edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

TopBoy

Active Member
Σίγουρα υπήρχε αρκετή αλλαγή στην εμφάνιση του ασθενούς και βελτιώθηκε η εκονα του αλλά δεν ειναι αρκετό αυτό. Το οτι υπάρχουν αστοχίες σχολιάζουμε τοσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια με διτριχα-τριτριχα στη hairline και see throguh efect οσο και στη συνδεση με τα πλαινά της δότριας οπως φαινεται στις εικόνες παρακάτω που έχουν καλό φωτισμό και ειναι φωτογραφίες του ασθενή. Ο καθένας μπορει να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Δότρια ασθενούς μετά την 1η επέμβαση:

IMG_2025 (1).JPEG

Hairline

IMG_0765.jpeg

Συνδεση με τα πλαινά:

AB4A465D-6641-4EEC-9FB4-ACB085400F66.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Το οτι υπάρχουν αστοχίες σχολιάζουμε τοσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια με διτριχα-τριτριχα στη hairline οσο και στη συνδεση με τα πλαινά της δότριας οπως φαινεται στις εικόνες παρακάτω που έχουν καλό φωτισμό και ειναι φωτογραφίες του ασθενή. Ο καθένας μπορει να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Δότρια ασθενούς μετά την 1η επέμβαση:

Προβολή συνημμένου 65770

Hairline

Προβολή συνημμένου 65769

Συνδεση με τα πλαινά:

Προβολή συνημμένου 65771
Άψογη και εύστοχη η ανάλυση !Παω στοίχημα ότι είσαι του επαγγέλματος.Αυτη η κριτική για τα δεσίματα στα πλάγια δείχνει γιατρό μμ ή είσαι μπροστινός και πίσω έχεις γιατρό και μάλιστα πολύ ικανό

aeratos28

Just aeratos
Το αποτέλεσμα στη ληπτρια ,όντως είναι μια α χαρά αδειο κεφάλι και μπήκαν 3600..μην περιμένετε θαύματα...για τη δοτρια μιλάμε μονο
Ελα ρε παιδια μια χαρα ειναι το αποτελεσμα απο φαλακρό κεφαλι υπαρχουν μαλλια τι να κανει και ο γιατρος. Ενταξει ειπαμε μην το ψυριζουμε πολυ το θεμα. Γιατρε εκτος απο την δοτρια που εγινε λιγο καπως εγω ειμαι ενταξει με το αποτελεσμα.Να εισαι καλα δεν εχωκανενα απόλυτος θεμα εκτος δοτριας. μονο μια μεταμοσχευση καναμε και πιστευω πηγαμε καλα

aeratos28

Just aeratos
Ρε αδερφέ,για ποια δεσίματα μιλάς τώρα ..δεν είχε τρίχα ,και πίσω ήταν γλομπος ο άνθρωπος ..πως να γίνει δεσιμο και με τι? Τώρα με αυτή,κάτι θα γίνει και θα χρειαστεί τρίτη επέμβαση ώστε να επέμβει στα σημεία αυτά να γίνουν τα δεσίματα που πρέπει .
Άψογη και εύστοχη η ανάλυση !Παω στοίχημα ότι είσαι του επαγγέλματος.Αυτη η κριτική για τα δεσίματα στα πλάγια δείχνει γιατρό μμ ή είσαι μπροστινός και πίσω έχεις γιατρό και μάλιστα πολύ ικανό

alex7

Well-Known Member
Ρε αδερφέ,για ποια δεσίματα μιλάς τώρα ..δεν είχε τρίχα ,και πίσω ήταν γλομπος ο άνθρωπος ..πως να γίνει δεσιμο και με τι? Τώρα με αυτή,κάτι θα γίνει και θα χρειαστεί τρίτη επέμβαση ώστε να επέμβει στα σημεία αυτά να γίνουν τα δεσίματα που πρέπει .
Σωστό αλλά μπορούσε να τα δουλέψει τα δεσίματα από την πρώτη επέμβαση περισσότερο και να μην απλωθεί πολύ .Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο ασθενής είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και θέλει μπόλικες χιλιάδες grafts

aeratos28

Just aeratos
Αν δούλευε τα δεσίματα θα μείωνε πολύ την επιφάνεια που μπήκαν grafts και θα ήταν τώρα σαν τον ronaldo τον χοντρό..δεν γινόταν τπτ άλλο..θέλει και άλλες επεμβάσεις για να φτιαχτούν δεσίματα
Σωστό αλλά μπορούσε να τα δουλέψει τα δεσίματα από την πρώτη επέμβαση περισσότερο και να μην απλωθεί πολύ .Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο ασθενής είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και θέλει μπόλικες χιλιάδες grafts

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Που να ξερει Κώστα αυτος τι εγινε με την πρωτη. Σαν αποτελεσμα μου ειπε οτι ειναι καλο αλλα με την δοτρια δεν μπορει να ξερει τι εγινε. Η δοτρια δεν του αρεσε φαινετε ταλαιπωρημένη με ειπε οπως μπορουμε να διακρίνουμε ολοι μας

Corona

Active Member
Που να ξερει Κώστα αυτος τι εγινε με την πρωτη. Σαν αποτελεσμα μου ειπε οτι ειναι καλο αλλα με την δοτρια δεν μπορει να ξερει τι εγινε. Η δοτρια δεν του αρεσε φαινετε ταλαιπωρημένη με ειπε οπως μπορουμε να διακρίνουμε ολοι μας
Οπότε δεν του άρεσε ουτε του Τυρκαλά η κατάσταση της δότριας σου και ειδε οτι ηταν ταλαιπωρημένη όπως ανέφεραν και τα μέλη πιο πάνω...στην 1η επέμβαση ποιος σου έκανε την εξαγωγή των μοσχευμάτων απο τη δότρια...??

edyuser1

Active Member
Οπότε δεν του άρεσε ουτε του Τυρκαλά η κατάσταση της δότριας σου και ειδε οτι ηταν ταλαιπωρημένη όπως ανέφεραν και τα μέλη πιο πάνω...στην 1η επέμβαση ποιος σου έκανε την εξαγωγή των μοσχευμάτων απο τη δότρια...??
Ναι το διέκρινε και εκείνος και εκανε οσο γινετε ομογενοποίηση στην δοτρια. Μια νοσηλευτρια

Kostas97

Well-Known Member
Ναι το διέκρινε και εκείνος και εκανε οσο γινετε ομογενοποίηση στην δοτρια. Μια νοσηλευτρια
Τωρα και κει σε καποια σημεια τι ομογενοποιηση να γινει? Αμα εβγαλε και αλλα μοσχευματα κενα θα δημιουρησε.

Τελος παντων. Το θετικο με εσενα ειναι πως εξαρχης ξεχναγες οτιδηποτε κοντο στ δοτρια δεδομενου του μεγεθους του προβληματος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή διαβάζω διάφορα να πω και εγώ την αποψή μου για την δότρια. Κανείς μάλλον δεν παρατήρησε το χαρτί που του έδωσε η AHC. Από τα 3500g, τα 3000g βγήκαν από την occipital, δηλαδή πρακτικά από αυτό που βλέπουμε, το γνωστό ορθογώνιο πίσω με εμβαδόν που δεν νομίζω να είναι πάνω από 120cm2 (στο χαρτί λέει 163 αλλά μάλλον μετράει και ένα κομμάτι της parietal γιατί δεν μπορεί με αυτή την εικόνα μαλλιού να είναι μόνο 29 η parietal). Προφανώς έγινε cherry picking σε γειτονικά g για να αυξηθεί ο λόγος που ήταν υψηλός (2.67) και η επέμβαση δεν επεκτάθηκε ομοιόμορφα σε όλη την δότρια. Εκεί οφείλεται η εικόνα, στο ότι έγινε harvesting από το φιλέτο σχεδόν αποκλειστικά. Τα white dots έχουν σχέση και με το contrast με το δέρμα, δεν είναι κριτήριο.

IMG_2025 rev.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Όπως πάντα θα συμφωνήσω κι εγώ με τον αγαπητό @CVIAL, είχε μεγάλη εξαγωγή από την occipital αλλά και πάλι μόνο σε μερικά σημεία φαίνεται θέμα γιατί είχε δυνατή δότρια. Τονίζω το «είχε».

Για την εικονα εκτός των συγκεκριμένων σημείων παίζει ρόλο και η αντίθεση του δέρματος όπως σωστά είπε ο γιατρός. Παρά ταύτα αν έπαιρνε 500 από τις λοιπές περιοχές αντί από occipital δεν θα υπήρχε θέμα.

Και έμενα δεν μου αρέσει τόσο το δέσιμο με τα πλαϊνά αλλά μπορεί να είχε υποχώρηση λόγω εξέλιξης της ΑΑ αν δεν παίρνει αγωγή.

Έχει τις ατέλειες του αλλά συνολικά είναι καλό αποτέλεσμα γιατί μην ξεχνάμε ήταν αεροδρόμιο….

aeratos28

Just aeratos
Το χαρτί έχεις δίκιο,τουλάχιστον εγώ δεν το είδα καν.
Επειδή διαβάζω διάφορα να πω και εγώ την αποψή μου για την δότρια. Κανείς μάλλον δεν παρατήρησε το χαρτί που του έδωσε η AHC. Από τα 3500g, τα 3000g βγήκαν από την occipital, δηλαδή πρακτικά από αυτό που βλέπουμε, το γνωστό ορθογώνιο πίσω με εμβαδόν που δεν νομίζω να είναι πάνω από 120cm2 (στο χαρτί λέει 163 αλλά μάλλον μετράει και ένα κομμάτι της parietal γιατί δεν μπορεί με αυτή την εικόνα μαλλιού να είναι μόνο 29 η parietal). Προφανώς έγινε cherry picking σε γειτονικά g για να αυξηθεί ο λόγος που ήταν υψηλός (2.67) και η επέμβαση δεν επεκτάθηκε ομοιόμορφα σε όλη την δότρια. Εκεί οφείλεται η εικόνα, στο ότι έγινε harvesting από το φιλέτο σχεδόν αποκλειστικά. Τα white dots έχουν σχέση και με το contrast με το δέρμα, δεν είναι κριτήριο.

Προβολή συνημμένου 65772

Corona

Active Member
Αν δεις τις φωτό της μέρας εξαγωγής,ομογενοποίηση υπάρχει..δεν έχει επιλεχτεί ένα σημείο,το φιλέτο όπως λέμε ,το οποίο το διαλέγει μια κλινική άλλη,για τους μεγάλους λόγους που έχει και για το πάχος τρίχας που διαθέτει ,εξού και (φιλέτο),αλλά εδώ όπως βλέπεις έχει γίνει εξαγωγή σε όλο το εύρος της δοτριας .ομογενοποιημενη εξαγωγή έγινε σε όλο το κεφάλι.
Το θέμα εδώ λοιπόν είναι άλλο..
Ότι σίγουρα η δοτρια του,ΔΕΝ ήταν για τόσο μεγαλη εξαγωγή εξαρχής..με 3400 αν δεν κάνω λάθος η πρώτη επέμβαση δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα .ίσως εκτιμήθηκε αρκετά προς τα πάνω από ότι ήταν και έγινε μεγάλη εξαγωγή και ιδού το αποτέλεσμα ..αποτέλεσμα overharvesting κατά την άποψη μου είναι αυτο.άρα ζοριστηκε αρκετά..
Γτ τώρα στη δεύτερη επέμβαση ,ο τιρκαλας του έβγαλε από γενια για να συμπληρώσει και για την επόμενη πάλι για γενιά ειπαν..αν είχε δοτρια 8-9000 όπως είπε ο φίλος αν δεν κάνω λάθος ότι μετρήθηκε πριν την πρώτη επέμβαση,τότε το 3400 είναι σε πολύ ασφαλή επίπεδο εξαγωγής .στα όρια του 40-45% εξαγωγή από τη διαθέσιμη δοτρια.αν ισχύει,τότε δεν δικαιολογείται η εικόνα..

Από ότι βλέπω εσυ λες ότι εγινε ομογενοποιημένη εξαγωγή και δεν πήρε μόνο από το φιλέτο της δοτριας και ότι υπήρχε overharvesting στη δότρια του eduser1, ενώ ο cvial ανέφερε ότι έγινε εξαγωγή κυρίως από την occipital περιοχή (το φιλέτο) και δημιουργήθηκε το γνωστό παράθυρο της δότριας που λέμε και αυτό είναι βέβαια overharvesting από ότι καταλαβαίνω καθώς δεν επεκτάθηκε πολύ προς τα πλαγιά ενώ θα έπρεπε να γίνει ομογενοποιημένη εξαγωγή για να μην έχει τέτοια εικόνα…

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα