Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραίο αποτέλεσμα,μήπως έπρεπε και temporal να βάλεις λίγα grafts ,;
Συγνώμη όχι κρόταφο, temporal peaks ήθελα να πω
Άδραξα την ευκαιρία να θέσω το ερώτημα βασιζόμενος σε προήγουμενο σχόλιο σου για touch up, αλλά και γιατί πάντα όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα εδώ στο φόρουμ, πάντα μιας πιάνουν εικαστικές ανησυχίες, αλα Bob Ross να βάλω ένα δεντράκι εδώ, ένα δεντράκι εκεί που μεταφράζεται στο κεφάλι, χ grafts εδώ ψ grafts εκεί.Δεν ξέρω πόσα χρειάζονται,αλλά δε βλέπω να ασχολούμαι ξανά με το θέμα,
τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον.
Κάποιοι από τους λόγους..
Δεν ξέρω που να απευθυνθώ,νιώθοντας μία κάποια ασφάλεια,όσο αφορά μία τέτοια "διορθωτική" επέμβαση.
Δε θέλω να προκαλέσω ξανά την τύχη μου,το έκανα την πρώτη φορά.
Άμα ήταν κανά crown,θα το έκανα και ότι έβγαινε..
Temporal peaks και η Hairline είναι για μένα,ακραία σημαντικά όσο αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα.
Δεν ξέρω αν την ξαναπαλέψω με το "όχι έντονη γυμναστική" επί τουλάχιστον 6 βδομάδες.
Δε θέλω να με απασχολήσει ξανά και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα,μία μμ..
Χαίρομαι με αυτό που ήδη βλέπω και μπορεί με λίγο γέμισμα στα temporals να παρω ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα(αν πετύχει και δέσει με τα υπάρχοντα)
αλλά χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν,νομίζω ότι δε θέλω να επικεντρωθώ τόσο πολύ ή να γίνω εμμονικός με τα μαλλιά μου.
Δεν είμαι μετριοπαθής σαν άνθρωπος,αλλά όσο αφορά τα μαλλιά είχα ένα συγκεκριμένο απόθεμα σε χρόνο,ενέργεια,κόστος επέμβασης,κ.λ.π.
το οποίο μπορούσα να αφιερώσω..
Το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό και φυσικό. Να το χαίρεσαι... Όσο για τα temporal peaks, πιστεύω είναι λίγο ρίσκο να τα "φτιάξεις" με την έννοια να μη φαίνονται τόσο φυσικά. Δηλαδή χρειάζεται ο γιατρός να είναι "σπεσιαλίστας" σε αυτό το κομμάτι, αλλιώς καλύτερα να το αφήσεις και να επικεντρωθείς στα υπόλοιπα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Aris
Κατά αρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα γιαυτό που βλέπω.
Αναμενόμενο για μένα αλλά ήθελα να δω μερικές λεπτομέρειες.
Κατά αρχήν σαφώς και χρειαζόσουν μμ όπως χρειαζόμουν και εγώ,οπότε έπραξες άριστα.
Μπράβο για το αποτέλεσμα αλλά αυτό που έχω να τονίσω και παίρνω θάρρος και εγώ,είναι η τεράστια διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.Πραγματικά και σε πύκνωση και σε δέσιμο και σε ενώσεις στα πλαϊνά και στους κροτάφους.
Και πάλι συγχαρητήρια και με το καλό στην Πατρίδα.
Το σημείο αυτό,προδίδει την επέμβαση.προσωπικα πιστεύω δεν έχει γίνει σωστό δέσιμο καθόλου στο σημείο αυτό..γενικά έχει καλή φυτρωση ο φίλος,καλά πήγε αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά
Χρησιμοποιούσες/χρησιμοποιείς κάποια αγωγή;
Από ποιά ηλικία περίπου είχες αυτήν την εικόνα απώλειας;