Δεν είναι καλή εικόνα δότριας αυτή.Εγώ σχολίασα για τη δότρια όταν την είδα κουρεμένη και φαίνονται κενά!Αυτη η δότρια χρειάζεται tattoo όπως φαίνεται έτσι στην φωτό
Δεν είναι καλή εικόνα δότριας αυτή.Εγώ σχολίασα για τη δότρια όταν την είδα κουρεμένη και φαίνονται κενά!Αυτη η δότρια χρειάζεται tattoo όπως φαίνεται έτσι στην φωτό
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοώ αεράτε να είχε μια ομοιομορφία η εξαγωγή.....Αν δεις δλδ στις φώτο έχουν παρθεί μοσχεύματα δίπλα-δίπλα δημιουργόντας κενά σημεία!
Έχεις δίκιο φίλε που μιλάς για την αξία ανεξάρτητων περιστατικών πέρα από βίντεο και φωτός κάθε κλινικής! Εκεί φαίνονται όλαΑν δεις τις φωτό της μέρας εξαγωγής,ομογενοποίηση υπάρχει..δεν έχει επιλεχτεί ένα σημείο,το φιλέτο όπως λέμε ,το οποίο το διαλέγει μια κλινική άλλη,για τους μεγάλους λόγους που έχει και για το πάχος τρίχας που διαθέτει ,εξού και (φιλέτο),αλλά εδώ όπως βλέπεις έχει γίνει εξαγωγή σε όλο το εύρος της δοτριας .ομογενοποιημενη εξαγωγή έγινε σε όλο το κεφάλι.
Το θέμα εδώ λοιπόν είναι άλλο..
Ότι σίγουρα η δοτρια του,ΔΕΝ ήταν για τόσο μεγαλη εξαγωγή εξαρχής..με 3400 αν δεν κάνω λάθος η πρώτη επέμβαση δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα .ίσως εκτιμήθηκε αρκετά προς τα πάνω από ότι ήταν και έγινε μεγάλη εξαγωγή και ιδού το αποτέλεσμα ..αποτέλεσμα overharvesting κατά την άποψη μου είναι αυτο.άρα ζοριστηκε αρκετά..
Γτ τώρα στη δεύτερη επέμβαση ,ο τιρκαλας του έβγαλε από γενια για να συμπληρώσει και για την επόμενη πάλι για γενιά ειπαν..αν είχε δοτρια 8-9000 όπως είπε ο φίλος αν δεν κάνω λάθος ότι μετρήθηκε πριν την πρώτη επέμβαση,τότε το 3400 είναι σε πολύ ασφαλή επίπεδο εξαγωγής .στα όρια του 40-45% εξαγωγή από τη διαθέσιμη δοτρια.αν ισχύει,τότε δεν δικαιολογείται η εικόνα..
Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν για τον Τυρκαλά μετα απο επίσκεψή μου στην κλινική αλλά και από περιστατικά που είδα στον υπολογιστή , η νοοτροπία που επικρατεί είναι η εξής
....τι να το κάνεις το μαλλί στην δότρια αφού δεν έχεις πάνω...
και αν έχεις καλή δότρια καλώς , αν δεν έχεις?
αυτή είναι δότρια μετά από επίσκεψη σε άλλη κλινική ,όχι του ΤιρκάλαΌπως έχω γράψει και στο παρελθόν για τον Τυρκαλά μετα απο επίσκεψή μου στην κλινική αλλά και από περιστατικά που είδα στον υπολογιστή , η νοοτροπία που επικρατεί είναι η εξής
....τι να το κάνεις το μαλλί στην δότρια αφού δεν έχεις πάνω...
και αν έχεις καλή δότρια καλώς , αν δεν έχεις?
Αν δεις τις φωτό της μέρας εξαγωγής,ομογενοποίηση υπάρχει..δεν έχει επιλεχτεί ένα σημείο,το φιλέτο όπως λέμε ,το οποίο το διαλέγει μια κλινική άλλη,για τους μεγάλους λόγους που έχει και για το πάχος τρίχας που διαθέτει ,εξού και (φιλέτο),αλλά εδώ όπως βλέπεις έχει γίνει εξαγωγή σε όλο το εύρος της δοτριας .ομογενοποιημενη εξαγωγή έγινε σε όλο το κεφάλι.
Το θέμα εδώ λοιπόν είναι άλλο..
Ότι σίγουρα η δοτρια του,ΔΕΝ ήταν για τόσο μεγαλη εξαγωγή εξαρχής..με 3400 αν δεν κάνω λάθος η πρώτη επέμβαση δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα .ίσως εκτιμήθηκε αρκετά προς τα πάνω από ότι ήταν και έγινε μεγάλη εξαγωγή και ιδού το αποτέλεσμα ..αποτέλεσμα overharvesting κατά την άποψη μου είναι αυτο.άρα ζοριστηκε αρκετά..
Γτ τώρα στη δεύτερη επέμβαση ,ο τιρκαλας του έβγαλε από γενια για να συμπληρώσει και για την επόμενη πάλι για γενιά ειπαν..αν είχε δοτρια 8-9000 όπως είπε ο φίλος αν δεν κάνω λάθος ότι μετρήθηκε πριν την πρώτη επέμβαση,τότε το 3400 είναι σε πολύ ασφαλή επίπεδο εξαγωγής .στα όρια του 40-45% εξαγωγή από τη διαθέσιμη δοτρια.αν ισχύει,τότε δεν δικαιολογείται η εικόνα..
Ωραιο ....name dropping και δεν εχει συμβει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα!Η εικόνα που βλέπουμε μετά τους 12 μήνες από τη προηγούμενη μεταμόσχευση και πριν κάνει τη 2η μεταμόσχευση του σιγουρα δεν ειναι καλή και δεν δικαιολογείται μετά από αφαίρεση μόλις 3600 grafts και η δότρια του φαινεται αρκετά ζορισμένη. Αυτό Μπορει να οφείλεται ειτε σε overharvesting ειτε και σε μονιμο shock loss διπλανών τριχοθυλακίων ή total transection.
κάπως βάρβαρη η μεταχείριση της δότριαςΗ δότρια δεν κρινεται ουτε στην αρχή ούτε με μακρύ μαλλι αλλά στο ξυρισμα και στο τελος φαίνεται η δουλειά που έχει γινει.
Η εικονα της δότριας του μετά την επέμβαση δεν φαινεται καλή όπως φαινεται στη φωτογραφία παρακάτω που τραβήχτηκε πριν κανει τη δευτερη του επέμβαση. Τώρα για ποιο ακριβώς λόγο συνέβη αυτο δεν το γνωρίζουμε απλά αναφέρουμε κάποιες πιθανές αιτίες. Αν γινοταν καλή δουλειά δεν θα φαινόταν έτσι όπως δειχνει.
Shock loss φαινεται πιο εύκολα με το ξυρισμα και αν υπάρχουν κενά σε διπλανή grafts οπου στην φωτογραφία με το ξυρισμα βλέπουμε κενά σε διπλανή grafts που έχω επισυνάψει παρακάτω.
Overharvesting ανέφερε αρχικά ως ατία ο @aeratos28 στο μηνυμα του από πάνω.
Total transection μπορει να υπάρχει και με καλή φυτρωση δεν έχει σχέση αυτό. Δηλαδή κενά σε διπλανή τριχοθυλάκια τα οποία δημιουργήθηκαν κατά την εξαγωγή και φαινονται πάλι στο ξυρισμα στο 12μηνο.
Επίσης υπήρχαν σημεία με πιθανή ελλιπή φύτρωση όπως φαινεται στην φωτογραφία εδώ στην ένωση με τα πλαινά όπου υπάρχουν εμφανή κενά στη μεταμοσχευμένη περιοχή.
Προβολή συνημμένου 65745
Εδώ βλέπουμε την εικόνα στο ξυρισμα πριν κάνει τη δευτερη του επέμβαση η οποία δεν ειναι καλή.
Προβολή συνημμένου 65744
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ θα συμφωνήσω με τον γιατρό ότι οι ουλές τις εαξαγωγής είναι πολύ άσπρες και κάνουν μεγάλη αντίθεση για αυτό και φαίνεται στα περισσότερα σημεία έντονη η εξαγωγή ενώ δεν είναι. Είναι όμως κάποια σημεία που όντως είναι πολύ αραιή η δότρια μετά την εξαγωγή (ενώ η δότρια του φαινεται πάρα πολύ πυκνή πριν την εξαγωγή). Εκεί τι έγινε?
Συμφωνώ. Η δότρια πριν την επέμβαση ηταν καλή και ειχε καλή πυκνότητα με 83 grafts/cm2 όπως γράφουν και τα στατιστικά με το excel...με τα 3600 grafts που αφαιρέθηκαν δεν δικαιολογείται αυτή η εικονα που βλέπουμε και δεν θα έπρεπε να δειχνει τοσο αραιή όπως δειχνει τώρα που δεν φαινεται να είναι σε καλή κατάσταση με εμφανή κενά.κάπως βάρβαρη η μεταχείριση της δότριας
Πως την κρίνεις ;Προβολή συνημμένου 65749
Το πως ήταν η δότρια πριν τις επεμβάσεις φαίνεται από την μαύρη λωρίδα προς το crown που δεν έγινε εξαγωγή. Αυτό είναι το reference.
Η δότρια δεν κρινεται ουτε στην αρχή ούτε με μακρύ μαλλι αλλά στο ξυρισμα και στο τελος φαίνεται η δουλειά που έχει γινει.Η δότρια δεν κρινεται ουτε στην αρχή ούτε με μακρύ μαλλι αλλά στο ξυρισμα και στο τελος φαίνεται η δουλειά που έχει γινει.
Η εικονα της δότριας του μετά την επέμβαση δεν φαινεται καλή όπως φαινεται στη φωτογραφία παρακάτω που τραβήχτηκε πριν κανει τη δευτερη του επέμβαση. Τώρα για ποιο ακριβώς λόγο συνέβη αυτο δεν το γνωρίζουμε απλά αναφέρουμε κάποιες πιθανές αιτίες. Αν γινοταν καλή δουλειά δεν θα φαινόταν έτσι όπως δειχνει.
Shock loss φαινεται πιο εύκολα με το ξυρισμα και αν υπάρχουν κενά σε διπλανή grafts οπου στην φωτογραφία με το ξυρισμα βλέπουμε κενά σε διπλανή grafts που έχω επισυνάψει παρακάτω.
Overharvesting ανέφερε αρχικά ως ατία ο @aeratos28 στο μηνυμα του από πάνω.
Total transection μπορει να υπάρχει και με καλή φυτρωση δεν έχει σχέση αυτό. Δηλαδή κενά σε διπλανή τριχοθυλάκια τα οποία δημιουργήθηκαν κατά την εξαγωγή και φαινονται πάλι στο ξυρισμα στο 12μηνο.
Επίσης υπήρχαν σημεία με πιθανή ελλιπή φύτρωση όπως φαινεται στην φωτογραφία εδώ στην ένωση με τα πλαινά όπου υπάρχουν εμφανή κενά στη μεταμοσχευμένη περιοχή.
Προβολή συνημμένου 65745
Εδώ βλέπουμε την εικόνα στο ξυρισμα πριν κάνει τη δευτερη του επέμβαση η οποία δεν ειναι καλή.
Προβολή συνημμένου 65744
Αυτό που βλέπουμε εδώ ειναι οτι η εικονα της δότριας του με το ξυρισμα δεν ειναι καλή και δεν θα έπρεπε να δειχνει έτσι.
Επίσης και η hairline του δεν έδειχνε καλή με αρκετά χοντρά διτριχα μπροστά εως και τριτριχα και ηταν see through οπως φαινεται παρακάτω:
Επίσης ακομα και αλλο χτένισμα να έκανε στα πλαινά δεν νομιζω οτι θα ειχε καλή συνδεση γιατι δεν υπήρχε επαρκής πυκνότητα στη συνδεση με τα πλαινά για να δώσει κάλυψη και να μη φαινεται κενό μεταξύ της λήπτριας και της δότριας. Τα μαλλιά ειναι αφημένα στις φορές τοποθέτησης τους
Γιατρέ μια υπόθεση έκανα δεν σας κατηγορώ για κάτι......Εξήγησα γιατί μπορεί να φάνηκε η δότρια "Ταλαιπωρημένη" ειδικός δεν είμαι και μπορεί να κάνω λάθος!θα ελεγα τελεια, αλλα ο @LoverBoy πηρε μεγενθυτικο φακο και ειπε πως σε καποια σημεια πηρα πολυ κοντικα τρισθυλακια....
Δεν ξερω τι ποσοστο τετοιων "λαθων" δικαιολογει ο @LoverBoy ή το φορουμ, ας με ενημερωσετε να γνωριζω τι βαθμολογια να μου βαζω στο μελλον. (Στην πραγματικοτητα σε περιοχες που θα ΞΑΝΑ-χειορυργηθούν, οταν αποκαθιστω την προσθια περιοχη αφαιρω οσο υψηλοτερο λογο μπορω, οποτε ΝΑΙ< μπορει να παρω πολυ κοντινα πριθυλακια, μιας και χρειαζομι υψηλο λογο. Στο επομενο χειορυγειο μπορω να το ομογενοποιήσω κατα το δολουν. Φυσικα αυτα ειναι ...ψιλα γραμματα....)