edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

witcher

Well-Known Member
Χρειαζόσουν και μπροστά κανονικά repair της hairline με αφαίρεση των πολυτριχων που σου έβαλε η πρώτη κλινική μπροστά μπροστά στη hairline και επανατοποθέτηση μονων μοσχευμάτων για να φαινεται φυσικη η hairline με παράλληλη αυξηση πυκνότητας για να μη φαινεται see through.
Καθώς επίσης και επιδιόρθωση της ένωσης της λήπτριας στο midscalp με τα πλαινα της δότριας οπου και εκει η ένωση ηταν κακή.
Ειχες βέβαια μεγάλο κενό πίσω και μια δότρια σε κακή κατάσταση που σου άφησε η αλλη κλινική στην πρώτη μεταμόσχευση, οπότε πέρασαν σε δευτερη μοίρα προκειμένου να καλύψεις το μεγάλο κενό πίσω σε αυτη την επέμβαση.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Member
Ευχαριστω ηρακλη. Στον τυρκαλα μου την εκανε ο ιδιος γιατρος μαζι με τον αλλον γιατρο απο αθηνα και ο αλλος πολυ καλος οι νοσοκομες ηταν μονο για διαχωρισμο και βοηθοι των γιατρων.στον αναστασακη σχεδιασμος και οργανωση ο αναστασακης στο πως θα κινηθουν οι νοσοκομες και ο αναστασακης ασχοληθηκε με τη hairline ολα τα υπολοιπα τα εκαναν οι νοσοκομες εξαγωγη και τοποθετηση περαν της hairline
Φίλε καλησπέρα, τα incision στην πρώτη μεταμόσχευση ποιος τα έκανε;

edyuser1

Active Member
Φίλε καλησπέρα, τα incision στην πρώτη μεταμόσχευση ποιος τα έκανε;
Μου τα εκανε μια νοσοκόμα στον αναστασακη μπορει να ηταν και γιατρος αυτο δεν το γνωριζω αλλα πρεπει να ηταν νοσοκόμα. Να σου πω την αληθεια τωρα που έστρωσε και η δοτρια και μετα και την δευτερη μεταμοσχευση δεν φαινεται πολυ άσχημα η δοτρια.θα ανεβασω αυτες τις μερες και του 5 μηνος φωτός και θα δειτε κιολας.εχω δει πολλα ατομα που δεν εχουν κανει μεταμοσχευση να φαινεται οκ κεφαλι τους πισω ετσι

bobby

Well-Known Member
Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για το ποιος κάνει τι, φαντάζομαι το ορθό είναι extraction οι τεχνικοί (νοσοκόμες) σχεδιασμός, incisions, hairline τοποθέτηση ο γιατρός και υπόλοιπη τοποθέτηση οι τεχνικοί, σωστά;

edyuser1

Active Member
Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για το ποιος κάνει τι, φαντάζομαι το ορθό είναι extraction οι τεχνικοί (νοσοκόμες) σχεδιασμός, incisions, hairline τοποθέτηση ο γιατρός και υπόλοιπη τοποθέτηση οι τεχνικοί, σωστά;
Λοιπον σωστα μεχρι ενα σημείο.εχουμε και λεμε νομιζω το ανάφερα και πιο πανω αλλα δεν πειραζει μια ακομα φορα:). Εξαγωγή νοσοκόμα. σχεδιασμός, incisions και τοποθέτηση στην hairline ο γιατρος αναστασακης. Incisions και τοποθέτηση στο υπόλοιπο κεφαλι απο νοσοκόμα η μπορει να ειναι και γιατρος δεν ξερω την ειδικότητα της.

Aldo

Well-Known Member
Φιλαράκο ευχές για υγεία και μπόλικα μαλλιά!

Δε μπορώ να προσπεράσω το εξής όμως, για “incisions από νοσοκόμά” πληρώνουμε στα >2.5£ το γκραφτ ;;;;;

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Λοιπον σωστα μεχρι ενα σημείο.εχουμε και λεμε νομιζω το ανάφερα και πιο πανω αλλα δεν πειραζει μια ακομα φορα:). Εξαγωγή νοσοκόμα. σχεδιασμός, incisions και τοποθέτηση στην hairline ο γιατρος αναστασακης. Incisions και τοποθέτηση στο υπόλοιπο κεφαλι απο νοσοκόμα η μπορει να ειναι και γιατρος δεν ξερω την ειδικότητα της.
Δεν θυμασαι καλα.
Σχεδιασμός, ΟΛΑ τα incisions και τοποθέτηση στο hairline ο γιατρος Αναστασακης. Την πρώτη ημέρα εκανα σε εσενα εξαγωγη τα 3/5 των grafts και την 2η ημερα άλλα 700.
Ειναι ολα στο φακελο σου.
Ελπιζω να εχεις το αποτέλεσμα που επιθυμεις και αυτη την φορά!

edyuser1

Active Member
Δεν θυμασαι καλα.
Σχεδιασμός, ΟΛΑ τα incisions και τοποθέτηση στο hairline ο γιατρος Αναστασακης. Την πρώτη ημέρα εκανα σε εσενα εξαγωγη τα 3/5 των grafts και την 2η ημερα άλλα 700.
Ειναι ολα στο φακελο σου.
Ελπιζω να εχεις το αποτέλεσμα που επιθυμεις και αυτη την φορά!
τι εννοειτε γιατρε μου κανατε εξαγωγη εσεις την πρωτη μερα;δεν το καταλαβα αυτο. η την δευτερη μερα;μαλλον με μπερδευεται με καποιον αλλον.για τα incisions εκτος απο hairline μου κανατε και λιγα καταπισω αλλα οχι ολα.σαν αποτελεσμα απο εσας ειμαι ικανοποιημενος δεν μπορω να πω και δεν μου αρεσει να λεω ψεματα.

Anastasakis Hair Clinic

τι εννοειτε γιατρε μου κανατε εξαγωγη εσεις την πρωτη μερα;δεν το καταλαβα αυτο. η την δευτερη μερα;μαλλον με μπερδευεται με καποιον αλλον.για τα incisions εκτος απο hairline μου κανατε και λιγα καταπισω αλλα οχι ολα.σαν αποτελεσμα απο εσας ειμαι ικανοποιημενος δεν μπορω να πω και δεν μου αρεσει να λεω ψεματα.
Δεν μπερδευω ποτε και κανεναν.
Απλα κοιμόσουν και ξυπναγες ολη την ωρα οπως ΟΛΟι, οπως ειχα πάθει ΚΑΙ ΕΓΩ οταν έκανα ΜΕΤ!!!

Για να δεις οτι ξερω απολυτα ποιος εισαι, ειχες ερθει με ΤΟΠΠΙΚ στο κεφάλι για επανελεγχο και σε λούσαμε πριν βγαλουμε τις τελικες φωτογραφιες. Επιβεβαιωσε το.
Θυμαμαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ για ΚΑΘΕ ασθενή μου.

Εχω ξαναγραψει τι ακριβως κανω στα χειρουγεια μου σε αλλο νημα.
  • ΠΑΝΤΑ σχεδιαση και ΟΛΕΣ τις υποδοχες
  • Σε καποια περιστατικα ολόκληρη της εξαγωγή, αν τυχει να εχω 1 περιστικο εκεινη την ημέρα
  • Σε ΟΛΑ μέρος της εξαγωγής, παντα temporal + parietal περιοχές.
Οχι οτι ΕΧΕΙ σημασια φυσικα!
Διότι ΟΤΙ και να κανω, δουλευει και εχει προσφερει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ βιντεο με ΑΠΟΛΥΤΗ διαφανεια!
Και δικαιωμα τους καποιοι συνάδελφοι να κανουν χειορυργεια με ΜΙΑ νοσηλευτρια και ΕΝΑ ιατρό και καποιοι να νομιζουν πως αυτο ειναι ...καλύτερο, αλλα εγω χρησιμοποιώ ΟΜΑΔΑ 6-9 ατομων ανα χειρουργειο.

edyuser1

Active Member
Δεν μπερδευω ποτε και κανεναν.
Απλα κοιμόσουν και ξυπναγες ολη την ωρα οπως ΟΛΟι, οπως ειχα πάθει ΚΑΙ ΕΓΩ οταν έκανα ΜΕΤ!!!

Για να δεις οτι ξερω απολυτα ποιος εισαι, ειχες ερθει με ΤΟΠΠΙΚ στο κεφάλι για επανελεγχο και σε λούσαμε πριν βγαλουμε τις τελικες φωτογραφιες. Επιβεβαιωσε το.
Θυμαμαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ για ΚΑΘΕ ασθενή μου.

Εχω ξαναγραψει τι ακριβως κανω στα χειρουγεια μου σε αλλο νημα.
  • ΠΑΝΤΑ σχεδιαση και ΟΛΕΣ τις υποδοχες
  • Σε καποια περιστατικα ολόκληρη της εξαγωγή, αν τυχει να εχω 1 περιστικο εκεινη την ημέρα
  • Σε ΟΛΑ μέρος της εξαγωγής, παντα temporal + parietal περιοχές.
Οχι οτι ΕΧΕΙ σημασια φυσικα!
Διότι ΟΤΙ και να κανω, δουλευει και εχει προσφερει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ βιντεο με ΑΠΟΛΥΤΗ διαφανεια!
Και δικαιωμα τους καποιοι συνάδελφοι να κανουν χειορυργεια με ΜΙΑ νοσηλευτρια και ΕΝΑ ιατρό και καποιοι να νομιζουν πως αυτο ειναι ...καλύτερο, αλλα εγω χρησιμοποιώ ΟΜΑΔΑ 6-9 ατομων ανα χειρουργειο.
Κανετε λαθος γιατρε δεν εχω ερθει ποτε για επανέλεγχο σε σας και δεν εχουμε βγαλει φωτογραφιες του τελικού αποτελέσματος. 2 φορες με εχετε δει μονο μονο τις ημέρες μεταμόσχευσης. Για αυτο σας λεω κανετε κάποιο λαθος.

bobby

Well-Known Member
Για το άμα δουλεύει συμφωνώ απόλυτα….. όπως έλεγε και το σλόγκαν «….το αποτέλεσμα μετράει». Ο καθένας έχει το σύστημα του, σημασία έχει το αποτέλεσμα, δεν πάμε εκδρομή με μηχανές ώστε να παίζει ρόλο η διαδρομή….

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κανετε λαθος γιατρε δεν εχω ερθει ποτε για επανέλεγχο σε σας και δεν εχουμε βγαλει φωτογραφιες του τελικού αποτελέσματος. 2 φορες με εχετε δει μονο μονο τις ημέρες μεταμόσχευσης. Για αυτο σας λεω κανετε κάποιο λαθος.
Οκ τοτε.
Θα το διασταυρωσω και θα επανελθω να απολογηθω που σε μπερδεψα με αλλον αν εχεις δικιο!

Σε καθε περιπτωση, τα παραπάνω ισχυουν σε ολα σχεδον τα περιστατικα megasession

Anastasakis Hair Clinic

Βρε εδώ έχει ολόκληρα κενά πίσω !Τρυπες στη δότρια έχει .Δε πάει να λέει το excel του Lorenzo και του Αναστασάκη .Εδω χρειάζεται smp να κλείσει τα κενά στη δότρια !
Μιας και τωρα ασχοληθηκα και βρηκα αυτο το νημα.
Σου φαινεταια αυτη η δοτρια ζορισμενη, με μεγαλο punch,πολυ κοντα οι τομες κτλ..???

DSC09503.JPG
DSC09509.JPG
DSC09505.JPG

alex7

Well-Known Member
Σου φαινεταια αυτη η δοτρια ζορισμενη, με μεγαλο punch,πολυ κοντα οι τομες κτλ..???

Προβολή συνημμένου 65730Προβολή συνημμένου 65731Προβολή συνημμένου 65732
Εγώ σχολίασα για τη δότρια όταν την είδα κουρεμένη και φαίνονται κενά!Αυτη η δότρια χρειάζεται tattoo όπως φαίνεται έτσι στην φωτό

Συνημμένα

• IMG_2863.png
    IMG_2863.png
    1,006.9 KB · Προβολές: 55

bobby

Well-Known Member

Προβολή συνημμένου 65730Προβολή συνημμένου 65731Προβολή συνημμένου 65732
Με την κοκκινίλα δεν μπορείς να καταλάβεις.

Kostas97

Well-Known Member
Αν καταλαβα καλα η ερωτηση ειναι κατα ποσο η παραπανω εξαγωγη συναδει με overharvesting.
Αρα αν η εικονα πισω που βλεπουμε μπορουσε αντικειμενικα στο συγκεκριμενο περιστατικο να ναι με καποιον τροπο καλυτερη.

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά ίσως να μην είναι απαραίτητα θέμα "ζορίσματος" αλλά ομογενοποίησης......Εγώ νομίζω αυτό είναι που δείχνει έτσι

Μπλουζα