω έχεις βάλει σε λάθος ενότητα το νήμα σου καθως ειναι στις επίσημες παρουσιάσεις της DHI.
Λες να την κουρέψω ε ξερεις μια ποια σκάλα ποσα mm να τα αφησω πιστεύεις με 5χιλιοστα ειναι καλα;
H δότρια σου όντως φαινεται αραιή που ειναι αναμενόμενο βεβαια να φαινεται έτσι τώρα αφού ηδη είχε ζοριστεί πολυ και φαινοταν αραιή μετά τη πρώτη σου επέμβαση στην κλινική του Αναστασ*κ* και πριν ακομα κάνεις τη δευτερη σου επέμβαση στον Τυρκαλά....
Στη δότρια θα έλεγα να κάνεις κάποιο SMP ωστε να μαυρίσει κάπως η περιοχη και να υπάρχει μικρότερη αντίθεση με τα μαλλια. Αλλά και γενικά στη Λήπτρια μπορεις να κάνεις SMP και θα δώσει περισσοτερη σκίαση. Η Κολώνη Μαρία στη Θεσσαλονική ειναι καλή στο SMP.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Καλη επιτυχία φιλε. Από οτι βλέπω έχεις βάλει σε λάθος ενότητα το νήμα σου καθως ειναι στις επίσημες παρουσιάσεις της DHI.

H δότρια σου όντως φαινεται αραιή που ειναι αναμενόμενο βεβαια να φαινεται έτσι τώρα αφού ηδη είχε ζοριστεί πολυ και φαινοταν αραιή μετά τη πρώτη σου επέμβαση στην αλλη κλινική και πριν ακομα κάνεις τη δευτερη σου επέμβαση....
Στη δότρια θα έλεγα να κάνεις κάποιο SMP ωστε να μαυρίσει κάπως η περιοχη και να υπάρχει μικρότερη αντίθεση με τα μαλλια. Αλλά και γενικά στη Λήπτρια μπορεις να κάνεις SMP και θα δώσει περισσοτερη σκίαση. Η Κολώνη Μαρία στη Θεσσαλονική ειναι καλή στο SMP.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε θα το λάβω υπόψην μου.

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ όταν το κουρέψεις ανέβασε μια φώτο!Ο @montecristo σου είπε μια καλή λύση εφόσον δεν δείχνει καλά το τριχωτό σου μετά απο λίγους μήνες!Όμως μη βιαστείς καθώς και η δότρια θέλει τον χρόνο της να στρώσει και να ανακάμψει!

edyuser1

Active Member
IMG_0015.jpeg

edyuser1

Active Member
Αδερφέ όταν το κουρέψεις ανέβασε μια φώτο!Ο @montecristo σου είπε μια καλή λύση εφόσον δεν δείχνει καλά το τριχωτό σου μετά απο λίγους μήνες!Όμως μη βιαστείς καθώς και η δότρια θέλει τον χρόνο της να στρώσει και να ανακάμψει!
Τα ειχα παρει με δίκη μου μηχανη απο την κυριακη φιλε στα 9 χιλιοστά ειναι

LoverBoy

Well-Known Member
Τα ειχα παρει με δίκη μου μηχανη απο την κυριακη φιλε στα 9 χιλιοστά ειναι
Ok παλεύεται!Όταν μεγαλώσουν και τα πάνω θα πας σε ένα καλό κουρέα να σου προτείνει κούρεμα βάση της τρέχουσας κατάστασης!Θα στρώσει λίγο ακόμα καθώς μερικές τρίχες ακόμα δεν έχουν μεγαλώσει λόγω εξαγωγής-σοκ!Εμένα στην δότρια ας πούμε βλέπω τρίχες που έχουν μακρύνει και άλλες που σκάνε τώρα!

edyuser1

Active Member
Ok παλεύεται!Όταν μεγαλώσουν και τα πάνω θα πας σε ένα καλό κουρέα να σου προτείνει κούρεμα βάση της τρέχουσας κατάστασης!Θα στρώσει λίγο ακόμα καθώς μερικές τρίχες ακόμα δεν έχουν μεγαλώσει λόγω εξαγωγής-σοκ!Εμένα στην δότρια ας πούμε βλέπω τρίχες που έχουν μακρύνει και άλλες που σκάνε τώρα!
Θα θελει πιστευω η δοτρια για να συνέλθει κανενα 2 μηνο ακομα σιγουρα αν θυμαμαι καλα και απο την πρωτη με πηρε κανενα 3μηνο να συνέλθει. Θα κανω αυτο που ειπες θα τα κουρεύω πιο κοντα αν ειναι την δοτρια. Προς το παρων θα τα περνω μονος μου την επομενη φορα θα τα παρω 10 χιλιοστά να δω πως θα φαινετε

LoverBoy

Well-Known Member
Θα θελει πιστευω η δοτρια για να συνέλθει κανενα 2 μηνο ακομα σιγουρα αν θυμαμαι καλα και απο την πρωτη με πηρε κανενα 3μηνο να συνέλθει. Θα κανω αυτο που ειπες θα τα κουρεύω πιο κοντα αν ειναι την δοτρια. Προς το παρων θα τα περνω μονος μου την επομενη φορα θα τα παρω 10 χιλιοστά να δω πως θα φαινετε
Πιστεύω καλά είσαι και στο 9ρι!Και εγώ οταν μακρύνουν εκεί θα τα κόψω μόνος στο 9ρι μέχρι να στρώσουν!

Aldo

Well-Known Member
καλησπερα λοιπον εκανα 2 εμφυτευση μαλλιων 6/6 και 7/6 γ ζωνη αυτη την φορα στον τυρκαλα Θεσσαλονικη.Εχω βαλει 3900 grafts συνολο τα 3000 ειναι απο πισω απο την δοτρια και τα 900 ειναι απο γενια.Την εμφυτευση μου την εκανε ο ιδιος ο γιατρος μαζι με ακομα εναν γιατρο τον Δημητρη απο Αθηνα.Οι νοσοκομες καναν μονο τον διαχωρισμο και μετρηματα.Η πρωτη εντυπωση μου ειναι πολυ θετικη, τωρα θα δειξει και το τελικο αποτεσμα μου.Η κλινικη ωραια καθαρη με φαγητο στο ενδιαμεσω και διαλλειματακια.Η μονη δυσκολια ηταν με την δοτρια απο την πρωτη μεταμοσχευση θα δειτε και θα καταλαβετε ηταν λιγο κουρασμενη να το πω.με μακρυα μαλλια δεν φαινετε τιποτα αλλα με κοντο εχει τα θεματακια της.ο γιατρος την ομογενοποιησε οσο μπορουσε.αυτα τα λιγα περιεκτικα οτι αποριες εχετε υα σας τις λυσω.Η τιμη ηταν στα 4000 ευρω.

φωτο απο την κλινικη πριν την 2η μεταμοσχευση.
Προβολή συνημμένου 63880Προβολή συνημμένου 63881Προβολή συνημμένου 63882Προβολή συνημμένου 63884Προβολή συνημμένου 63885Προβολή συνημμένου 63886Προβολή συνημμένου 63890
φωτο μετα την 2η μεταμοσχευση 2η μερα
Προβολή συνημμένου 63887Προβολή συνημμένου 63888Προβολή συνημμένου 63889
Καλή επιτυχία, ποιος την άφησε έτσι αυτή την δότρια ;;;;

_Johnny_

Member
Καλή επιτυχία, ποιος την άφησε έτσι αυτή την δότρια ;;;;
Στον Αναστασ@κη έκανε την 1η του μεταμόσχευση ο @edyuser1 ... Εκεί δεν δεν ειχες κανει και εσυ την μεταμόσχυεση σου Aldo;

Παρακάτω έβαλα το λινκ της 1ης του μμ :

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Ευχαριστω πολυ φιλε. Οπως απάντησε και απο πανω ο φίλος στον αναστασακη εκανα την πρωτη και την δευτερη στον τυρκαλας. Αυτη η δοτρια ειναι μετα την δευτερη μεταμοσχευση. Εχω φωτο στην πρωτη πρωτη σελίδα πως ηταν πριν την δευτερη μεταμοσχευση

_Johnny_

Member
Ευχαριστω πολυ φιλε. Οπως απάντησε και απο πανω ο φίλος στον αναστασακη εκανα την πρωτη και την δευτερη στον τυρκαλας. Αυτη η δοτρια ειναι μετα την δευτερη μεταμοσχευση. Εχω φωτο στην πρωτη πρωτη σελίδα πως ηταν πριν την δευτερη μεταμοσχευση
Με το "ποιος την άφησε έτσι αυτη τη δότρια" από οτι καταλαβαινω εννοούσε ο aldo τη φωτογραφία της δότριας που ειχες στην πρώτη σελίδα, γιατι αν δεις το μηνυμα του έκανε αναφορά (quote) το πρώτο μήνυμα της 1ης σελίδας όπου φαινεται η ξυρισμένη δότρια με τα κενά μετά την πρώτη επέμβαση στον αναστασακη, και πριν κανεις την δευτερη επέμβαση στον τυρκαλά...

edyuser1

Active Member
Καλησπερα παιδια ανέβασα φωτός στους 3 μηνες και κατι στην πρωτη σελίδα. Συνεχίζω φίνα 1.2μ.γ ημερησιος και regaine σχεδόν καθε δευτερη μερα. Προς το παρων ειμαι καπως ευχαριστημένος με την δευτερη μεταμοσχευση. Το θεμα ειναι η απο την πρωτη λιγο σαν να εχουν αραιώσει και για αυτο αύξησα την φινα

Sansiro

Member
φαινεται να ξεκίνησε η φύτρωση φιλε...από εδώ και στο εξής θα δεις τη μεγαλύτερη αλλαγή. Μπροστά βάλατε καθόλου μοσχέυματα ή βάλατε μονο στο μέρος που δεν ειχε πειραχτεί στην 1η επέμβαση; που λες οτι αραίωσαν τα μαλλά της 1ης μεταμόσχευσης; Μπορεις να βάλεις μια φωτογραφία από μπροστά να φαινεται η hairline σου με τα μαλλια χτενισμένα προς τα πίσω ;

edyuser1

Active Member
φαινεται να ξεκίνησε η φύτρωση φιλε...από εδώ και στο εξής θα δεις τη μεγαλύτερη αλλαγή. Μπροστά βάλατε καθόλου μοσχέυματα ή βάλατε μονο στο μέρος που δεν ειχε πειραχτεί στην 1η επέμβαση; που λες οτι αραίωσαν τα μαλλά της 1ης μεταμόσχευσης; Μπορεις να βάλεις μια φωτογραφία από μπροστά να φαινεται η hairline σου με τα μαλλια χτενισμένα προς τα πίσω ;
Μπροστα δεν βάλαμε καθολου μονο στο κενό που ειχα. Αλλα οπως το κόβω θα βαλω και ενα συμπλήρωμα αν με παίρνει και μπροστα.

Μπλουζα