Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα ηθελα να σε συγχαρω φιλε, που δεχεσαι ολα τα σχολια και κανεις μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξαρτητη παρουσιαση, γιατι εχουμε διαφορους εδω μεσα που κανουν "δηθεν" ανεξάρτητες παρουσιασεις και υπερασπιζονται την κλινικη τους σαν φρουροι, σου επιτιθενται αν πεις κατι που δεν τους αρεσει, και δεν αφηνουν κανενα σχολιο να πεσει κατω που δεν ειναι αυτο που επιθυμουν οι ιδιοι και η κλινικη τους, λες και την κανουν για να προωθήσουν την κλινικη τους και οχι να εντοπιστουν τοιχον λαθη ή αστοχιες ωστε να βελτιωθει μετα η κλινικη απο την κριτικη.Όσοι θέλετε να σχολιάσετε,κάντε το χωρίς φόβο και πάθος.
Aris
Κατά αρχήν μην αγχώνεσαι και όλα καλά θα πάνε.
Έβαλες πολλά μοσχεύματα και όταν με το καλό φυτρώσουν το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.
Στη λήπτρια έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, αλλά η δοτρια φαίνεται βομβαρδισμένη.
Θεωρώ ότι θα ανακάμψει είναι νωρίς αλλά δεν θα έπρεπε να φαίνεται έτσι.
Γνωρίζουμε εργαλεία εξαγωγής?
Έχει να κάνει με την όψη που έχει μέχρι στιγμής η δότρια που ελπίζω να είναι προσωρινή,γιατί αν παραμείνει έτσι που το αντεύχομαι θα είναι και άσχημη και θα αναγκαστείς να κάνεις περίεργες καλύψεις με το μαλλί,αλλά και γιατί άν χρειαστείς άλλη μμ πως θα δείχνει?Αποψιλωμένη?Τον όρο βομβαρδισμένη τον έχω διαβάσει και σε άλλα thread.
Έχει να κάνει με την όψη που έχει/θα έχει η δότρια ή με τη δυνατότητα της για εξαγωγή άλλων grafts στο μέλλον;
Μάλλον και τα δύο από όσα έχω καταλάβει..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή Φύτρωση. Ποια μέρα είδες να πέφτει εκείνο το σημείο με το ράγισμα? μήπως έπεσε μόνο το κακαδάκι και όχι ολόκληρο το graft?Σε κόκκινο κύκλο ένα σημείο που φαίνεται ότι το ράγισμα της κρούστας επηρέασε τα grafts.
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος
\Προβολή συνημμένου 30318
Φίλε νομίζω οτι μετα τη 3η ημέρα απο τη μεταμοσχευση τα τριχοθυλακια εχουν αγγειωθει και δεν υφίσταται φόβος .Σε ευχαριστώ,ελπίζω να πάει καλά η φύτρωση.
Θα σε παραπέμψω στο post που είχα εκφράσει τους φόβους μου και είχα ποστάρει και φωτογραφία
https://www.hairlossgr.com/forum/threads/elithair-instabul-02-11-20.13008/post-239911
Εύχομαι να κάνω λάθος,αλλά πιστεύω πως σε εκείνα τα σημεία δε θα υπάρξει φύτρωση,μιας και δεν υπάρχουν πλέον grafts
Φίλε νομίζω οτι μετα τη 3η ημέρα απο τη μεταμοσχευση τα τριχοθυλακια εχουν αγγειωθει και δεν υφίσταται φόβος .
Μπορει να κάνω και λάθος , οταν είχα ρωτήσει σχετικά αυτο μου ειχαν πει .
Ειναι νωρίς ακομα και θα κανεις άλλους 2 μηνες υπομονή μεχρι να δεις κίνηση .
Στα θετικά οτι φαίνεται να εχεις κρατησει μοσχευματα και η ληπτρια δεν ειναι τοσο ερεθισμένη .
Συμβουλή να κουρεψεις πολυ κοντα και τη ληπτρια περιοχή για να μη φαίνεται η διαφορα .
Καλή χρονια και καλή συνέχεια
ThanksΣτις 3 μέρες έχουν "αγκιστρωθεί", στις 10 έχουν "αγγειωθεί".