Φίλε Aris χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.
Πας πολύ καλά ήδη,η χερλάιν σου είναι πολύ φυσική και πολύ πυκνή,και δείχνει να δένει ωραια με τα πίσω και έχει να δώσει ακόμα.
Δύο παρατηρήσεις να κάνω.
Η εικόνα της δότριας με λίγο μήκος πίσω δε φαίνεται απολύτως τίποτα,κοντό όμως δεν είναι καλή η εικόνα.Πιστεύω στο 12μηνο να κλείσει εντελώς και να μη φαίνεται τίποτα.Για μένα που τα ξυρίζω πίσω όχι πάντα,αλλά αρκετές φορές θα ήταν θέμα.Αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Τα πλαϊνά έχουν μείνει πίσω εκτιμώ και βλέπω αρκετά κενά βέβαια σε κόντρα ήλιο.
Αρχικά προ μμ φαινόταν όλα πολύ πυκνά αλλά τώρα διακρίνω αυτή την εικόνα.
Δεν ξέρω αλλά το βλέπω και σε μένα δε μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα πίσω και ίσως να παίζει ρόλο και αυτό.
Βαδίζεις πολύ καλά όμως.
Χρόνια πολλά φίλε,συμφωνώ με τις επισημάνσεις σου.
Την αρχική μου ανησυχία για τo σχεδιασμό της hairline και το δέσιμο με τα πίσω μαλλιά,
την έχω αποβάλλει εδώ και καιρό,μιας και μετά από μία φάση κατάλαβα που πάει η δουλειά.
Όντως η δότρια με το μαλλί όπως είναι στην ακούρευτη φωτογραφία ή ακόμη και μικρότερη σκάλα,δε θα φαίνεται,
αλλά στην κουρεμένη και σε πιθανό ξύρισμα(όπως έπραττα συνήθως) θα φαίνεται.
Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση,εδώ θα είμαστε να τα δούμε μαζί και στο τέλος να κάνουμε ταμείο.
Τα πλαϊνά έχουν όντως από την αρχή μείνει πίσω σε σύγκριση με τα μπροστά, αλλά έχοντας πλέον δει πολλά περιστατικά στο internet,
δεν ανησυχώ,μιας και φαίνεται να είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο.
Θυμάμαι μάλιστα ένα Γερμανό που στον 4ο-5ο μήνα έλεγε στο youtube:"Kαι κλασσικά,στα πλαϊνά δεν υπάρχει η φύτρωση που υπάρχει μπροστά".
Τους λόγους που συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν τους γνωρίζω.
Για μένα θα ήταν πιο στρεσαριστικό να δω άλλη φύτρωση δεξιά και άλλη αριστερά,που και αυτό το έχω δει σε παρουσιάσεις,
όμως αργότερα η εικόνα και στις δύο μεριές ήταν πανομοιότυπη.
Και εγώ θεωρώ ότι βαδίζω καλά,έχοντας αποδεχτεί πως θα "πληρώσω" το γεγονός ότι δεν συζήτησα με το γιατρό για τα temple points,
ίσως το κάνω άλλη φορά..
Αναμένω με ενδιαφέρον να δω και τη δική σου εξέλιξη!
Ωραίος ο Άρης! η δότρια θέλει λίγο μήκος παραπάνω. Τα μούσια θα κοπούν λόγω νέου μαλλιού ή θα μείνουν ως έχουν;
Καλή Ανάσταση σε όλους.
Τα μούσια κανονικά περιορίζονται σε γένια 3 ημερών,αλλά καμιά φορά ξεχνιέμαι.
Περιμένω πάντως να δω πως θα είμαι όταν ωριμάσει λιγάκι η τρίχα,
γιατί ενώ σκεφτόμουν ότι θα περιοριζόμουν στο σιγουράκι κούρεμα που βλέπετε,
θα αψηφίσω την παντόφλα που ήδη με κατηγορεί για ενδεχόμενο τεντυμποϊσμό
και θα δοκιμάσω να τα χτενίσω όλα προς τα πίσω και ξύρισμα,πίσω και πλαϊνα,
σαν τους Peaky Blinders